Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrament

na taki upał co powinien facet zakładać na siebie, gdzie coś fajnego można kupić

Polecane posty

Gość atrament

Gość atrament
no właśnie, dokładnie tak jest że facet ma ogromne możliwości finansowe i dla siebie nie jest w stanie kupić nic na lato :(

fajne bezowe lniane spodnie z lniana biala koszula, do tego sandaly lub klapki skurzane (bez skarpetek na litosc boska!) modne okulary przeciwsloneczne. Mozna jeszcze kapelusz z bialej slomy. Ladne swieze perfumy. hmmm, mazy mi sie spacer po molo

Gość facet w sandałach wygląda
śmiesznie

Gość atrament
dobra to co mogę kupić tak do 150 zł :classic_cool:

Gość atrament
ale do pracy w samych majtkach nie pójdę , szukałem coś fajnego dla siebie na Allegro i widzę , że jestem skazany aby kupić długie spodnie i skrócić i obszyć sobie własnoręcznie , sanały - nawet porządnych rzymianek albo gladiatorek nie ma dla faceta , nie ma nic dla faceta :(

Gość rany nie cierpie facetow
w skorzanych sandalach... ani w japonkach, itp po prostu masakra jesli facet cos takiego zaklada... jest tyle butow do wyboru...

Gość wlasnie popieram Jarka_84
faceci nie powinni chodzic w sandalach !!

Gość atrament
faceci powinni dla własnej wygody zakładać gladiatorki i tylko pamiętaj posrańcu lub inny popaprańcu, żeby pazury przyciąć

alez czemu nie? boicie sie pokazac swoje zakisiale bo nieczesto myte stopy? Facet zadbany w jakiejkolwiek szmacie fajnie wyglada a kapelusz slomiany borselino, no moze nie kazdego na taki stac

Gość atrament
to co proponuje handel dla facetów to tylko klękajcie narody , handel proponuje tylko garnitury i buty wiązane oraz płaszcze na jesień :(

Gość okocim mocne
łikend w pełni, wszyscy zaraz gdzieś wychodzą, tylko jarek nasza forumowa cnota :D spędzi go jak codzień :o...kozacząc na forum dla kobiet :classic_cool:

atrament, mam nadzieje ze masz wiecej niz 150 zl, bo niestety za taka kwote nic nie znajdziesz. Polecam marke Boss, moj sie tam ubiera

Gość effy
al dlaczego faceci mieliby nie zakladac sandalow? jak jest upal to lepiej gdyby nie kisila sie im stopa w zakrytym bucie. tzn ja wiem czemu cale stara mezczyzn nie chodza ani w japonkach ani w sandalach...bo maja niezadbane stopy. wtedy rozumiem ze jeden z drugim jakby mieli pokazac grzybice albo nieobciete pazury, to az niemilo w zoladku sie robi. grunt to podstawowa pielegnacja. i oczywiscie zero skarpet. o ile dla kobiet jest to oczywiste..tak dla mezczyzn...no coz. bywa roznie.

Gość marylka85
mnie również nie podobają się mężczyźni w sandałach, ale wiadomo kwestia gustu, całe szczęście mój facet nie chodzi w sandałach ani japonkach :)

Gość xczczx
co to za facet, ktory musi pytac obcych kobiet, w co ma sie ubrac :o

Gość hmmm...ja proponuję
sandały, skarpetki (obowiązkowo białe) i reklamówkę w ręku - to się nazywa facet z klasą.:classic_cool:

a nie znasz nikogo w UK zeby ci mogl przeslac?

Adah Nie wiem, czy wiesz, ale można sie fajnie ubrać za mniejsze pieniądze nie metka świadczy o stylu człowieka i ile ma lat twój facet skoro nosi kapelusze? 70? :P

Gość atrament
mnie chodzi o to, że facet nie ma co kupić na lato nawet gdyby chciał przeznaczyć 1000 zł.

wiesz, to jego kasa i wydaje ja jak chce. jesli mu sie podobaja ciuchy jakies marki to ja mu inaczej wmawiac nie bede. Ma 31 lat, kapelusze nie sa tylko dla dziadkow (no moze gdzies na wsi). Jarku, tylko mezczyzna ktory jest niepewny wlasnej seksualnosci boi sie wygladac jak ciota

Gość kasiulkaaaa
koszukla,taki zwykły t-shirt z krótkim rękawkiem i spodenki dresowe:):) i jest lux:)

Gość nerwowo bo Jarek
znów ma PMS. :o :classic_cool:

Janiu, no Jarek czasami ma swoje fajne momenty, ale ogolnie to bardzo hormonalny czlowiek