Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwibi

Znowu sie to stało... Dlaczego ciągle mi się to przytrafia

Polecane posty

Gość wiwibi

zakochalam sie... w facecie, z ktorym nigdy nie bede bo ma zone i prawdopodobnie dziecko. pracujemy razem, a on poprostu powala mnie na kolana. do tego jest przesympatyczny, mily, wczoraj tanczylismy razem i bylo poprostu super. a jego usmiech mnie rozbraja. i co z tego... bez sensu to wszystko. niechby chociaz mnie olewał...

Gość luna la luna.
to masz pecha.Daj sobie z nim spokój.:-)

Gość wiwibi
zebym chociaz go nie widywała... a on czasem przychodzi do mojego pokoju, zawsze usmiechniety i przemiły itp. :(

Gość Karolinka......
Moj maz poderwal taka naiwna jak Ty u siebie w pracy. Kobieta byla po 30-stce, samotna. Takie wlasnie panienki sa najbardziej podatne na podryw. Chyba czuja, ze czas ucieka. Spotykala sie z nim kilka lat, liczac, ze on zostawi rodzine i z nia zamieszka. Oczywiscie, szybko sie wycofal z romansu, kiedy tylko sie o tym dowiedzialam. Nie pchaj sie w cos takiego. Naprawde nie warto. Mnie zostaly dzieci, ktore bardzo kocham i maz, ktorego nie szanuje. A ona jest sama. Zastanow sie.

Gość wiwibi
ale ja nie jestem po 30-stce ;) i nie czuje jeszcze presji upływającego czasu. mam 24 lata. a on 8 wiecej

Gość przemyśl to
dla mnie jest jasne, ze sie boisz, dlatego wybierasz facetów z którymi związek jest niemożliwy... boisz sie zranienia, związku, ale twoje wnętrze specjalnie poluje na kolesi takich z którymi unkniesz związku.

Gość kryspin
to nie jest kwestia tego czy on ma 32 czy 52 lata istotne jest to ze nie wchodzi sie miedzy wodke a zakaske chcesz przygody??to rob tak ale nie wierz jesli ma dziecko ze porzuci je dla ciebie. przykre ale prawdziwe

Gość przemyśl to
rzeczywiście szybko sie mąż wycofał z tego romansu - tylko kilka lat mu to zajęło...

Gość do Karolinki
Karolinka, mąż cię robił w bambuko i zdradzał z kochanką przez KILKA lat???? I co, tak po prostu przeszłaś nad tym do porządku dziennego??? Gdzie tój honor, kobieto??? Trzeba było kopnąć gnoja w tyłek. Ale nie, bo co by rodzina powiedziała... siąsiedzi.... taki wstyd.... no i trzeba by się pogodzić z niższym poziomiem życia... ach a może iść do pracy. Gardzę rozmansami, ale z dwojga złego bardziej brzydzą mnie takie konformistyczne żonki niż naiwne, wykorzystane kochanki, którym jakiś dupek obiecuje gruszki na wierzbie.

Gość do Karolinki
A co do ciebie autorko - jesteś idiotką, tak jak wszystkie kochanki. Trzeba nie mieć instynktu samozachowawczego, żeby się w coś takiego ładować. Sorry, ale ja jak widzę interesującego faceta, patrzę najpierw na ręce. Jak ma obrączkę, od razu jest znacznie mniej interesujący. "nie dotykać" - co też i robię. Nie myślę, nie nakręcam się, nie snuje idiotycznym wizji, jak on zostawia dla mnie żonę i dzieci. natomiast istnieje parszywy gatunek żonkosiów, którzy nie raczą nosić obrączki, więcej nawet, nie raczą wspominać o rodzinie, zawsze "ja", nie "my", "pojechałem", "byłem", nie: "byliśmy" itd... Słowem robi wszystko, zeby uchodzić za singla. I to jest naprawdę świńskie, bo najbardziej czujna w tych sprawach kobieta daje się nabrać.

Gość wiwibi
patrzylam na ręke... ma obraczke. nie ukrywa ze nie ma zony. co d odzieci to dokladnie niewiem czy ma czy nie, bo nie poruszalismy tego tematu. wiem ze jej nie zostawi tak o, bo wkoncu jak sie z nia ozenil to kochał/kocha ją. no ale co zrobic jak juz sie wkręciłam :( znam wielu fajnych zonatych facetow, ale ten jest wyjatkowy. no ale tamci przynajmniej zachowuja sie totalnie obojetnie, a on nie

Gość Karolinka......
do karolinki tak, masz racje, maz mnie robil w bambuko przez kilka lat, a ja o niczym nie wiedzialam. Glupio, co? I zgadza sie, dalej jestesmy razem, chociaz osobno. Ale nie datego, ze "...co by rodzina powiedziała... siąsiedzi.... taki wstyd.... no i trzeba by się pogodzić z niższym poziomiem życia... ach a może iść do pracy..." Dlatego, ze nie zamierzam gnojka zwalniac z obowiazkow ojcowskich. Niby dlaczego mialabym sam wychowywac dzieci? Niby dlaczego mialabym sam prowadzic dom, robic zakupy, sprzatac, dbac o szkole i wyzyty u lekarza? Sama ich na swiat nie powolalam, wiec sama zajmowac sie wszystkim nie bede. A juz na pewno nie dla czyjejs przyjemnosci. I wyobraz sobie, ze nie jest to wynikiem braku szacunku dla samej siebie, tylko wynikiem MYSLENIA wlasnie o sobie!

Gość złośliwy samiec
wiwibi a czy ty czasem nie pisałaś wczoraj o facecie który nagle cię zainteresował bo dowiedziałaś się że jego żona jest w ciąży?? uderzające podobieństwo wiesz?? żonaci faceci są tacy sexi co??!! bo zajęci! jak to miło zakochac sie w kimś takim!

Gość złośliwy samiec
tylko wtedy podpisywałas sie "papierowa dziewczynka" ;-)

Gość wiwibi
no niestety rozczaruje cie samcu zlosliwy, bo jego zona nie jest w ciazy, a przynajmniej mi nic o tym niewiadomo.