Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocoszkaaa

Najgorsza rzecz którą ktoś wam zrobił

Polecane posty

Gość ciekawska Ola
Mowil, ze dla niego szczuple = sexowne, a najbardziej go kreca dlugie, szczuple nogi. To ja wyciskalam poty na silowni, zeby wyszczuplic troche uda (poza nogami nie narzekam na figure), a on w miedzyczasie puscil sie z taka mala tluscioszka, tyle ze buzke miala ladna i slodziutki glosik :/ I jak tu wierzyc facetom...

Gość lalkowa
klasycznie-śmial się, ze jestem płaska

Gość paprota
no troche tego było , ale przypomina mi sie historia z moim ex, byliśmy razem na weselu mojego kuzyna wynajęte były pokoje w hotelu ja obiecywałam sobie upojną noc ,a tu tak jak zaczelismy coś działac pod prysznicem to jemu sie odechciało pytam czemu to nie potrafiło odpowiedziec, potem zaczynam sie do niego dobierac to poprostu mu nie stał i mnie zwalił z siebie z pytaniem, czy tego mnie nauczył mój ex , zaczęła sie kłotnia , rano oczywiscie udawał ze tego nie pamięta co mówił ze alko i te sprawy. Potem sie dowiedziałam ,ze jak wrócilismy z wesela to zadzwonił do swojej byłej a by przyszła na noc ,ale ona odmówiła. Cały czas narzekał na nasz sex a o to on był do dupy , pieprzony egoista. Wypomniał mi trądzik , krzywe zęby . Chociaz wczesniej chwalił moje boskie ciałko to i tak zauwazył na nim małe rozstępy ale " są małe nie przejmuj sie nimi" . Dupek jakich mało na tym świecie analfabeta po zawodówce, ale z wielkimi oczekiwaniami wobec kobiet.

Gość v1221
up

Gość dariia.
hm. pojechalam na wakacje do brata i jego zony zeby pomoc im w opiece nad ich nowo narodzonym dzidziusiem. i nie wrocilam do domu o godzinie o ktorej powinnan wg ich regul i wyrzucili mnie z domu. grunt, ze poznalam tam wartosciowych ludzi, ktorzy przyjeli mnie pod swoj dach i przetrzymali do czasu, az wrocilam do polski. coz. w tych czasach nawet rodzinie nie mozna ufac. od tego czasu nie mam z nimi kontaktu, nawet po wyrzuceniu mnie nie zainteresowali sie co sie ze mna dzieje a bylo to w norwegii wiec kawal stad. napisali tylko mojej mamie ze nie dostosowalam sie do ich warunkow, co za bezczelnosc. ;)

Gość gftyfnjuuuuokmbvchj
tratatatatatata

Gość to tylko słowa
rozczarowała, oszukała, znienawidzila mnie osoba dla ktorj zrobilabym wszystko

mój ojczym i moja mama że się z nim związała :( co za kawał durnia.... tak toksycznego człowieka naprawdę trudno znaleść, w dodatku z wyglądu przypiomina Łukaszenkę...hehe dziwny zbieg okoliczności...Jego własne dzieci z poprzedniego małżenstwa się do niego nie przyznają, tak skończyć to już tragedia :/ No i moja eks-przyjaciółka... po jakieś tam awanturze z nie mojej winy, ktoś ich pobił i okradł...uznała że to przeze mnie, wszystkich znajomych przeciwko mnie nastwaiła i dawała opisy na gg typu \"weźmy XX[moje imię] na zabawe ze soba, moze sie zacpa albo ktos ja zgwałci\" :| :| :| Takich prymitywów też na marne szukac... Oczywiscie potem chciala sie pogodzic i przepraszala ale juz ją w dupie miałam :D :D :D de facto ta idiotka nawet liceum nie skończyła, robi go zaocznie, bo drugi raz sie okazało ze kibluję w klasie ...hehe i z kim ja sie zadawałam?

Przeczytalam wszystkie i najbardziej mi chyba żal Homerkowej, bo ona jeszcze nie ma tego za sobą i cały czas musi się denerwować... dariia. - normalnie nie wiem ską się biorą tacy ludzi jak Twój brat i jego żona, tragedia! :/ Przynajmniej pewnie sobie pozwiedzałaś trochę Norwegii zamiast siedzieć w domu i opiekować się ich zasranych bachorem :P

Gość Romanosadyzm
słow brak , nie warto pisać

Gość zoya28
u mnie w sumie nic takiego... facet... starał sie bym na niego zwróciła uwage- zwróciłam. Po roku powiedział, że ma zone;( zaklinał się ze juz dawno nie zyją ze sobą... mój pierwszy mężczyzna... uwierzyłam. Zostawił mnie dla niej wiedząc ze jestem w ciąży... serce mi pękło... poroniłam 10 dni temu:(:(:(, a on nawet nie napisał smsa...

