Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_18

Jak przefarbować rude włosy

Polecane posty

Gość Kasia_18

Witam mam jak na dziewczynę niedługie rude włosy, i muszę powiedziec że tego koloru nienawidze chciałabym przefarbować na cos w stylu jasny brąz na np firmy palette nie chce juz poprostu świecić się na słońcu jak kasztan chciałabym miec ciemne lekko szare włosy może mi ktos pomóc, doradzic jak takie uzyskać, jaki kolor będe miała po przefarbowaniu kolorem jasny brąz, prosze o rady

Gość i bedzie po kłopocie
ja też jestem ruda, farbowałam się na wszystkie możliwe kolory :) ale szczerze to Ci odradzam, wszelkiego rodzaju brązy wychodzą ciemne, prawie czarne

Gość Kasia_18
To jak zrobic żeby wyszedł taki średni brąz

Gość lekko szarych zwłaszcza
pod słońcem, nigdy nie uzyskasz - mówię z własnego doświadczenia. niestety albo stety rudy to ciepły kolor włosów i prędzej czy później (a raczej prędzej) spod każdej jednej farby "wyłazi" i się mieni w słońcu. niechcący nawet jak mi wyszły czarne, w pokoju - w sztucznym świetle były krucze, a na słońcu czarno - pomarańczone :D:O - porażka. ja farbuję na ciemny rudy - fryzjerka mi mieszka kolor: średni blond (one dają normalnie brązy, brązy dają czerń) z bursztynowym (to taki jasny rudy).

nie sugeruj sie rysunkiem na opakowaniu, jezeli pisze ze wyjdzie jasny braz- to wyjdzie ciemny jak pisze ze wyjdzie braz- to wyjdzie czarny :O wiec kup np farbe ciemny blond :D to wtedy raczej wyjedzie Ci braz ;)