Malinka- 0 Napisano Maj 31, 2008 Ile kosztują badania ktore zleca lekarz aby przepisac tabletki antykoncepcyjne i ile kosztuja te środki antykoncepcji? Dziękuję za odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA OO 0 Napisano Maj 31, 2008 ja niepłaciłam nic wszystko było bezpłatne ,ponieważ skierowanie na te badania były z panstwowego gabinetu . a moje tabletki kosztują 7 zł (Rigevidon ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Maj 31, 2008 Hmm na kase chorych bylas? Widzisz ja musze isc prywatnie. Dlatego pytam ile to kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Maj 31, 2008 No dziewczyny odpowiedzcie mi:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ------------ Napisano Maj 31, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewciaaa12346780 Napisano Maj 31, 2008 ja kupuje logest i place 40 zl, ale nie mam zadnych skutkow ubocznych a tym bardziej nie tyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Maj 31, 2008 40 zl za same tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili11 0 Napisano Maj 31, 2008 Malinka - zależy skąd jesteś - w warszawie możesz iść prywatnie i za 40 zł i za 250zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach