Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfvds

siłownia

Polecane posty

Gość gfvds

czy korzystacie z silowni?? ja zamierzam sobie zakupic domowa silownie....ale sie zastanawiam czy spale w ten sposob tkanke tluszczowa czy zrobia sie mi tylko miesnie? ja niecche zbytnio miesni:/ no chyba ze na brzuszku mogly by byc:P czy dzieki codziennemu teningowi na silowni spale tluszcz?

Gość okt
wcale nie jest tak latwo wyrobic sobie miesnie a szczegolnie kobietom wiec o to zbytnio martwic sie nie musisz a spalisz tkanke tluszczową wykonujac przynajmniej 30 min cwiczenia areobowe tzn np na bierzni orbitreku wiosełka czy rowerek

Gość racja....
przedmówca ma rację, najwartośczowsze są ćwiczenia aerobowe. Zatem najzdrowszy/najtańszy to rower na \"ostrym trybie\". Podchodząc do spraw zdrowia, w tym odchudzania, należy ująć to holistycznie: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość do okta
Koleś, walnąłeś się w nazewnictwie, nie ma czegoś takiego jak areobowe ćwiczenia!!!!!! Ćwiczenia aerobowe zmuszając płuca i serce do cięższej pracy, wzmacniają je i ... Regularne ćwiczenia aerobowe są jednym z najskuteczniejszych narzędzi w ... www.mediweb.pl/sport/wyswietl_vad.php?id=160 - 28k - Kopia - Podobne strony Odchudzanie a ćwiczenia aerobowe i anaerobowe | Odchudzam sięĆwiczenia aerobowo i anaerobowo podczas odchudzania. Jak ćwiczyć, żeby schudnąć. www.odchudzamsie.pl/odchudzanie/odchudzanie-wymaga-cwiczen-aerobowych-i-odrobiny-anaerobowych/ - 29k - Kopia - Podobne strony Proteus fitness / Ćwiczenia aeroboweĆwiczenia aerobowe to zdecydowanie najlepszy sposób na poprawienie wydolności ... Oprócz niezaprzeczalnych korzyści dla naszego zdrowia ćwiczenia aerobowe ... www.proteus-fitness.pl/cwiczenia/cwiczenia_aerobowe/ - 16k - Kopia - Podobne strony