Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kici kici miau miau miau

Mój facet nie chce ślubu - nie ma problemu

Polecane posty

ike>> z twoich wpisów można wywnioskować jedno, że mąz ci żałuje pieniędzy na żelazko, więc czemu mi tu wyjeżdżasz z tym, ze jestem podnóżkiem w małżeństwie, po żelazko idzie ten kto może, ale nie musze sie prosić męza, czy je w ogóle moge kupić, ale ty widocznie musisz pytac męza o pozwolenie takiej zwykłej rzeczy jak zelazko... spróbuję ci to wytłumaczyć a nóż cś ci zadzwoni...... moje żelazko jest pare kilometrów stąd- takie sobie wybrałm i takie właśnie chcę zarabiam prawie tyle co mąż więc o swoją zarobiona kasę nie musze nikogo idiotko pytać mam poprostu 2 małych dzieci i nie będę się z nimi tłukła tylko dlatego że mężowi się nie chce'jak ty lubisz patrzeć jak twój mąz leży a ty napierdaasz to ci gratuluję a teraz pisz co chcesz nie zdziwi mnie to jak znów czegoś nie doczytasz lub przekręcisz- myslenie logiczne to jednak ciężka praca- rozumiem cię że nie umiesz temu podołać

Gość kobiety widać za mało
to niech komiczne da do przeczytaniaten topik swojej dziewczynie, pewnei fajnie sie ona poczuje, jak przeczyta, ze on sponsoruje swoje mieszkanie, czyli ona tam jest na zasadzie gościa? to mieszkanie jest jest jego, meble są jego, lodówka jest jego, RTV jest jego, AGD jest jego, wszystko jest jego, a jej nic tam nie jest, to kim ona jest w tym związku? Ja pracuje i jak chcemy mieć podwieszany sufit, czy dodatkowe piętro w domu, czy nowe meble, to dajemy na to pieniędze ze wspólnej puli, do której wpływa moje wypłata i jego. Co to wogóle za związek? Ty komiczne musiałes chyba yc juz oskubany przez jakąs kobiete, że tak sam wszystko co istotne kupujesz dla domu, bo pościel to za przeproszeniem to mój syn mozeiśc do sklepu i sobie kupić jaka mu sie podoba, ale żeby mój mąz kupował sam dla siebie do swojego mieszkania swoje meble. Nie to jakiś związek na zasadzie sponsor-dziwka, bo żadna znająca swoja wartośc dziewczyna na takie coś sie nie zgodzi, nawet jak jest w konkubinacie.

Gość zmanierowana krytykantka
a w ogole to -co wy wiecie o nieformalnych zwiazkach czarne nicki ?????????? wasz najistotniejszy zwiazek w zyciu jest formalny.

🖐️ jak tam dzisiaj komiczne & team ;-) w potyczkach z pomarańczową "alternatywą"? ;-) P.S. nic złośliwgo nie mam na myśli, się na chwilę przyplątałam, więc towarzysko pytam o samopoczucie :-)

kobiety widać za mało czyli nie spisz z mezem. nic nie poradzimy. od tego jest seksuolog.

krrrr nie mam czekaj poprosze męża czy mi zasponsoruje......

zmanierowana krytykantka>>> co takiego? Chyba pijana jesteś.

no ike idż , idź zapytaj moze ci pozwoli :D, a najlepiej napisz maila do komicznego, może znowu będzie miał gest :D

Gość do towarzystwa
wzajemnej adoracji-rozwaliliście topik,nawet założycielka już uciekła:-o

sluchaj . twoje wypowiedzi sa transparentne. jesli nie masz z tym problemu to ja jestem niezmanierowana pochlebiaczka a propos (jak to tu sie pisze -apropo). JA JESTEM POMARANCZOWA ALTERNATYWA

Wszystko w domu jest moje co nie oznacza, ze ona nie ma nic do powiedzenia... Zakupy konsultujemy razem - zreszta nie wiem jaki tu ma związek kwestia oskubania (nie, nie zostalem nigdy oskubany)??? Wlasnie wtedy balbym sie kupowac cokolwiek raczej i wolalbym, zeby ona za wszystko płaciła... Pytanko do pomarnczowej zakompleksionej znawczyni prawa :D Twoj mąż chce kupic sobie 37 calowe LCD dobrej klasy a Ty uwazasz ze to zbędny wydatek... Co wtedy??? :D

od razu widać że nietrzeźwa jesteś

o i moje ulubione "rozwaliliscie topik" juz sie pojawilo. gdyby nie my ten topik zylby dluguie lata goszczac na swych lamach tylko spojne wypowiedzi na ten temat. odpowiedzi na tytulowe pytanie, zadnych degresji zadnych konfiktow swiatopogladowych. tylko odpowiedz na pytanie.

Gość kici kici miau miau miau
Nie uciekłam :P Chwilowo nie mam nic do napisania to milczę ;) I podczytuję co piszą, bo fajnie się ich czyta :D

przyznaje. jestem tak samo nietrzezwa jak ty zaspokojona seksualnie :)

No to z tym kilofem?? Bo moje zwłoki w tym upale zaraz zaczną sie rozkładać (nie mylic z rozkładaniem nóg dla hipotetycznego sponsora:P)

jeżeli chcesz pogawedzić o seksie to pomyliłas topiki :P

nefry a nie może być poprostu taka łopatka do piskownicy??

rozumiem dziewczynko , że ty możesz tylko pogawędzć ??

no co ty? przeciez to jest temat o zwiazach nieformalnych = sponsorowanym seksie

Gość do towarzystwa
do krytykantki Czyli nie jestem pierwsza???Co do dyskusji to wy nie dyskutujecie ,tylko atakujecie ,zreszta z tego co widzę jedną osobę Moze jakieś kółko wzajemnej adoracji założycie na kafe?

chcesz możemy zacząć atkowć ciebie

Moze jakieś kółko wzajemnej adoracji założycie na kafe? ale ja ich nie lubie. i co ty na to?

moze kolko wzajemnego ataku?