Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wszyscy o idealnych babkach

A idealny facet?

Polecane posty

No wlasnie,kobieta powinna to,powinna tamto?A co powinien idealny facet?Tzn.jaki powinien byc?

Czy to,ze jest juz czyni go idealem?

Gość no jasne że tak
:P

Gość alojza
Moj ideal (ktorego juz znalazlam) posiada cudne brazowe oczy i bije z nich taka cieplosc i opiekunczosc. Poza tym: jest zdecydowany, ma poczucie humoru, jest namietny i ma w sobie to cos

No niektore laseczki tak do tego podchodza-niewazne jaki,wazne,ze jest.

Gość inka ...........
przede wszystkim mądrzejszy ode mnie ... a to nie łatwe ... :P

Gość Ju............................
Dokładnie. Wystarczy, że jest. A jak pokocha, to już zupełnie ideał.

Gość inka ...........
Jak to, że jest? ojjjj :O I to każdego? który się nawinie? osz matko!

Chyba lepiej docenić niż zgrywać księżniczkę. Nie dość, że wolnych facetów na palcach można policzyć, to jeszcze chcieć wybrzydzać? Przecież to nielogiczne.

Gość inka ...........
jak na palcach? Pełno tego ... :O

Gość alojza
porzadnych i fajnych facetow trzeba doceniac bo niestety ze swieca ich szukac na tym swiecie:))

Sa dziewczyny,ktore nie moga zyc bez chlopa po prostu!Wiec jak jest to jakby Pana Boga za nogi zlapaly...Moj ideal ma byc przede wszystkim ODPOWIEDZIALNY!

Gość inka ...........
Inteligentnych jest mało ... A na porządnych to oni w większości tylko się kreują .... Choć znam i inteligentnych i w miarę porządnych ... :)

Ale nie wystarczy, żeby był wolny - musisz jeszcze nas chcieć. A takich to już zupełnie na palcach...:P

Gość inka ...........
ju ........... mów za siebie ... Ja tam jestem zajęta, a chętnych wolnych jeszcze mam na pęczki ... Jakbym chciała, to żaden problem ... tylko wybierać ...

Ci inteligętni mają zazwyczaj duże wymagania. Chcą nie wiadomo czego. A przecież najważniejsze jest, żeby kobieta była ładna i posłuszna mężczyźnie. Czego chcieć więcej?

No wiesz? Masz faceta i adoratorów? Ładnie to tak?:P:P:P Trzymaj swojego a adoratorów zostaw innym, bo pomniejszasz szanse dla innych kobiet szukających partnera.

Gość inka ...........
ju ................. - mówisz o psie? Ladny i posłuszny, to raczej o psie ... a nie o kobiecie ... :O Owszem wymagania mają ogromne i bardzo dobrze .... bo jak już z nami się zwiąże to jest to wyróżnienie ... np. byłam z facetem (tytuł doktora - 30 lat) i byłam jego 2 kobietą ... Czy to nie coś? Dla mnie wyróznienie spore ... Bo bardzo przystojny, wykształcony itd. Mógłby mieć każdą, a wybrał mnie ...

Gość inka ...........
ju ..... ale to nie moja wina, że ich mam .... nawet fakt, ze jestem zajęta, prawie nikogo nie odstrasza ... miewam nawet propozycje w stylu: "mogę być tym drugim, bo wiem, że po czasie wybierzesz mnie" hehe Bywa wesoło ... :P

No i sama widzisz, był idealny bo Cię zechciał.:P:P:P A i tak zostawił dla studętki.:P:P:P

Inko Ale co, chciałabys faceta, który pcha się na trzeciego?:o

Gość inka ...........
Ależ skąd ... dla żadnej studentki ... wyprowadziłam się do innego miasta ... daleko od niego ... a tam stanął na mojej drodze inny ... z którym jestem ... Ale do dzisiaj jesteśmy przyjaciółmi ... to on zabiega o to, abym nie skończyła tej znajomości .... Heh niedawno coś tam się pojawiło na horyzoncie .. pewna doktorantka (podobna do mnie - też czarne kręcone włosy) ale stwierdził, że to nie to, zanim się zaczęło .... Ogólnie uczestniczę dalej w jego życiu ... i zawsze już jakoś tam będzie ważny ... choć inaczej ...

Gość inka ...........
ju ...... - na trzeciego? kwestia spojrzenia na to ... chyba trzeba być bardzo zauroczonym, aby chcieć pełnić rolę trzeciego, skoro jest tyle wolnych i chętnych kobiet .... dla których byłby idealny, tylko dlatego, że jest ... :P

No dobrze,ale poza tym,ze chce byc wlasnie z Toba to co jeszcze?Przystojny ma byc,choc to kwestia gustu...A cala reszta?

No właśnie, Inko, dlatego powinnaś ich odprawić z kwitkiem - by nie zabierać szansy na szczęście innym kobietom.:)

Gość inka ...........
Wybacz ju ....... ale inne kobiety muszą same starać się o swoje szczęście ... ja im tego nie zapewnie ... nawet usunięciem się ... :P Pomijam, że ja się nie staram i pewnie dlatego tak to wygląda .... :P

Gość inka ...........
jak już wspomniałam mądrzejszy ode mnie .... i w miarę poukładany .... oboje postrzeleni nie możemy być :P bo to się w życiu nie sprawdza ... :P

Gość ideał mezczyzny
wierny mądry szczery (ale nie do bólu) przystojny wykształcony zaradny nie maminsynek pewny siebie mający plany na życie ciekawy świata potrafiący kochać i szanować swoją kobietę mający własne zdanie mający kilku przyjaciół mający kilka pasji :)

Ja zawsze mowilam,ze facet musi byc meski i pelnic role 'szefa' w domu.Mialam raz takiego i malo sie nie pozabijalismy.Moj obecny jest meski ,ale tylko wydaje mu sie,ze rzadzi:)