Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomingraf

zerwalem kontakt z byla a teraz sie przekonalem, ze nadal ja kocham. co robic???

Polecane posty

Gość nomingraf
up

Gość sad_me
dziwisz sie ? mzoe poprostu nei chce sie zawiesc po raz kolejny... zamiast pisac na gg itp postaraj sie o jej numer i zadzwon do niej i pogadaj, ale najpierw skoncz zwiazek z obecna dziewczyna bo tylko ja ranisz, czemu ja trzymasz skoro kochasz inna ? tak an wszelki wypadek jesli jednak K. Cie odrzuci ?

Gość nomingraf
szukam innego kontaktu - telefonu. od jej przyjaciolki juz wiem, ze nie dostane. napisalem juz wiadomosc o telefon do K. do prawie wszystkich jej znajomych z grona ale juz dostalem kilka odpowiedzi, ze najpierw musza sie zapytac jej czy moga podac. jak nie tak to juz nie wiem jak inaczej bo po tych 3 latach nie mamy juz wspolnych znajomych (nastapilo naturalne zerwanie kontakto przeze mnie z jej znajomymi, przez nia z moimi). zostala tylko jedna dziewczyna ale ona nie zna jej angielskiego numeru :O

Gość kilimazaro
nic, tylko musisz tam pojechac:) albo sie skontaktuj z jej rodzicami:

Gość mozeteraz
po co jej d . zawracasz?? zajmij sie swoja dziewczyna.

dlaczego mam sobie darowac:classic_cool:? spierdoliłes sprawe to masz za swoje czego oczekujesz nie rozumiem????? trzba brac odpowiedzialnosc za swoje czyny moj drogi

Gość nomingraf
dostalem numer telefonu K. od jej znajomego. zadzwonilem, przedstawilem sie i odlozyla sluchawke. za 2, 3 i 4 razem tak samo. teraz ma wylaczony telefon. zawracam jej d. poniewaz ja kocham i chce odzyskac!