Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIRIJA

JESTEM ZALAMANA I NIE WIEM CO ROBIC

Polecane posty

Gość LIRIJA

nie moge patrzec na moje cialo:(dojrze,ze mam andwage lekka bo waze 60kilo i mam 165cm wzrostu,celluit i dodatkowo zobaczylam dzisij zylki na nogach:(jade w lipcu z chlopakiem i jego kolegami nad morze i nie rozbiore sie na plazy przy nich,chyba cos wymysle zeby nie jechac:( oblesna jestem

jedz! bez sensu jakbys nie jechala! opalaj cialo! zawsze opalone cialo jest atrakcyjniejsze od bladego.a zylek nie bedzie widac.na cellulit jest podobno dobry tran rybi (omega -3)

Gość LIRIJA
przerabane:(mam tylko miesiac na poprawe figury i watpie czy mi sie to uda:(

Gość MarysiaAaa19......
ja w miesiąc schudłam 6 kg nie jadłam słodyczy chleba i w ogole zdrowe odzywiania najwiecej owocow i warzyw idz na solarke , zrob sobie peelingi i bedzie dobrze!!

Gość LIRIJA
a cwiczylas???

polecam nie jeść ziemniorów( tylko mieso, rybki i sórówki. .i równiez pieczywa pszennego, bo ono powoduje zbieranie sie wody w organiźmie , a także unikanie słodyczy( lepiej suszone owoce jeść). -pozdrawiam

Gość LIRIJA
chce zaczac jesc sn-2razowe kanapki z pomidorem 2sn-jakis owoc pewnie truskawki bo teraz beda:) ob-to co bedzie w domu ale polowe kol-jogurt naturalny z otrebami plus cwiczenia 45minut myslicie,ze schudne cos???

Gość daj spokoj ..
na pewno wygladasz dobrze tylko tak sobie wmawiasz

Gość MarysiaAaa19......
wiesz co ja jadłam tak śniadanie płątki z mlekiem albo jakis jogurt drugie sniadanie owoc obiad warzywa na patelnie,piers z kurczaka itp a kolacja czasem nic czasem jakis serek i schudlam i nie ma jojo

Gość LIRIJA
a cwiczylas???

Gość LIRIJA
i ile wazylas i przy jaki wzroscie przed odchudzaniem?

i wazne, aby po 18.00 juz nic nie jeść, bo wtedy wątroba przestaje pracować, i wszystko co jest organizmowi dostarczane po tej godzinie zamienia sie w tłuszcz. Tak, cwiczenie przez 45 min. to jest dobra sprawa!

Gość lena 1985
wiesz co doskonale cie rozmumiem...ostatnio robiłam przeglad szafy- czas na letnie ciuchy i niestety w prawie nic sie nie mieszcze a niektore rzeczy miałam np raz na sobie, czuje sie brzydka, oblesnia i musze zrzucić 5 kg aby wrocic do starej wagi...chyba skorzystam z tych porad - jadłospisu co napisała Marysia Aaaai zamienie drugie sniadanie na jakis owoc, zrezygnuje z pieczywa i słodyczy. wiem ze bedzie cholernie ciezko bo jem raczej zdrwo 4 posiłki dziennie srednio co 3 godz, razowy chleb itp ale cóż czas na kolejne ograniczenia...

Gość inverno
Lorelai, doucz sie dziewczyno, a potem sie wypowiadaj. Ziemniaki zawieraja bardzo duzo potasu(tak jak banany), ktore reguluja gospodarke wodna, takze po zjedzenie ziemniakow, czlowiek sika wiecej niz zwykle:D

Gość nie chodzi o to ze po 18
bo watroba nie ma zegarka Chodzi o to, ze w czasie snu watroba i zoladek nie pracuja tak jak w ciagu dnia, nie wiem czy w ogole, czy slabiej. Dlatego nie nalezy jesc ok 3 godziny przed snem, tak zeby zdazyc wszystko strawic. Polecam diete garsciowa + unikanie slodyczy Cwiczenia na pewno pomoga, jesli chcesz zadbac o miesnie brzucha - polecam 6 weidera

Gość inverno
wazne, aby po 18.00 juz nic nie jeść, bo wtedy wątroba przestaje pracować, i wszystko co jest organizmowi dostarczane po tej godzinie zamienia sie w tłuszcz Nastepna bzdura:O Jesli ktos chodzi spac o 24, to moze spokojnie zjesc cos lekkiego po 18 i nie zamieni to sie w tluszcz:O Po co piszesz takie bzdury wziete z ksiezyca?

Gość MarysiaAaa19......
Ja na mojej diecie schudlam i wierzcie lub nie nie czulam glodu piłam rowniez duzo zielonej i czerwonej herbaty polecam cwiczenia czasem-leń ze mnie

Gość LIRIJA
a ile wazlyas przed i jaki wzrost???