Gość Stokrotka28
zoya28-->przytulam 🌻

Gość heyhey
żeczywiście nauczyciele potrafią zniszczyć dzieci psychicznie sama jestem nauczycielka i niestety musze to przyznać

Gość wczoraj szara mysz dzis laska
Znecano sie nade mna psychicznie i fizycznie w liceum.Powodem byl fakt, iz nosze sie na czarno, nosze glany, nie jestem dobra z matematyki.Wygrywalam liczne konkursy z polskiego, ale fakt, ze z matematyki bylam NICZYM to nie zdalam 2 razy(!!!).plus facet z niemieckiego-upokorzenie lekcja w lekcje, potem zaczely sie szykany ze strony moich "kolegow", ktoryz poszli na przyladem nauczyciela. Oprocz tych psychicznych potem doszly te fizyczne. Kiedy nie wytrzymalam i poszlam do psychologa, czy rzeczywiscie jestem takim nieudacznikiem, nieukiem i ze moge tylko kible myc na dworcu -zrobiono mi test. Okazalo sie, ze mam problem z matma W OGOLE bo mam cos tam i ze to sie nie zmieni (podobnie jak z dysleksja) Pomimo dostarczenia tego dokumentu nie uwzgledniono tego. Znowu nie zdalam . Zmarnowano mi 2 lata. Mialam depresje. Do dzis czuje smiech kolegi i kolezanki w pokoju, kiedy bylismy na wycieczce, ze jestem k..., ze jestem daremna itd. czuje przyklejana zmieta w buzi gume do moich wlosow i ich gleboki smiech ,ktory slysze do dzis.

Gość 9-----

Gość do wczoraj szara mysz
moja siostra miala tak samo, przeboje z histeryczna matematyczka ktora chiala ja oblac mimo wybitnego talentu humanistycznego miala taka depresje ze implikacje byly i sa na cale zycie co z tego ze konczy koejny kierunek, jak nie potrafi nawiazywac relacji z nikim, taka jest wycofana

Gość smutnaPati22222
no to teraz ja:bylam 3,5 roku z facetem ktory byl moim pierwszym i ktorego zostawilam bo mnie bil i wyzywal od dziw...i kur...bo wiedzial ze tylko tak mnie zrani,potem poznalam chlopaka ktorego b kochalam i on wiedzial jak mnie potraktowal ex,przez 2 lata naszego zwiazku ufalam mu bezgranicznie,zarzekal sie na wszystkie swietosci ze nie zostawi ani mnie nie zdradzi,w zupelnie nieoczekiwanym momencie dowiedzialam sie ze owszem szukal sobie burdeli na necie i seks randek:(moj swiat sie zalamal bo bylismy zawsze nierozlaczni!5 miesiecy pozniej sila wymusilam na nim zeby sie przyznal ze mnie nie kocha gdyby nie to,to do dzis zylabym w nieswiadomosci!wyprowadzilam sie i kiedy jakos w miare udalo mi sie jakos powrocic do normalnosci po 4 przeplakanych miesiacach on nagle sobie o mnie przypomnial i byloby ok gdybym sie nie dowiedziala tez zupelnie przypadkiem ze ten kutas umawia sie z 4 innymi dziewczynami w wiadomych celach:)hehehe OTO MOJE ZASRANE ZYCIE,a ja postanowilam zostac stara panna bo nikomu wiecej nie zaufam!!!!!

Gość wczoraj szara mysz dzis laska
u mnie niska samoocena jest do dzis. Wielokrotnie mialam propozycje od agencji modelek ,ale uwazalam ze to jakis zart ,ze JA moge dorobic poprzez modeling. No ale teraz jestem za stara na takie hocki klocki:P

Gość do wczoraj szara mysz
no niestety, nie dziwie sie, bo ronie to ludzie przechodza niektorzy radza sobie doskonale lub dobrze a innym taka trauma odbiera poczucie wlasnej wartosci na cale zycie wyciagnelam, bez przechwalek, siostre z tego, dziesiatki godzin rozmow otym ze na studia ida takze barany i sie dostaja i poskutkowalo ale co z tego jak nie ulozyla sobie zycia osobistego, jest grubo po trzydziestce i juz chyba nie ulozy skostniala w swoich pogladach, okopala sie i juz jej pomoc nie moge a dziewczyna jest dobra, mimo porabanych wg mnie pogladow:P jest dobrym czlowiekiem, a takich ludzi juz za wielu nie uswiadczysz generalnie wracajac do watku, uwazam ze to wlasnie liceum tak na nia wplynelo

Gość bajabongo123456
znalazło by się trochę..........choć moje problemy są niczym wobec problemów innych ludzi i wynikają jedynie z mojej głupoty i nieumiejętności podejmowania właściwych decyzji. Ale chyba najbardziej zabolało mnie " o ty pi....o " kiedy spóźnił mi się okres po 5 latach związku. :/ Okazało się , że to tylko fałszywy alarm, ale wątpliwość pozostała ............................

