Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda-anielica

Z listonoszem

Polecane posty

Gość matylda-anielica

Ostatnio na naszej dzielnicy pojawił się nowy listonosz. Bardzo przystojny i seksy. Nie wiem tylko czy taki romansik z listonoszem byłby trendi czy passe?

Tak, w tym sezonie, Kochana, umawianie się z listonoszami jest już nie modne. Teraz na topie są piekarze.

Gość matylda-anielica
Proszę bez cynicznych uwag. Pytam serio bo przecież będę się z nim też pokazywała publicznie. Przyznaję, że ma walory fizyczne ale nie wiem, czy się nie zbłaźni w towarzystwie i mnie nie skompromituje?

Gość kompetentna osoba
Pytanie, czy on ma ochotę z Tobą pokazywać się w towarzystwie.

Gość matylda-anielica
Wiesz, myślę że to nie ma większego znaczenia. Jakie towarzystwo może mieć taki listonosz:O Chodzi mi o moje towarzystwo.

No chyba patrzy sie na to czy ma coś facet w głowie, a nie na to czy roznosi listy czy nie. :o Pusta idiotka.

Gość matylda-anielica
Jestem majętna, wykształcona i obracam się w dosyc wysokich kręgach więc nie mogę sobie pozwolić na jakiś skandal dlatego chciałam się upewnić ale odnoszę wrażenie, że wy w ogóle nie rozumiecie, co do was mówię:O

Gość kompetentna osoba
A jakie ty możesz mieć towarzystwo?

listonosz roznosi listy wszystkim wiec jego towarzystwo moze sie skaladać z osob o ktorych towarzystwie mozesz pomarzyć wiec?....gdzie problem ?

Ta, ale nie zawsze wykształcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencją. Weź zostaw tego biednego faceta w spokoju, aby nie musiał sie za ciebie potem wstydzić. :o

Gość matylda-anielica
Nie pytam sięczy mam go brać, czy zostawić, tylko o to, czy taki związek nie będzie passe.

a mi kabel USB - :) Matyldo-anielico, będzie passe (mówię to dla dobra tego nieszczęśnika).

Gość matylda-anielica
Jesteście strasznie pierdołować. Żadnych konkretów tylko już użalacie się nad tym facetem:O

Skoro jesteś taka wykształcona powinnaś wiedzieć, że każda praca się opłaca. Listonosz, to listonosz. Praca jak każda.

Gość matylda-anielica
Mnie nie obchodzi czy jego praca jest taka jak każda inna. Mam to głęboko. Interesuje mnie czy nie wyjdę na pośmiewisko jak się z nim pokażę.