Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genowefa krymska

rozpoczynam walke z celullitem!!!!!!!!!!!!!!!!! D D D

Polecane posty

Gość genowefa krymska

wiem że już ze sto razy pewnie ten temat był, ale.. Od dzisiaj zaczynam - ćwiczenia na steperze, ćwiczenia inne na nogi i tyłek + kupiłam inneov cellulit i krem vichy lipometric + robie mipilngi z fusów kawy+cynamon+oliwa jestem szczupła - waże 55 kg przy wzroście 174, ale i tak mam ten shit na nogach i tyłku ;)) kurde szkoda, że nie zaczełam w zimie no ale trudno licze, że za miesiąc już bedzie widać efekty - przy konsekwencji i regularności :D kto sie dołącza ? :D

Gość mnie to już nic nie pomoże

Gość mnie to już nic nie pomoże
Ale pogratulować takego samozaparcia na pewno się uda.

Gość genowefa krymska
dlaczego ma Ci nie pomóc? jak bedziesz konsekwentna to na pewno Ci pomoze :D

Gość hejkaaaaaaaaaaaaaa
ja tez bym chciala zaczac, ale nie chce mi sie jakos, boje sie ze nic mi nie pomoze

Gość Odpowiem......
Ja też mam postanowienie aby od jutra zacząć ćwiczenia na stepperku. Jakiś miesiąc temu bardzo wytrwale na nim ćwiczyłam ale zrobiłam sobie jednodniową przerwe a później drugi dzień i motywacja gdzieś uciekła więc od jutra zaczynam

Gość Anka z cellu
hej dziewczyny!! ja też od jutra mam zamiar zacząć walkę z kilogramami i cellulitem.. zaczynam biegac i robie bardziej restrykcyjną diete bo ograniczam sie juz jakis cza a efektów nie widac ;/ trzymam kciuki za Ciebie i relacjonuj nam efekty bo tez zastanawialam sie nad tymi preparatami..

ja teraz licze tylko na ten peeling z kawy ,bo niestety sport za duzo nie dal, a uprawiam duzo sportu!!

Gość genowefa krymska
dzien dooooobryyyy!!!!!!! :D ja wczoraj nie ćwiczyłam, bo miałam straszne zakwasy ;)) ale dzisiaj po powrocie z pracki bede :D zrobilam sobie rano piling (była próbka w balsamie vichy lipometric - tez vichy - lipo peel, do mikrodermabrazji - świetne!) i wklepałam jeszcze ten balsam :) aha ten balsam lipometric jest w promocji - przy zakupie dwoch opakowan, jedno jest 50 % gratis - mam nadzieje, że bedzie działać bo kupiłam dwa :D

Gość upupupup
ciekawy temat