Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komm

PLAY...do BANI??????!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość komm

Mam pytanie czy macie tel.w sieci Play? Jeżeli tak to czy macie prawie wszędzie zasięg i czy z łatwością da się zarejstrować na www aby przeglądać połączenia i koszty?

Gość ja mam play
Play to jest jakis odlam, czy cos tam Plus gsm, i zasieg ma podobny. Nie rejstrowalam sie na necie wiec w sumie nie wiem nic wiecej.

Play to nie jest żadnen odłam, na początku korzystali z nadajników plusa, ale teraz powoli przechodzą na własne. Ja korzystam z Play od stycznia 2007, w czasach testów było różnie, teraz Play jest równie stabilny jak inne sieci :)

Też mam w Playu od kilku miesięcy i nie mam żadnych problemów z zasięgiem. Z zalogowaniem się na stronę również.

Gość komm
no właśnie ja mam problem bo do mnie nie mogą sie dodzwonić bo ciągle jestem poza zasięgiem a jak wejdę do hipermarketu to już tragedia mojej antenki nie ma!!!!!!!! druga sprawa - telefon mam 3 miesiące a do tej pory nie moge się zarejstrować !!!!!!!!

może to kwestia telefonu? :) jak miałam samsunga z370 to różnie bywało. mając kartę sim w nokii n73 nie ma najmniejszego problemu

Gość komm
przy rejestracji podaje e-mail przepisuje co trzeba i akceptuje regulamin i cisza na tym się kończy:(

Może masz jakiś uszkodzony model bo nie spotykałam się nigdy z takim problemem a wielu moich znajomych ma telefon w tej sieci. A co do tej strony to też dziwne, że się nie możesz zalogować... :O

Gość komm
może to przez telefon ??? samsung J760

Gość komm
mnie to bardzo dziwi dlatego pytam "tutaj"

Gość gośćcobra
Play to mało do bani naciągane klientów ???