Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocoszkaaa

Najgorsza rzecz którą ktoś wam zrobił

Polecane posty

Gość nie ma tam tych gabinetów
Bo oni przystojnieja przez nasz brak mózgu w stanie zakochania. Jak okulary różowe spadają, to wyłażą wszystkie wady wtedy. A Tobie gratuluję, ze sie z tego podnioslaś, bo wiem, ze nie było łatwo. Ale my silne jesteśmy. :)

Gość jesteśmy silne
10 miesięcy po ślubie, kiedy myślałam, że wszystko jest jak w bajce a on poza mną świata nie widzi, powiedział że mnie nie kocha, że czar prysł a ja nie jestem ta "jedyna" z którą on chce spędzić życie. Że go denerwuje jak mówię, jak się poruszam, jak chodzę, wszystko to co robię, i że jestem za dobra.

Gość _o_l_a_
podnoszę,bo czasem warto coś takiego poczytac, żeby mieć porównanie z własną sytuacją

Gość mój ślub się nie odbył
facet na 4 dni przed powiedział że ma inna i nie chce się żenić.wyobrażacie sobie co za poruta...w rodzinie

Gość beufbgvbvdv
mnie facet zostawil miesiac przed slubem..... bo znalazl wielka milosc;/; i nie bylam nia ja mimo, ze bylismy ze soba 6 lat

Starsza siostra przez przypadek wsadzila mi ostre nozyczki w oko. Problemy mam do dzis mimo ze minelo 20 lat. Niestety jest ryzyko trwalej utraty wzroku na prawe oko.

Gość Riwia
Moj byly, zainstalował pluskwe w telefonie, przegladał archiwum.

Gość beufbgvbvdv

Gość pisulab
rivia czy to byla pluskwa w komorce? moj ex zrobil mi to samo. jeszcze namierzanie przez tel

Gość fju fju...
mocno xD

zapierdalasz jak wół żeby wszystko było oki i naraz dowiadujesz się ,że jesteś nierobem i nieudacznikiem :D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość temat ok
oki

Gość SmutnoIbeznadziejnie
Najgorsza rzecz w życiu chyba wydarzyła się wczoraj. Jestem totalnie zagubiona... Mój brat napisał do mnie wczoraj na naszej klasie wiadomość, że chce coś sobie zrobić i jeśli coś mu się stanie, to będzie to nasza wina (moja i rodziców)... Dodam, że ma żone i dzieci i rok temu urwał z nami kontakt. Przykro mi, nie wiem co robić. Jedynie, co mogłam zrobić to odpisać jego żonie (bo z jej konta pisał, swego nie ma), że dostałam od niego niepokojącą wiadomość i żeby z nim porozmawiała i uważała na niego żeby czegoś sobie nie zrobił. On 5 lat temu próbował się zabić, potem leczył się. Widocznie przerwał leczenie i znów ma zaniżony nastrój. Nie chce nas, nienawidzi nas. Tak mi źle :(

Gość brat_niedzwiedz
facet na 4 dni przed powiedział że ma inna i nie chce się żenić.wyobrażacie sobie co za poruta...w rodzinie 15:00 beufbgvbvdv mnie facet zostawil miesiac przed slubem..... bo znalazl wielka milosc;/; i nie bylam nia ja mimo, ze bylismy ze soba 6 lat mnie ostatnio dziewczyna zostawiła dla innego....3.5 roku....ale wy wyzej to macie chyba znacznie gorzej,bo mieliscie na dniach wyjsc zamaz.......to juz jest szczyt

Gość brat_niedzwiedz
nie zazdroszcze ci...:( ale jestem z toba i za toba....nie mozna bawic sie uczuciami....to było czyste skurwy...z jego strony:(

Gość brat_niedzwiedz
do jestesmy silne: a kiedy cie zostawił???? dawno czy teraz??? pogodziłas sie juz z tym????

Gość fdgjhgjkj
w sumie aż tak bardzo nikt mi nic nie zrobił. Choć przypomina mi się sytuacja sprzed lat, jak miałam 10 lat i nauczycielka polskiego postawiła mi 4 na półrocze zamiast 5, a miałam same 5 z polskiego w przeciagu tego polrocza, z punktu widzenia dzis, doroslego czlowieka, to nic takiego, ale z punktu widzenia 10 letniego dziecka, to dramat. Przytaczam to dlatego, ze to bylo moje pierwsze zetkniecie sie z tak niesprawiedliwoscia swiata, brutalnoscia...

Gość 00000000000000000000000000000
pseudokoleżanka donosiła w pracy na mnie mówiła dyrekcji baje na mój temat w efekcie nie przedłuzyli mi umowy- o wszystkim dowiedziałam się 3 lata po fakcie co za suka!!!

Gość 00000000000000000000000000000
to nawet nie była koleżanka- to była przyjaciółka od wielu wielu lat

Gość paulapaula
to bylo 5 lat temu. moj brat ktory mial wtedy 20 lat wraz z moja przyjaciolka, znalezli moj pamietnik i czytajac go nagrali na dyktafon, potem puscili kasete po calym osiedlu. nie bede tego komentowac. nienawidze jego i jej i stracilem szacunek do ludzi i zaufanie.

Gość do paulapaula
Własny brat Ci to zrobił?!!! Nie mogę uwierzyć. Chyba już wcześniej coś było nie tak w relacjach między Wami, co go oczywiście ani trochę nie usprawiedliwia. "Przyjaciółka" też nie lepsza :O

Gość och a jaaa
zakochałam się w draniu, cały rok - straciłam na nie urzeczywistnionych marzeniach a on miał bekę ze mnie... Żartował i drwił... A ja cierpiałam. Nic nie mogłam poradzić - nie potrafiłam się bronić... Tak bardzo sie zadurzyłam w nim 😭... I ciągle jest mi wstyd

mi to zrobila kochanka mojego M , ale szlag z nią !!! kiedyś ktoraś jej to zrobi !!! a moze to bedę ja !!!! haha ale by ją szlag trafił

Gość gjtkbnignbignb
Moj facet powiedzial mi ze jest ciezko chory. Przeryczalam caly miesiac, wspieralam go, wertowalam siec aby szukac lekarzy, pomoc. Przeszlam zalamke. On sie odsuwal a ja wiedzialam, ze to przez chorobe i musze go wspierac. Powod: szukal pretrkstu do powolnego zerwania......

Gość suuuraa
1. Znalazlam sie przypadkowo miedzy 3 bijacymi sie typami- zakonczylo sie to 3tygodniowym pobytem w szpitalu i operacja! 2. Po operacji (innej) mialam powiklania..odmówiono mi pomocy mimo otwartej rany operacyjnej 3. Postawiono mi diagnoze nowotwor zlosliwy,dano 50% szans na przezycie 10 lat i kazano sie skonsultowac- zadnego nowotworu nie było 4. Odnosnie pkt 3...gdy czekalam na wynik"potwierdzajacy moj nieietniejacy nowotwor" moj facet mi oznajmil ze odchodzi do innej Eh duzo by pisac...troszke tego było:/

Gość upuuuupupu
upu upu majtki z drutu :D

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeee
przeje...bane mamy!!