Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda Franca

Jeżeli mezczyzny nie stac na utrzymanie kobiety i domu to nie powinien sie wiaza

Polecane posty

Gość magda1987
praca fajna, ale trzeba jakoś w miarę wygladać, kilka zdjęć z opisem są wysyłane do warszawy i tam po wstępna selekcji, trochę pytań, rozmowa i ewentualne przyjęcie do pracy :D

polaola - też to zauważyłaś - nie wszędzie ale sporo no i dobrze .

Gość Jestem za a nawet przeciw
magda fajnie szkoda że mało rzeczywista jeżeli byłałabyś ph to raczej nie na studiach w weekend to ty możesz do cioci na działkę pojechać

Gość dias1
Ja jestem bogaty. Aby oddzielić ziarno od plew nie pokazuję swojego majątku. Dla dziewczyn jestem z normalnym portfelem, a może nawet lekko biedny. Robię to specjalnie. Chcę znaleźć dziewczynę której będzie zależeć tylko na mnie. Takim dziewczynom co lecą na kasę dziękuję. Dziewczyna która wybierze mnie "biednego" na pewno przyjmie mnie jako bogatego. To jest doskonała metoda na takie materialistki.

Jarku, dzięks za cenną lekcję kafe-życiową :-P będę uważać, żeby nie być popaprańcem :-O ;-)

" polemizowałabym "- dawaj nie będzie bolało ... .

no napisz ... proszę już Ciebie nawet .

yhy, czyli "już nawet mnie" prosisz matko, co ta kefe z ludźmi wyprawia :-D

nie wiem, co dokładnie piszesz, ale kiedy widze pięć pod rząd tylko Twoich wypowiedzi to dosyć zastanawiająco to wygląda - tick nerwowy, że bez posta nie wytrzymujesz dłużej niż 2 minuty? ;-)

... nie Wiesz dlaczego tak napisałem .......... albo Wiesz i właśnie ... . BUM.

wybacz strudzonemu wiarusowi nie spałem całą noc ................... .

Pszejmuj jesteś z BAD BOY Entertainment .... hehe .

Gość inka .......
Lecicie po krawędziach .... od granicy do granicy ... a tu liczy się środek ...czyli ... Facet musi zarabiać (jak na reklamie) bo to bardzo ważne .... do szczęścia ... nawet największą miłość bieda może zniszczyć .... Ale nie chodzi o to, aby rzucać się na bogatych, bo to nie bardzo sie sprawdza ... potem będzie wiecznie tą mniej ważną w tym małżeństwie ... pomijam, że jeżeli w młodym wieku jest bogaty, to pewnie tatusia kasa i nie wiadomo, jak to wszystko się rozegra .... Ale ważne jest obserwowanie delikwenta, czy rokuje dobrze ... bo jeśli już myśli o jakimś zarobkowaniu, przyszłości ... to bardzo dobrze ... i jest spora szansa ... a jeśli np. mieszka na kafe jak np. Jarek to wiadomo, że jest bardzo źle ... bo na bank kokosów nie zarabia ... a siedząc na babskim kafe, w ogóle kiepsko u niego z męskością ... wiele wskazuje, że jakaś gruba ciotka go molestowała w dzieciństwie ... stąd nienawiść do kobiet i zniewieściałość ... możliwe, że jest transwestytą ... Czyli problemy psychiczne i brak kasy - to wyklucza go, jako kandydata na męża ... a nawet chwilową znajomość ...

liczy się złoty środek - chcesz być Złotopolska .. ę ę ę .