Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcemisiezyc

mój były to śmieć...

Polecane posty

Gość ejbisi
Raczej chodziło mi o to ze czasem miłość się po prostu wypala bez powodu i to jest straszne.

Gość biała czekolada 22
raczej nie, ale on ma 25 lat i baaardzo lubie dziewczynki (czytaj gorące 17-nastki), raczej by mnie nie zdradził, ale bardzo mnie upokorzyl wczoraj tym wszystkim! dzis wiem ze jedzie sobie na jakis festyn, a mnie ma poprostu głeboko gdzies... nie powinnam sie odzywac, choc tak bardzo mnie korci zeby zadzwonic do niego :(

Gość orginał to nie jest
To nie odyzwaj się, może trochę ochłoniesz, poukładasz sobie wszystko w głowie. Jeśli on ostatnio coraz częściej ma Cię w dupie, to chyba coś jest nie tak między Wami... Może on naprawdę nie chce z Tobą być ale miał odwagę, żeby to powiedzieć dopiero po pijaku :o

Gość niechcemisiezyc
nie odzywaj się dobrze ci radzę niestety to zmierza ku rozstaniu na twoim miejscu nie walczyłabym pomimo że kochasz...

Gość biała czekolada 22
sytuacja zreszta powtarza sie po raz drugi... taka "akcja" miałą miejsce jakies 3 miesiace temu, jednak wszystko poukładalismy i bylo ok, do czasu... czy ja mam to wogole ratowac? jak on nawet nie bedzie chcial sie ze mna spotkac, planowalismy wspolne mieszkanie w duzym miescie, on juz nawet znalazł tam prace a tu takie cos.. boje sie samotnosci boje sie wszystkiego!!!

Gość niechcemisiezyc
rozumiem Cię ale to nie ma sensu odgrzewane kotlety ja też walczyłam ale to nic nie dało a Wy wróciliście do siebie i znowu to samo wiem jak to boli uwierz im dłużej ebdziesz to ciagnac tym bardzije bedzie bolalo co do samtoności ja też jestem sama nie wiem jak mam się podnieśc ale wiem jedno on jest mnie nie wart nigdy nei był niech ma najgorzej w życiu bo zasługuję tylko na łzy zerwij z tym swoim bo on cie nie szanuje i szanowac nie ebdzie wiem ze 5 lat to kawał zycia mam to samo ale poboli z rok i bedziesz jak nowa zoabczysz...sama to sobie wamwiam

Gość orginał to nie jest
Nie wiem co Ci doradzić, ja zerwałam po 4 latach chociaż bardzo ciężko było, wiele miesięcy dochodziłam do siebie. Nie bój się, tylko zastanów czego tak naprawdę chcesz.

Gość biała czekolada 22
czasem mysle ze taki egoista z niego, u mnie w domu mam teraz bardzo trudna sytuacje (moi rodzice sie rozwodza), w szkole za miesiac obrona pracy licencjackiej.... jak on tego wszystkiego nie rozumie? to jest czysty egoizm! poczekam zobacze, jak sie nie odezwie to sama do niego zadzwonie w poniedzialek, czy on sobie mysli ze zerwie przez telefon, po tylu latach??

Gość ja nie zapomnaiłam
i mnie minęło 9 miesięcy i boli tak samo bez zmian :(

Gość badz zolza
mezczyzni kochaja zolzy przeczytajcie ta ksiazke a dowiecie sie co zrobilyscie zle

Gość niechcemisiezyc
ja wiem co żle zrobiłam za bardzo kochałam dałam mu za dużo było mu ze mną za dobrze miał wszystko wiem że jest nikim zaczynam się cieszyć że mnie od siebie uwolnił

Gość ja nie zapomnaiłam
ta książka jest durna i wcale sie nie sprawdza

Gość orginał to nie jest
jak się kogoś kocha to nie da się chyba zapomnieć :( ja 1,5 roku próbowałam.