Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffg

czy chciałabyś policjanta na faceta???

Polecane posty

Gość joasiaaaa
a co za różnica,zawód jak każdy inny.

Gość samotna romantyczka..
nie

Gość ......b
mam :D

Gość absolutnie nie

Gość nie nie i jeszcze raz nie
I nie chodzi tutaj o niebezpieczeństwo zawodu tylko o szeroko pojmowane kurestwo jakie panuje w policji. Ze tak powiem znam w swoim miescie prawie wszystkim policjantow bo moja rodzina tam pracuje i na 10 facetow zonatych 9 zdradza

Gość ertyuiiuytr
kazdy policjant ma zryty beret

nienawidzę skurwysynów. Wczoraj wlepili mi 6 pkt i 300 zł mandatu:-O Sadyści, których bawi straszenie ludzi:-O

Gość jak nie umiesz jezdzic
to do kogo masz pretensje?

Gość nie nie i jeszcze raz nie
najgorsi sa Ci co dop zaczynaja prace w policji.Sa ambitni i chca sie wykazac zwlaszcza prewencja dlatego wlepiaja mandaty o byle gówno. Ale w takiej policji tez nie ma spraiwedliwosci..mam kumpla policjanta ktory wykryl jakas tam sprawe, a uslugi za to przypisal sobie ktos inny. Premia poszla do tego innego. Chamy tam sa..jeden drugiemu nogi podklada ..masakra

Ja ich szczerze nienawidzę nie za to, że np. dostałam w tamtym tygodniu mandat za 400zł i 10 punktów. Nienawidze ich za wsystko i od zawsze

Umiejętność jazdy a wlepianie mandatów za pierdoły nie ma ze sobą nic wspólnego. Jaki sens ma np znak ograniczenia prędkości do 30, na równej, prostej, szerokiej drodze, wieczorem gdy nie ma ruchu? Albo ustawianie fotoradaru zaraz za znakiem oznaczającym poczatek terenu zabudowanego? To jest złośliwość w najczystszej postaci, i nie mogłabym być z kimś kogo inni wywywają od chujów, no sorry:-O

hmm...tak się składa że w moim miasteczku jest duuża szkoła policji..mam wsród znajomych i w rodzinie sporo policjantów. i powiem tak-nigdy w życiu nie wdałabym sie w związek z policjantem :) wiem co robią, znam ich każdy sposób na okłamywanie partnerki, wiem jak się bawią itp...niestety w tym środowisku tym przesiąkasz... jako koledzy-owszem , nie moge niczego złego powiedzieć..to w końcu ludzie..ale nigdy jako partnerzy życiowi..no chyba że ktoś potrafi żyć z przymrużeniem oka na ciągłe zdrady , zabawy i krętactwa. a już nie wspomnę co dzieje się na szkoleniach w szkole policji...ojjj....:)

Gość nokia tune
Ale obłuda i fałsz w polskim społeczenstwie. U nas, w oczach narodu, Policja gorsza od złodzieja czy mordercy. Szkoda tylko, że taka "rzeczywistość" czy inna "Layra Diaz" będą mordę drzć na pomoc do Policji jak je okradną, zgwałcą lub pobiją... Taka prawda. Najpierw lżycie i plujecie jadem a jak trwoga to do Boga. :O

Gość polny pasikonik
Co Wy za pierdoły gadacie? Ja jestem w Policji od 10 lat. Od 8 lat jestem żonaty. Nigdy nie zdradziłem żony. Nie okłamywałem, nie oszukiwałem. Ani w pracy, ani poza nią, ani na szkoleniach czy wyjazdach słuzbowych. Nie oceniajcie ludzi SWOJĄ miarą.

Gość do nokia tune
ojjj Policji daleko do Boga!!!!! ale prawda jest taka - ze policjanci to kretacze i dupacze! A jesli chodzi o pomoc - tez sa do dupy. Z wielka łaska zrobią cokolwiek. W sumie to gówno robią!

Gość ja mialam chlopaka policjanta
ale brytyjskiego, fajni ludzie, mam sporo przyjaciol gliniarzy w UK:) nie wiem jacy sa ci w Polsce.

ja mam meza policjanta i nie zamienilabym go na innego. Znamy sie juz prawie 10 lat, od 2 lat jest w policji i nie zmienil sie w ogole przez ta prace.

Gość sdffsfsdf
A Bogu jeszcze dalej do nas niż policjantom... Ja tam policjantów szanuję i nie miałabym nic przeciwko gdyby mój partner należał do policji.

Gość sdffsfsdf
o tym co pisze melni: to że zna jakieś środowisko od różnych stron, nie znaczy że inne grupy społeczne sa wolne od takich wad ;D a odnośnie uwagi "rzeczywistości": szkoda pisaniny, ta to pisze jak jakaś z patologii (to nie pierwsza jej głupia uwaga o policji), gdzie się karmią nienawiścią do stróżów porządku / współczuję rodzinki :S

a w srodowisku prawnikow to niby jak jest???:D To samo mozna powiedziec. Ale to tylko stereotypy i nie mozna kazdego policjanta czy adwokata, lekarza itd. osądzac jednakowo

Gość sdffsfsdf
zdradzają, kombinują, biją żony, znęcają się psychicznie nad (tu wstaw co tam przyjdzie do głowy)... aha, i piją

Gość ja miałam i dziekuje
na początku super potem im bardziej poznawałam jego i środowisko coraz gorzej manipulant, krętacz, kłamca itd, dużo by opowiadać w końcu szkolą ich odpowiednio nigdy wiecej !!! ( o pozostałych rzeczach czesto tu wymienianych nawet nie wspomne, tylko że to wydaje sie dopiero po czasie )

policjant wyszkolony i wychowany w RP to i owszem , milicjant z PRL, chroń nas Panie Boże