Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdaaa

ANALNy seks a wytrysk w środku- zdarzyłoo się wam kiedyś ??

Polecane posty

Gość PROSZE O INFO
ciekawe czy bedziesz dalej ze swoja partnerka jak jejw koncu zacznie wypadac odbyt i bedzie musiala miec zalozona stomie;(

Gość znawca007
zdarzylo, jak wiele innych rzeczy, dla mnei normalka.

Gość CCC ...
topik dla pedziow. juz sie zlecieli - prawda pupcian? :-O

Gość do ccc
to po chuj komentujesz pojebie. wypierdalaj do mamusi złamasie

Gość Anulkaaaaaa
Powiem tak : ogólnie mało co wylatuje z pupy po stosunku, moja pupa już się przyzwyczaiła i nie odczuwam bólu tylko przyjemność. A co do wypróżniania - no cóż, ciężka sprawa... he he he... najczęściej ma się tzw sraczkę ale nie zawsze... ja jakoś daje sobie radę. Czego to się nie robi dla mężczyzny...

Gość Anulkaaaaaa
poza tym jak dla mnie jest mega orgazm :) również jak dogadza mnie oralnie (łechtaczkę) i paluszkiem w pupie się bawi :). mega rozkosz

Gość do Anulkaaaaaa
zboczona jestes

Gość anal to nie zboczenie
ile mozna powtarzac do cholery. najpierw przeczytaj sobie definicje slowa zboczenie a dopiero potem sie wypowiadaj. zreszta i tak twoj płytki komentarz nic nie wnosi do rozmowy a jedynie ukazuje pustke w twoim mozgu i stereotypowe myslenie

Gość tylko puszczalskie
lubia anal

Gość twoj komentarz
jest zalosny. ty moze nie lubisz anala a i tak jestes pizda

Gość anal lubia kobiety wyuzdane

Gość dający rozkosz
Dużo dziewczyn lubi seks analny, grunt to dobrze się przygotować , gra wstępna , żel intymny . I co w tym złego że wytrysk " w środku " Najważniejsze aby obie strony dobrze się bawiły, czuły.

Gość wczymproblem?
spuscilem sie mojej dziewczynie nie jeden raz i nie narzekala:)

Gość lbnsmdn
Ja lubię od czasu do czasu ten rodzaj seksu :) I mąż długo nie musi mnie namawiac :P I nie przeszkadza mi potem wypływająca sperma. Siadam na kibelek, napinam się jakbym miała zrobić kupę i wszystko pięknie wypływa :D

Gość tttttttttttttttttttttttttttkkk
Jak czytam to żal mi was analnych ludzi. Uwazam,ze anal jest dla idiotek i idiotow,ale niech ci idioci robia co chca,tylko niech robia to z głowa,bo seks analny bez prezerwatywyi to specjaknie przystosowanej do seksu analnego to zwykła głupota i chamstwo,bo taka idiotka nalna i idiota analny zarazaja roznymi chorobami swoch partnerow z ktorymi zwiaza się ponownie. Bo rzadko,a to rzadko bywa aby ktos miał tylko jednego partnera seksualnego . Potem dziwia sie takei idiotki,ze maja rozne zakazenia ,nadżerki jak daja sobie w dupe wkładac i palce i fiuty bez prezerwatywy. Umycie fiuta nie oznacxza,ze nie ma w nim zadnych baktreii z odbytu. Przeciez facet ma dziurke w fiucie w która wnikaja bakterioi benc,choroba murowana i dla faceta i dla kobiety i to choroba czesto utajniona. Laczcie sie na głowe idiotki i idioci analni.

Gość ale sie naprodukowlas
twoj komentarz jest zalosny. rzadnego ładu i skladni i ciegle sie powtarzasz. widac ze nic ciekawego nei masz do przekazania. i we wszystkim sie mylisz. jestes glupia lub glupi bo nie wiem czy jestes dziewczyna czy chlopakiem. ja od 5 lat uprawiam anal bez zabezpieczenia i niczym sie nie zarazilem a badania mialem ostatio robione i nic nie wykazalo. robie to z jedna partnerka ktorej ufam i nic nam nie grozi. a ty jestes glupia i staroswiecka. z zycia trzeba korzystac. a ty nalezysz do dzisiejszego ciemnogrodu. naprawde wspolczuje takim zaslepionym ludziom. ludzie cie cos wmowili albo przeczytalas jakies bzdety i wierzysz we wszystko. smutne to jest

Gość upik fsdfscsdcssc

Gość akrym
Do ale sie naprodukowlas tylko dlaczego od zawsze każa myc rece po wyjsciu z toalety,szczegolnie gdy wydaliło sie kał i podcierało tyłek. Za jakis czas twoja pani bedzie miała nadżerkę a ty tez bedziesz miał kłopoty zdrowotne.Co za ludzie.Ciemnote komus wmawiaja ,a sami nie postepuja higienicznie.

Gość do akrym
no tak ty wiesz najlepiej. uprawiam sex analny bez gumki bo tak jest przyjemniej ale dbam o higiene. robie badania moja partnerka tez. robimy to od 5 lat i nigdy nic sie nie dzialo. no ale ty wiesz najlepiej ze ja zachoruje i moja laska tez. wes spierdalaj ze swoimi pogladami.

Gość gromowładnyyyy
do akrym durny chłopcze.Idz do lekarza,powiedz mu,ze uprawiasz seks analny bez zabezpieczenia to sie dowiesz prawdy.

Gość zielono24
spróbowaliśmy pierwszy raz w pupę, a potem skończyłem w niej. było super i mojej dziewczynie też się spodobało:P

Gość mgi
Jestem facetem chciałbym bzykać moją dziewczynę w pupę ale nie wiem czy bez prezerwatywy nie dostanę jakiejś choroby czy mi się kutas nie ubrudzi od kału i czy spuścić się w środku?

ja swoją kolezanke namówiłem do anala :P była na nie ;) a teraz sama do mnie wydzwania i prosi o jeszcze :D kwiczała jak by ją w 10 rżnęli :Danal rulez.

Gość seksowna krostoferinka
anal bez gumki upodobania to jedno a higiena drugie. ja się nawet nie podcieram w niewłaściwą stronę w dbałości o zdrowie. za to myjesz sie pewnie na wielkanoc i boze narodzenie czysciochu

Gość seksowna krostoferinka
rysionku skoncz gimnazjum, dorosnij przestan sie podniecac wyobrazeniami