Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrament

na taki upał co powinien facet zakładać na siebie, gdzie coś fajnego można kupić

Polecane posty

Gość ja nie wiem w czym problem
chociażby w H&M mają fajne ciuchy i dla mężczyzn i dla kobiet

Gość Jarek karakan milczy
pewnie sprawdza co to jest to PMS. :classic_cool:

no ale atrament sie skarzy ze nic nie moze w zwyklym sklepie kupic. Mysle ze tu chodzi o bardziej ekstrawaganckie ciuchy ;)

No moj chlop raczej lewizna nie grzeszy, wrecz przeciwnie .... taki troche indywidualista z niego ....

Jania --nie pękaj -tu możesz bezkarnie wypowiadać swoje zdanie na dany temat ,bo i tak jesteś anonimowa ;-) Po jakimś czasie Jarek zapomni ,że tak napisałaś ... Prawda Jareczku ,że nie jesteś pamiętliwy ;-)

Gość kompetentna osoba
Dziś widziałam fajnie ubranego faceta: miał czarne japonki (moim zdaniem w japonkach chodzą tylko oważni faceci i dlatego mi się to podoba), jeansowe, szerokie spodnie, tak trochę za kolano, do tego biały pasek do sponi i niebiesko biały T-shirt. Wyglądał barcho schludnie i ładnie. I błagam, nie kupuj sobie gladiatorek

co chcecie od sandałów??????? Facet ,jeśli ma CZYSTE nogi i jest ogólnie bardzo sexi to sandały tylko dodają mu pewnego specyficznego uroku...;-) Ps . chociaż nadal jestem za tym ,aby seksowni panowie w upalne dni chodzili TYLKO w slipkach, ewentualnie w bokserkach ...... Mniam .......ciasteczka.... ;-)

Gość atrament
ale czy facetowi pasują czarne japonki i biały pasek przy krótkich spodniach ?

atrament, tak, jak najbardziej, bo to japonki!

Gość atrament
Jania zamiast komentować i marudzić to może poszukaj w necie i podaj facetom link, gdzie mogą kupić narzędzia do obrabiania pazurów , tylko proszę nie odsyłaj nikogo do salonu Castorama lub OBI po pilnik zdzierak :)

Mój facet chce kupić japonki. Przecież on jak ciota będzie wyglądał. :o

Gość i tak to potem jest
w naszym kraju, że faceci się boją wygląać jak gej a w rezultacie wyglądają jak wieśniaki, mogliby sie wiele nauczyć od kolegów zza granicy - zachodniej :P

Gość Tak Jareczku
ciebie nigdy żadna nie nazwała ciasteczkiem, co najwyżej pryszczatym glutem i stąd te frustracje!:classic_cool:

Gość Bo polscy faceci
są zakompleksieni.

Jarek nie wierzę :-D W to ,że dostawały w mordę to jeszcze jestem w stanie :-D , bo z ciebie niezły burak jest , ale ,że "ciasteczko".... no chyba ,że spleśniałe :-D :-D

Gość i tak to potem jest
dostawały w mordę za to.. powinny to zglosić w takim razie

Gość Nie ciasteczko
a pewnie zakalec.:classic_cool:

Gość malina w czekoladzie
bardzo podobająmi się dżiny rybaczki dla facetów, mogą być jasne lub ciemne i do tego jakaś fajna koszulka - tu akurat większy wybór, a na nogi mogą być japonki, albo trampki bez skarpetek i jest bardzo fajnie - tacy chłopcy mi się podobają :)

Gość atrament
dziewczyny , chodzicie po sklepach i zapewne obserwujecie gdzie coś jest fajnego dla faceta ale facetom nie doradzacie co warto kupić , nawet teraz skupione jesteście na Jarku i tylko chcecie Jarkowi dowalić , jak zwykle narzekacie, że facet wygląda jak kloszard zamiast facetowi doradzić

Jarek ----ale z ciebie frajer ....nie mogę :-D z każdą twoją wypowiedzią czuję ,że jutro będę miała zakwasy od śmiechu :-D :-D

Gość malina w czekoladzie
Atrament, słuchaj ja Ci juz napisałam, to jest fajny zestaw ciuchów dla faceta, tylko napisz jeszcze w jakim wieku jestes?

Gość dobra koniec tego jarkowania
wracamy do tematu topiku!

Gość i tak to potem jest
ktoś ma duży problem.. ważne Jareczku, ż emy nie mamy kompleksów, a jak się nasze kobiety nie podobają to szukaj gdzie indziej, może jak sobie znajdziesz jakąs to opuscisz babskie forum, bo to dopiero jest gejowskie, wiesz? a poza tym nie obrażaj mnie i wielu innych kobiet tutaj, ja się nie puszczam

Gość oczywiście że nieraz
zauważamy w sklepach fajne ciuchy na facetów, gorzej gdy nam sie podoba inny styl ubierania sie u facetów a im inny.:p