Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jacqueline_at

POMÓC MOGĄ TYLKO OSOBY, KTÓRE ULEGŁY PRZEMOCY SEKSUALNEJ

Polecane posty

Gość Jacqueline_at

Może na początku napiszę, że nie jestem osobą, która kiedyś została zgwałcona. Przeczytałam wasze historie i jestem przerażona waszym losem, a szczęśliwa, że mnie to niespotkało. Ostatnio stram się bardzo wiele dowiedzieć na temat samego gwałtu. Jednak o wiele ważniejsze jest dla mnie zagłębienie się w psychikę takiej dziewczyny, co ona czuję po takich przeżyciach, jak się zachowuje. Nie myślcie sobie, że czerpie z tego jakaś przyjemność, BROŃ BOŻE! Po prostu piszę książkę, o dziewczynie, którą gwałci własy ojciec. Jednak aby była ona wiarygodna, muszę wiedzieć jakie emocje targają dziewczyną, Nie jest to dla mnie łatwe i pewnie nigdy nie napiszę, jak taka dziewczyna się czuje, ze wzgledu na to, iż ja nigdy nie byłam zgwałcona. Jednak jeżeli byłaby osoba, która chciałaby mi pomóc, która uległa przemocy seksualnej, to bardzo prosiłambym o kontakt na mojego maila. Wiem, a raczej domyślam sie, że jest to strasznie trudne powracać do takich spraw. Pewnie większość i tak nie napiszę, i ja to zrozumię! NAPRWDĘ! Jednak jeżeli znajdzie się osoba, dla której powrót do tego momentu życia byłby możliwy, to byłabym ogromnie wdzięczna... Nawet słowa nie są w stanie tego wyrazić, jak bardzo.. Wiem, ze wymagam strasznie wiele, dlatefo zrozumię każdą decyzję. Jeszcze raz ogromne wam współczuję z całego serca, bo moze i nie przeżyłam tego, ale w pewnym sensie czuję się z wami zwiazana, może dlatego, że sama wiele na ten temat teraz czytam i próbuję się zagłebić w psychikę takiej osoby. Moze to będzie musiało mi wystarczyć... Nie wiem...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować