Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadhappy

smttno mi tak, chyba jestem nienormalna...

Polecane posty

Gość sadhappy

jej, taki ladny dzien, a ja siedze w domu,.. sama, bo mam sie uczyc, w tym tygodniu mam 3 zal i 2 egzaminy.... powiedzialam chlopakowi zeby nie przychodzil dzis do mnie bo mam sie uczyc :O kurwa nie wiem moze jest ze mna cos nie tak a le sie zajebisci eprzejmuje studiami, zwlacszcza na tej sesji mi zalezy bo w wakacjie mam jechac do pracy do angliii w wolaabym nie miec zadnych egzamow we wrzesniu:O je pierdzile ale normalnie zalamka z ta nauka, ja to wszytko pomiescic wogole w glowie nie ma szans, caly rok mniej wiecej na bierzacasie uczylam i co??? gowno i to dalo bo teraz siedze miedzy stertami ksiazek i nieudolnie staram sie cos zapamietac:( jak wt radizcic esobie ze swojim sesjami??? bo ja mam juz swojej dosyc [wnerw]

Gość i juz
nnnnoooooo

Gość sadhappy
dziex za pocieszenie:O

Gość zaproszenia wyslane
nie jestes sama..... jutro mam zajebisty egzamin z prawa, i w zasadzie caly tydzien cos....no i od przyszlego sesja....... masakra;/

Gość cukierki
jestes leniwa

Gość zaproszenia wyslane
poszlam do tesco po czekolade z tego wszystkiego i wpierdzielam wedla truskawkowego.....moze to cos da:P

Gość sadhappy
no ja mam utro zaliczenie, we wtorek 2 a dalej to juz szkoda gadac wymiekam juz od tej nauki:O

Gość sadhappy
zaproszenie wyslane-----> tez pozeram wlasnie czekolade..... i mam nadzieke ze pomoze:P

eee ja do sesji mam jeszcze 2 tygodnie, wlasnie wczoraj skonczylam jwuenalia i jako do mnie nie dociera ze zostal mitylko miesiac nauki :D

a i zeby nie bylo to tez mam w tym tyg kolejne zaliczenia, drugie kolokwia z przedmiotow :D nawet laborek jeszcze nie skonczylam, jutro mam np 2 i zamiats sie na nie uczyc to ja jak zykle sie obijam :D

Gość zaproszenia wyslane
ja mam juwe przed sesja:O a na poczatek egzamin ze statystyki....... co studiujecie w ogole? ja gospodarke przestrzenna na eko-socu uł

Gość sadhappy
ja biotechnologia, kurwa porazka totalna z tymi zaliczeniami :O

Gość lol. lol. lol. rotfl
a mi został tylko jeden egzamin juz :) a miałąm 5 i za ponad tydzien pewnie bede po sesji powodzenia :D