Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreska

Gdybyś mógł mnie pokochać, to jakbyś wyraził to słowami ?

Polecane posty

Ono nie jest trudne, ale owszem wymaga wysiłku intelektualnego ;) Przypuśćmy, że poznajesz taką kobietę i twierdzisz, że zakochałeś się. Co jej mówisz ?

" To jest pytanie, na które chcę uzyskać odpowiedź, to wszystko. " - może tak jest ale niekoniecznie ... :-) .

Ja sądzę, że nie umiesz mi na to pytanie odpowiedzieć. Co masz na myśli bo nie rozumiem aluzji ?

Piszesz o wysiłku intelektualnym ale on pracuję na pełnych obrotach wtedy , gdy w grę wchodzą emocję ... . Na "sucho" takie słowa to pusta deklaracja bez finezji .

Eeeh Kreska, Kreska ;) Można albo napisać wypracowanie, jako zadanie domowe, albo wyrazić słowami to, co się czuje. Wolałabyś pewnie to drugie :) Ale najpierw trzeba to \"coś\" czuć ;)

Może to (wybacz) za określenie "polowanie? na najcenniejszy Twoim zdaniem intelekt . Wybacz jeszcze raz .

gdybym mógł Ciebie pokochać to bym powiedział, że : kocham Ciebie przed świtem i nadszczo przy wschodzącym słońcu i prosto od piekarza dla Ciebie niosę bułeczki gorące oraz świeżo złowioną rybkę smażę na patelni oraz jajka od kur gotuję, które zwędziłem z kurnika i wszystko dla Ciebie , kochać Ciebie chcę po śniadaniu i kochać się z Tobą przed śniadaniem i po obiedzie a przy świecach i przy kominku .... mniam :)

w dziurawych skarpetkach ... hehe .

i teksciki z elementarzyków ... .

jesteś kreseczka jeszcze ?

Muszę Cię rozczarować, Netowy Facecie -> to ja zadaję wypracowania uczniom do "odrobienia". I nie o to tu chodzi. Mam wrażenie, że Ty już coś takiego "poczułeś" ;) W związku z tym napisz , co byś takiej kobiecie powiedział [a może, już powiedziałeś ?] ? NO1 -> mam wrażenie, że zadajesz pytania zupełnie nie związane z tematem ;) Jakie "polowanie", zastanów się ? To jest forum i ja chcę znać Wasze zdanie na powyższy temat. pierwszy-lepszy -> 🌼 :) i o to chodzi, brawo !

wow, nawet pani nauczycielka mnie nareszcie doceniła na stopień dostateczny z plusem, jestem pod wrazeniem :) nauczycielko, podpuszczają Ciebie tutaj jak w szkole :)

Powiadasz kreseczka , że odpowiedzi , za które właśnie pogratulowałaś rozwijają bogactwo twojego wnętrza intelektualnego . Gratuluję .

pierwszy-lepszy -> doceniłam ponieważ mam takie wrażenie, napisałeś to, co gra Ci w sercu. Nie wystawiam ocen na forum. Najważniejsze jest to, że potrafiłeś określić, co byś mógł powiedzieć takiej kobiecie. To naprawdę piękne. Tym, że mnie podpuszczają, nie bardzo sie przejmuję :D

NO1 - mojego ? Zapytaj, jak rozwijają Twoje i czy w ogóle możesz sobie pogratulować, że raczej nie rozwijają ? ;)

Wiedza prawdziwa , szlachetna , tajemna - rozwija ... :-) . To to ja dam też piątkę :-) :-) :-) :-) :-) a niech tam .

"Uśmiech - to pół pocałunku" - "Cios - to pół twarzy"

Można się uśmiechać i nic to nie znaczy. Jednak Makuszyński inaczej widział uśmiech :)

kreska - ach Ty Ty ... .

Hehe, on po prostu był wrażliwym człowiekiem. Tacy niestety już wyginęli.

Lubisz "to" czym się zajmujesz - rozumiem ... kreska .

Lubię, chociaż to ciężko zarobiony "kawałek chleba" :)

Wiem, ale ważne, że lubisz - słodkie .

Czekamy na następne deklaracje miłości ... .

kocham i jestem kochana...czasem nie potrezbne sa slowa...czasami wystarczy to spojrzenie...ten usmiech...gest....a slowa sa tylko dopelnieniem...