Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensu to wszystko

Nie wytrzymam już tego zmęczenia !!!!

Polecane posty

wszystko jest nie tak to znaczy ja czuje sie nie tak zero sensu ani siły do życia nawet uśmiech to wielki wysiłek ,mam tak z 3 lata ale od 2miesięcy jeszcze bardziej brak poczucia bezpieczeństwa sprawia że sie cały czas boje ,częściej myślę o śmierci w nocy sie budzę zauważyłam że czasem ręce mi sie trzęsą ale pewnie mam zwidy nie chce sie użalać ale nienawidzę siebie już przepraszałam że żyje jestem niepotrzebna nikomu nie mogę zdania wkuć nawet jak powtarzam 10 razy a kiedyś tak szybko wkuwałam ciągle chodzę nerwowa i wyżywam sie na domownikach niestety, miał ktoś tak podobnie przecież to nie jesień to czemu czuje sie taka wypalona chciałabym być spokojna i sie nie bać kurde co mi jest może ja coś sobie wmawiam hipochondryczką nigdy nie byłam co jest nie tak apetytu też nie mam w ogóle mogę nie jeść i ciągle bym spała cały czas bym spała .Niech sie ktoś tam odezwie ludki moze powiecie coś sensownego????????

Gość do lekarza idź
po pierwsze zrób badania, możesz być chora na cukrzycę, tarczycę lub mieć anemie. Potrzebne są badania. Jeśli nic nie wykarzą to psychiatra i psycholog

Gość masz głęboką depresje

Gość cbadefg
a ile masz lat, uczysz się czy pracujesz?

18 jestem młoda depresja to raczej nie może cukrzyca chociaż w rodzinie nikt nie chorował .

pytanko a czemu uważasz że mam głęboką depresje?

Gość młoda jeszcze jesteś
i rozchwiana emocjonalnie, to normalne :)

Gość cbadefg
a jak się odżywiasz, może jesz dużo słodyczy, chipsy, pijesz słodkie napoje, pijesz mleko?