Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poes

Czy...

Polecane posty

Gość Poes

...dzisiaj, a w zasadzie wczoraj rodzice zlozyli wam zyczenia na dzien dziecka??? Ja mam 24 lata, mieszkam od 7lat na swoim i moj tata dzis zadzwonil aby zlozyc mi zyczenia z okazjii dniadziecka. Acha zaznaczyl, ze kupil mi z mama prezent. Boze, ja juz mam 24 lata!!!!

Gość Poes
Nie ma zadnego problemu ale ja juz nie jestem dzieckiem

Gość jestem zalamana
ja dostalam prezent z tej okazji od chlopaka mam 23 lata

dla mnie matka i ojciec zawsze sa matka i ojcem wiec niby dlaczego nie mialabym byc ich dzieckiem nagle???

Poes - nie jesteś dzeickiem, bo jesteś dorosła, ale jesteś dzieckiem, bo to twoi rodzice. jarzysz? ;) widać musieli dac ujście swoim rodzicielskim zapędom i uczuciom :D

Gość Poes
Wcale sie nie obrazam. Uwazam, ze to slodkie ze strony moich rodzicow:)

Gość Poes
Moja mam powiedziala, ze kupila mi prezent.I pewnie jak co roku dostane jakas bluzke albo spodnie ktorych i tak nie bede nosila;)

Gość Poes
Ja sie wcale nie obrazam, uwazam ze pomimo swojego wieku jest to slodkie, ze rodzice nadal mi skladaja zyczenia na dzien dziecka

Gość moja mama...
wogóle nie złożyła mi życzeń...ale co tam w końcu to tylko dzień dziecka, szkoda tylko, że nawet o moich urodzinach nie pamięta.. :( Albo nie chce pamiętać :( Dostać coś od mamy dostane, ale tylko na święta, bo wtedy wręcz nie wypada niczego nie dać. A najgorsze jest to, że ja na każde jej imieniny, urodziny, dzień matki itp składam jej życzenia i kupuje prezent... Mam 17 lat