Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda Franca

Jeżeli mezczyzny nie stac na utrzymanie kobiety i domu to nie powinien sie wiaza

Polecane posty

Gość Młoda Franca

a teraz to kazdy chce miec w domu laske a od siebie nic nie daje albo daje za malo:-o chcesz miec fajna dziewczyne to musisz jej stworzyc odpowiednie warunki:-p to sa prawa rynku - podaz i popyt. na atrakcyjne zawsze jest popyt a podaz jest mala bo malo jets takich dziewczyn, wiec jak ktos chce taka zdobyc musi sie odpowiednio wykazac, golasy nie maja szans:-o widzieliscie kiedys kaszalota z fajnym gosciem albo w fajnym sportowym aucie ? zastanawiajace prawda ? :-p

tylko jedno pytanie : prowokacja czy skrajna głupota ?

Gość bvcbvc
pierdzielisz . W dzisiejszych czasach to kobiety moga zarabiac wiecej od faceta . MAdonna ma kilkaset milionow dolarow za spierwanie . WIec moim zdaniem z kobietami jest podobnie . CZy li jest jest goła i zarabia mniej niz 5 tys netto to niech nie startuje do mnie . Tylko bogate laski maja ui mnie szanse. Sam jestem bogaty i z taka co zarabia 2 tys netto sie nie umowie :)

Gość Młoda Franca
Dlaczego prowokacja ? No sory ale jak mam sie wiazac z golasem ? Jak nie ma mieszkania to on musi wziasc kredyt na mieszkanie, przeciez z rodzicami mieszkac nie bedziemy a kredyt zawsze musi brac facet a nie kobieta no sory. Jaka prowokacje tu widzisz ? :-o

Zgadzam się ... usługa za usługę ... hehe .

Gość Młoda Franca
Jaka usluga za usluge ? Luksus kosztuje, to nie usluga, to zwiazek z atrakcyjna kobieta:-o No ale golasy zawsze znajda cos przeciwko aby zamianifestowac swoja innosc :-p

to znaczy skrajna głupota ........................ oczywiście wiesz że jak facet ma mieszkanie i pieniądze to ty uczciwa dziewczyna podpiszesz intercyzę a jak będziesz stara i dalej taka pusta to wymieni Cię na młodszy inteligentniejszy i bardziej zaradny model .

O tym myślałem - Kobieta contra luksusy od niego . Tym się kieruje we własnym życiu ... .

usługa za usługę ... trochę z żartem, żeby nie być smutnym ... .

Gość Młoda Franca
Dlaczego wy myslicie ze to jest transakcja wymienna ? Wystarczy po prostu trafic na porzadnego inteligentnego hojnego faceta ktory prawdziwie kocha i rozpieszcza swoja kobiete. To co piszecie to sponsoring a ja nie mam z tym nic wspolnego zreszta sponsora szukaja tylko idiotki :-o

No ale golasy zawsze znajda cos przeciwko aby zamianifestowac swoja innosc - może oni tak ... .

nie myślimy(nie myślę) bez obaw ... trochę emocjami świstam .

Każdy facet powinien być chojny ... . To przyjemność ubierać rozbierać , mieszkać w pięknym i otaczać się pieknymi ... pszedmiotami . Wszystko dla Kobiety .

Gość magda1987
zgadzam sie z autorką. Jestem z domu w którym nigdy niczego nie brakowałi, wiec dlaczego teraz mam być z kimś kto nie ma auta, apartamentu ew. zwykłego mieszkanka;P Rodzice nie bedą mnie utrzymywać do końca życia, a ja już tak mam lubie luksus;) A swojego misia bardzo kocham :D

pszedmitami oczywiście rzrzrzrzrzrzrzr .

ja swają byłą Kobietę zawsze rozpieszczałem . Pasowała do tego .

Gość magda1987
aaa i autem z większą liczbą koni lepiej sie jeździ zdcydowanie, niż jakim zdezelowanym golfem II z 92 roku :/

żebyś wiedziała z tego na cześc tego powodu miałem kiedyś piękny nick .

nie spałem w nocy i zjadam litery, bardzo przepraszam wszystkie obecne Madams .