Gość bh8lyhutgfuhoik
no niezle...

Gość do bajabongo123456
zostałaś z nim???

Gość sth_about
upił sie, w nocy kazał mi sie wynosić z mieszkania -mróz, gdy zaczełam sie pakować odebrał mi klucze i zamknął w jednym pokoju, gdy chciałam zadzwonic na policje próbował odebrać mi tel., próbował tez wygnać mnie wtedy na balkon, nie mialam nawet jak wyjsc do kibla, w międzyczasie wydzywał mnie od prymitywa i że zdechnę w rynsztoku, bo nic nie potrafię wczesniej, gdy wracałam po 10 godz. z pracy od molestujacego mnie szefa , to była zima , zadzwoniłam żeby zrobil mi herbate, o jedzeniu to juz nawet nie marzyłam w jego wykonaniu a on odp. że nie jest moim słuzącym przy ludziach , w markecie, przy kasie kiedy położyłam sobie 2 jogurty i chcialam zeby zapłacił, bo wczesniej to ja mu cos postawiłam, wyzwał mnie od kurwy.. tak było i ciagłe groźby, ze jak mu nie obciagne, to znajdzie inna, ze jak zajdę z nim w ciąże i nie usunę to mnie zywcem zakopie żałuje też ze urodziłam sie w takiej rodzinie, może i uczciwa , poprawna moralnie, ale kompletnie nieasertywana sąd mam wzorzec ofiary i pozwalam robić sobie tak jak wyzej

Gość w sumie nic
Niektóre historie tu opisane są straszne :/ Mnie jak miałam 15 lat jakiś facet chciał zgwałcić albo pociąć, sam nie wiedział, bo był na jakimś dziwnym ciąglu alkoholowym. Sprawa się za mną wlekła 3 lata. Całe 3 lata nie odzywałam się do chłopaków i panicznie bałam się wychodzić sama z domu. Ale jakoś mi przeszło, wyrosłam i sobie poradziłam w życiu. Ale do mężczyzn czuję nieufność.

Gość rockowamamusia
do wczoraj szara mysz dzis laska naprawdę współczuję,takie sytuacje jakie miałay miejsce w Twoim zyciu zostawiaja ślad na długie.długie lat.nie chce sie wierzyc ze młodziez w liceum bywa taka okrutna i cyniczna-przecież to już nie male dzieci,które bezmyslnie nasalduja kolege-....musiałas sie czuć potwornie.Ja tez miałam swój specyficzny image-ale z tego tytułu nie miałam jakis nieprzyjemności,choć mimo wszystko czułam sie "inna",ale miałam przyjaciółkę z która razem znosiłyśmy niedole szkoły sredniej. Nie potrafiłam sie dostosowac do większości....nie znosiłam i nadaj nie znoszę /pomimo,iż mam 30 lat :) miernoty i dziadosta którym nas faszeruja,słucham jedej jedynej stacji radiowej,która reprezentuje satysfakcjonujący mnie poziom,,pasjonuje sie muzyka przez duze M-tak było i zapewne juz pozostanie.,i wiesz co??? ciesze sie z tego ze nie jestem jak 90% masy która mnie otacza :)) Podejrzewam e podbnie jest z Tobą,na pewno jestes bardziej wrazliwsza od otaczających Cie ludzi pozdrawiam i specjalnie dla Ciebie /a moze znasz?/ http://nl.youtube.com/watch?v=pCeetupwpPo

Gość całkowicie czarny kot
szkoda gadać - żałuje tylko, że czasami życie mi potrafiło dać po tyłku ot, jedni maja z górki, a inni pod górkę :-)

Gość b jgvuy7gik/
fhfthkuk

Gość lalalalalalaaaa
-lalalalaaa

Gość zz3
podnoszę bo warto

Gość durnaś
może ni mnie ale mojej matce: jakiś debil który z nią pracował i był zazdrosny o to że szef ją lubił dorwał ją w ciemnym zaułku i podstawił jej nóż pod gardło. od tej pory moja matka bała wychodzić się z domu, przeszła depresje i wszystko skończyło się na schizofreni kutas nie dość że zniszczył życie mojej mamiy to jeszcze jej bliskich