Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak po prostu

Co porabiacie?

Polecane posty

Gość ja tak po prostu

Siedze przed komputerkiem i zajadam sie truskawkami... Tak długo na nie czekałam... ^^ Caly rok. Zacznie sie omlet z truskawkami... nalesniki z truskawkami... truskawki z cukrem i bita smietana... truskawki na kromce z maslem... Mmmm^^ kocham lato^^ Tylko ten tydzien wytrzymac z poprawkami i ostatnimi sprawdzianami. A wy co porabiacie? :)

Gość RIJKA
u mnie jeszcze drogie truskawki:(

Gość ja tak po prostu
lubię sobie też od czasu do czasu wkładać w okrężnicę truskawki , i wtedy otrzymuję mus truskawkowo-czekoladowy czasami z orzechami , pycha :)

Gość ja tak po prostu
głupi podszywacze...

Gość Jak już zrobisz
ten omlet to nie zapomnij się zdrowo pierdolnąć patelnią w twój pożałowania godny czerep

Gość ja tak po prostu
kiedyś rodzice kupowali mi całe koszyki truskawek ,żebym nie zwracała uwagi na mój garb na plecach i teraz mam takie wielkie zamiłowanie do truskawek :classic_cool:

Gość ja tak po prostu
gdy pierwsze promienie słońca padają na piaski Sahary otwieram klapę mojego kontenera na śmieci ,który pełni obecnie funkcję mojego mieszkania i jednym susem niczym gazela na Afrykańskiej sawannie wydostaję się z niego aby skierować się w stronę pobliskiego zagajnika , gdzie będę z pełną premedytacją ocierać się o korę dorodnych topoli jednocześnie podśpiewując Odę do radości :classic_cool:

Gość siedzie na kafe i słucham....
RMF FM POLSKI ROCK

Gość ja tak po prostu
ha myslicie ze podszywajac sie podemnie mnie wkurzycie? błąd! Az mnie boli brzuch ze smiechu^^

Gość ja tak po prostu
w sumie ten brzuch może mnie tez boleć od tych tego siana ,które wyjadałam wczoraj sarnom z paśnika :(

Gość siedzie na kafe i słucham....
jest jeden podszywacz który siedzi chyba non stop na kafe i utrówa zycie normalnym forumowiczom