Gość magda1987
jarek 84 Co Ty masz do osób które stać na wiele rzeczy??? i chcą mieć łatwiej w życiu??? jeśli facet dązy do luksusu to ok, a kobieta to dziwka, hę ???? ja nie po to jestem na ciężkich studiach, (mój kotek juz skończył i ma dobrze prosperującą firmę ) żeby potem sobie odmawiać dobrej kolacji, kina, teatru..... Nie jestem jakąs tandetną laską z żółtą torebką i żótłymi pantoflami zeby być z jakim pustym golasem ( bo zakładam ze człowiek głupi to biedny )

zakładam , że bardzo piękna jesteś ? .

Gość Jestem za a nawet przeciw
szukajcie sobie jak najlepiej ustawionych przynajmniej te inteligentniejsze zostaną dla mnie :P

Gość magda1987
normalna jestem ;P

skoro teraz tak wygląda świat roczników 80-tych to niech nas bóg ma w swojej opiece bo będzie nam potrzebna .............jest jednak dużo prawdy w twierdzeniach socjologów że nadchodzi era religii muzułmańskiej .

Gość skksskksksk
O co ty, a autorko, jesteś po sześciu klasach? Sama nie masz dobrej pracy? I nie potrafisz sama sobie stworzyć warunków? No to wyrazy współczucia, bo jesteś niewykształconą luzerką. Facet ma brać kredyt? No tu rusz wyobraźnią, a co będzie, jak ten facet wymieni cię na młodszy model? Gdzie będziesz mieszakać? Wrócić do mamusi? Bo mieszkanie będzie jego, nie?

tylko co ma z tym wszystkim wspólnego uczucie? aaaa wiem! wyszłam za mąż z miłości... z miłości do pieniędzy :P widzisz, autorko, widzicie, jej podobni... kasa ma to do siebie, że dziś jest, a jutro jej nie ma :) mam w rodzinie taką sytuację.... moja ciotka wyszła za mąż, jak to się mówi, \"korzystnie\" była nauczycielką języka obcego, ale miała ambicje :P wujek prowadził wielkie interesy, ona miała futra z nurków i kolie z rubinami, sylwestra z premierami, serio serio! pracowała sobie czasem, jak się nudziła, ot tak, żeby na waciki mieć SWOJĄ kasę. ale niestety, starzała się :-o mąż jej co prawda nie wymienił na nowszy model, ciągle była bardzo inteligentną, piękną i reprezentacyjną kobietą, ale pieprzył się na prawo i lewo. i tak przez lat naście. no nic, można przeżyć, wszak urlop na Mauritiusie osłodzi życie nieszczęśliwej żony. pewnego pięknego dnia wujek poczynił zły ruch w interesach... zainwestował w nie to, co trzeba, zadarł z niewłaściwymi ludźmi... kasa poszła na dno... dosłownie, wraz z dużym transportem :-o ciotka musiała wrócić do pracy na pełny etat i ostatnio, kiedy przeszła na emeryturę i zobaczyła kwotę... (jeśli ktoś wie ile wynosi emerytura nauczycielska, wie, o czym mówię, nie wystarcza nawet na waciki :-o) i się załamała ... musiała znaleźć pracę na zlecenie i ledwo wiąże koniec z końcem...mąż w tym czasie wyprowadził się do innego miasta, jakoś stanął na nogi, choć na poziomie o niebo niższym niż poprzednio żył, ale do żony wracać nie ma zamiaru, bo go olała, kiedy był na dnie... no i co? fortuna kołem się toczy. umiesz liczyć, licz na siebie :P

Gość magda1987
swoje zdanie powiedziałam ;P i podtrzymuje, bez kasy nie było by tak fajnie ;) Ciekawiej można dzień spędzić..... bleble pewnie zaraz ktoś odpowie ze kasa nie wazna bo ważne z kim itd. Ale moje zdanie jest takie ze i ważne z kim i co sie robi i gdzie ;) oki ide sie uczyc Buziak

inteligenta to dobrze ale czy ekstremalnie piękna bo poprzeczka musi być wysoka ... sama tak powiedziałaś zresztą ... uwaga ... .