Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie poznaje mojego meza

Nie poznaje mohego meza,co ma zrobic?

Polecane posty

Mam kilkumiesieczne dziecko a on wyzywa mnie z byle jakiego powodu od idiotek,ze mam spierdalac itp.Pochodz z zamoznej rodiny i on byl najpierw slodki i ok,dopoki nie wzielismy slubu i zaszlam w ciaze.Cale szczescie mamy rozdzielnoc majatkowa.Nigdy po awanturze mnie nie przeprosil,chce kilka dni sie nie odzywac (nawet jutro na jego urodziny) ale czy to pomoze?

ehh,przepraszam za bledy ale mam lzy w oczach(mialo byc ,ze pochodze z bogatej rodziny)

Gość sllsllsllslsls
Nie kochał cię, tylko ożenił się dla kasy.

porozmawiaj z nim kiedys na spokojnie.powiedz ze nie poznajesz go.ze chcesz tego faceta przed slubem ,ze brakuje Ci tego spokojnego,czulego,wychowanego....ze nie rozumiesz jego zachowania.zeby wytlumaczyl ci jego zmiane.

albo jest sfrustrowany. Mialam takiego chłopaka, swoje frustracje, ze malo zarabia wyladowywal na mnie. Nie wiem moze rozmowa szczera pomoze. Moze ktos mu o tym skutecznie przypomina, ze za malo wniósł do waszego małzeństwa?

Gość nie poznaje swojego meza
Chyba faktycznie jest sfrustrowany ,chodzi o pieniadze.Otworzylismy firme,ktora nie przynosi dochodow jakich on sobie wymarzyl...ale zawsze go wspieram dodaje sily,a on mnie tylko gani,ze przytylam kilka kg po ciazy (jestem juz strasznie zakompleksiona)waze 49kgi mowi ze jestem gruba...

jakby nie bylo, to jest zachowanie nie w porzadku. Ja odwrocilam role z tym chlopakiem w ten sposob, ze walnelam piescia w stół i ja zaczelam rozdawac karty. Jesli rozmowa szczera nie pomoze, w moim wypadku nie pomogla, to musisz przejac ster i przede wszystmim nie pozwalac mu na takie wyrzywanie, obrazanie.

a i wcale nie musisz go przy tym obrazac. Poprostui musisz wiedziec i to samo mu WYRAŹNIE przekazac, ze takich zachowan sobie nie zyczysz. Ze jestes mu oddana i dla niego zrobisz wiele, bo go kochasz, ale w tej konkretnej sprawie i w ma sie z Toba porozumiewac jak przystalo na dobrze wychowanego czlowieka, którego zreszta w nim poznalas przed slubem. Nie wiem czy to sie sprawdza zawsze, ale u mnie przynioslo to skutek przeze mnie oczekiwany.

Gość to bliźniak skoro ma jutro
urodziny. A bliźniacy to schizofrenicy, ludzie dwulicowi i mendy. Facet sie nie zmieni, nic nie możesz zrobić.