Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukniazakupiona

Zamówiła suknię, co o niej sądzicie?

Polecane posty

Gość sukniazakupiona

Witajcie! Co o niej sądzicie? Jakie dodatki i fryzura? (mam włosy tak do ramion i dość gęste ) Bo na tę kwestię nie mam jeszcze pomysłów. Oto moja suknia, wg piękna: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?showAll=1&style=A3196LU Zamówiona jest identyczna jak na zdjęciu i oczywiście z tej firmy. A na poprawiny mam taką, kolor taki sam: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?showAll=1&style=J1161

Gość przecież ta druga suknia
to też ślubna.

Gość sukniazakupiona
Nie tyle zamówiłam już kilka mięsięcy temu co już ją mam w salonie i są tylko prowadzone małe zmiany w obudwóch

Gość sukniazakupiona
Wiem, ale gdy sie podepnie tren wygląda normalnie. Za bardzo elegancka?

Gość pyza84
obydwie sliczne,ale ta druga moim zdaniem nie nadaje sie na poprawiny ,jest zbyt elegancka i wygladala bys tak jak bys drugi raz do oltarza szla jesli chcesz juz biala koniecznie to moze wybierz cos do kolan albo za kolana -bo ta ktora wybralas jest suknia slubna i moim zdaniem nie pasuje na poprawiny

Gość no w tej drugiej sukni
sppkojnie można iść do ślubu, na wszystkich poprawinach na jakich byłam, świeże mężatki byly ubrane w sukienki kolorowe zazwyczaj do kolan.

Gość Dokładnie druga
bardziej sie nadaje na ślub niż poprawiny.

suknia zakupiona Nie jest za elegancka poprawiny to również święto młodej pary, będziesz się przynajmniej wyróżniać spośród gości Jak kiedyś będę się wydawać, a jeszcze ich nie sprzedasz to się piszę ;P Ale jeszcze wcześniej powrót do rozmiaru 36:P

Gość sukniazakupiona
Wiecie co może macie rację... Dobrze że ta druga nie była sprowadzana i mam znajomości. Moja przyjacióka się tym tak zajmuje, pracuje w firmie itd. Miałam do niej i tak zaraz dzwonić to jej powiem żeby się wstrzymali z tą drugą suknią. Bo coś czułam że krótka byłaby lepsza. Mam nadzieję że nie będzie zła. ;(

Gość sukniazakupiona
Ale muszę pomyśleć jeszcze, bo nie wiem... Mi się ona osobiście bardzo podoba ale nie wiem czy nie za uroczysta, myslę o tym już z 4 dni.

Gość Obydwie ładne
ale do ślubu.

Gość Obydwie ładne
a nawet wybrałabym tę drugą na ślub.;)

Gość nie powalily mnie jakos

bardziej podoba mi sie ta druga tyle ze jakbys miala ja do slubu nie na poprawiny...bo jakos mi nie pasuje na poprawiny

Gość sukniazakupiona
Nie no pierwsza już na 100% do śluby , a nad tą drugą to myślę i myślę od 4 dni ;)

Gość na poprawiny
sie nie nadaje, przecież to suknia ślubna.

Gość pyza84
naprawde pomysl nad czyms innym -oczywiscie sa obydwie sliczne ale poprostu do slubu a nie na poprawiny . Mysle ze krotka bedzie bardziej adekwatna i ze bedziesz sie lepeij czula .

Gość pyza84
imili86 - zgadzam sie z toba sukniazakupiona - pierwsza i ostatnia z tych trzech ktore podala imili86 sa sliczne i jak najbardziej adektwtne do poprawin,napewno w kazdej z nich wygladalabys pieknie -pomysl nad ktoras:)

Gość pyza84
imili86-zgadzam sie w sensie z e sa ladne i pasuja do poprawin :p

dzieki pyza:)...jakos typowa suknia slubna na poprawiny jak d la mnie odpada...

Gość sukniazakupiona
Dzwoniłam do przyjaciólki. Dobrze że jutro wstrzymają i anuluję dalsze przeróbki. Na szczęscie nie poniose żadnych konsekwencji.. . Przjdę się do salonu jutro bo muszę potwierdzić anulowanie itd. Jesli będą te suknie co pokazałaś imili86 i będę wyglądać fajnie to przemyślę to zagadnienie. A co sądzicie o takim czymś?: http://www.allegro.pl/item373285029_apart_piekna_sukienka_wieczorowo_slubna_36.html http://www.allegro.pl/item368089240__apart_sexi_sukienka_100_satysfakcji_hit_.html http://www.allegro.pl/item370987331__p182_apart_brzoskwiniowa_sukienka_42.html http://www.allegro.pl/item373957910__apart_romantica_urocza_sukienka_wedding_34_.html A może coś takiego jak jest wyżej? Nawet taniej wyjdzie na 100% niż z MS. ?!

no te z apartu sa piekne...sama myslalam o takich jak pierwsza i ostatnia

Gość sukniazakupiona
Chyba sie nad Apartem zastanowię , bo napewno taniej i nie wiem czy nie są ładniejsze, co nie?

Jak dla mnie ta druga jest piękniejsza. Świetna nawet na dzień ślubu. Klasyczna, prosta i niesamowicie elegancka.

Gość na poprawiny proponowałabym
cos bardziej kolorowego, ta druga sukienka z apart jest niczego sobie.:)