Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szowinistyczxna męska świnia

Całowanie kobiet w dłoń.

Polecane posty

Gość daj se siana
A co mnie obchodzi sex dwojga innych obcych mi ludzi?????????? dopuki nie wchodza w moje zycie i do mojej sypialni niech sobie robia co chca!!!!

Gość szowinistyczna męska świnia
Zresztą, Kirene, mocno odbiliśmy od tematu. Proponuję do niego wrócić. Ja uważam, że całować kobietę w dłoń, to jest dla niej rzecz uwłaczająca.

Alexxx...była mowa o wkładaniu ręki do rozporka...jeżeli dziewczyna publicznie wkłada rękę do rozporka swojemu chłopakowi, to takie fajne jest?

Gość Alexxxxxxxxx
to ze pelno takich osob, ma usprawiedliwiac ich postepowanie? no sory...

Gość Alexxxxxxxxx
kyrene sory nie nadazam..... jasne ze to niesmaczne.... ale. gdy para sie caluje nie jest to niesmaczne, ale gdy caluja sie geje or less to sie ohydne.//////

Gość daj se siana
Alexxxx - ty uwazasz ze jestes normalna? Ok , ale zastanow sie bo napewno jest w tobie cos co dla kogos jest nie do zaakceptowania.

Gość marianna czyli mańka
Ostatnia uwaga, a propos tego, że osób o innej orientacji jest b. dużo i byli zawsze i będą zawsze. Jedzmy gówno, miliony much nie mogą się mylić.

Gość Ju............................
No tak, Alexxx, bo zgodnie z definicją ta mniejszość przestaje być już mniejszością. Choć wiekszością, mam nadzieję, nigdy będzie. Ale może my albo nasze dzieci dożyją czasów, kiedy związki hetero będą uważane za dewiację.

Psedłonimie, jak zwykle, kiedy zaczynam zadawać konkretne pytania, Ty próbujesz sie z tego wycofać:) Jeszcze trochę i przyzwyczaję się do tego :)

Gość oj troche tolerancji
by sie przydalo.Niektorzy sa wrecz agresywnie nastawieni do osob o odmiennym sposobie myslenia. Atakuja bez powodu.:O

Psełdonim, zajrzałam , bo Twoje tematy zawsze mnie intrygują. Nigdy nie wiadomo, w którą stronę taka prowokacja się potoczy ;) Jeśli chodzi o stanowisko w sprawie homoseksualizmu moja tolerancja kończy się, gdy zaczynają zgłaszać potrzebę wspólnego wychowywania dzieci. To jest dla mnie nie do przyjęcia. Wszelkie obnoszenie się z tym również mnie drażni. Czyli, toleruję pod warunkiem , że w zaciszu własnego domu. A co do tematu zasadniczego czyli całowania w rękę. Nie przepadam. Ale to może też dlatego , że moją własną granicę mam dość sporą i takie czułości (nawet w imię grzeczności) , które objawiają się zapluciem mojej ręki drażnią mnie. To tyle w temacie. Pozdrawiam :) Oddaję głos mojej imienniczce \"Mariannie czyli Mańce\" :)

Gość manka nie jestesmy muchami

Gość Alexxxxxxxxx
btw mam dzis zerowke z prawa, wiec lece sie uczyc.......:O swojego zdania nie zmienie,jestem katoliczką jak ponad 90% ludziw pl ......jakos tego nie widac no ale to inna sprawa... aha napisze jeszcze o rzeczy ktora mnie maxymalnie wkurza u ludzi, scisle u Polakow.. -jak umieral papiez-wielka osoba.....cala Polska ryczala, modlila sie itp..przez pewnie okres czasu bylo ok, tv nawet sie zmienila......ale nie minelo kilka miesiecy i wszystko wrocilo no 'normy' jak mozna byc tak dwulicowym? przeciez nauki papieza to mowienie nie aborcji, eutanazji, homoseksualistom i prawom dla nich....Mozemy sie za nich jedynie pomodlic. i co ? teraz ponad polowapolakow uwaza sie madrzejsza od JP2? ludzie...... Papiez popierala radio Maryja, Rydzyka.... dzis cala Polska smieje sie z tego dziela, z Rydzyka..... czy my naprawde sie nie zmienimy?

Widzisz męska świnia, to jednak nie byłam ja tylko inna Marianna, o której myślałeś:)

Kirene, jak napisała koleżanka - takie zachowanie jest niesmaczne. Jak widać dla mnie. Słusznie też zauważyła, że jeśli publicznie jakiś facet pbmacuje jądra innemu facetowi, to jest to obrzydliwe.

Gość złośliwaa30
He geyom nikt nie dorówna w szacunku do kobiet Ciekawostka z 10 homoseksualistów 8 całuje kobiety w ręke w znak szacunku,bo policzek dla nich to obrzydliwe.....ciekawe nie ma co

OWszem, Marianno, Ty byłaś i dalej jesteś tą prawdziwą Marianną, którą natychmiast rozpoznałem. :-)

Alex, wiara, moim zdaniem nie ma nic do tego. A papież to już w ogóle. Każdy ma jakąś opinie, a to czy jest to zgodne czy sprzeczne z nauką kościoła to już kompletnie inna para kaloszy.

calowanie w dlon lubia te niedopieszczone.;)

:-) Wypada Ci okazać żałość, Złośliwa, że szacunek przez pocałowanie w Twoją dłoń okazują Ci niemal wyłącznie pedały...

Gość Alexxxxxxxxx
manka, moim ma i to duzo/. na jakiej podstawie ksztalutują sie nasze opinie? z reguly jest to tv, net itp. [powinni nam puszczac minmum jedno kazanie dziennie papieza....moze bysmy zmądrzeli.zamiast npkolejnego odcinka mody na sukces :o

Najgorzej jak sie wypowiadaja te zagorzale zwolenniczki kosciola , pluja jadem na wszystkich .......:O

Gość złośliwaa30
Hehehe poprostu mysle ze facet który całuje kobiete w dłoń jest niemęski i tyle.

Gość daj se siana
Alexx a ty sluchasz papieza? watpie .

nawiasem mówiąc, poglądy kościelne przez lata też ewoluowały :) Teraz jakoś nikt nie nawołuje do palenia innowierców na stosie :) Więc uważam za bardzo prawdopodobne, iż w rozmaitych innych kwestiach kiedyś tam Kosciół zmieni swoje stanowisko :) I co wtedy?

Wolno Ci tak myśleć, Złośliwa. Niemęskość wyraża się również w okazywaniu kobiecie przez mężczyznę czułości i troskliwości o nią.

Nie godzę się absolitnie, Alex. Takim tokiem rozumowania, dojdziemy do tego, że wszyscy katolicy nie znoszą homo. A gdzie inne wiary, gdzie aletiści? I może wiele osób się oburzy, za to co powiem, ale nie dla wszystkich papież był/jest autorytetem.

Gość daj se siana
A czy papiez nienawidzil pedalow?

Kiedy zmieni stanowisko, Kirene, ja zmienię stanowisko również.

Gość Alexxxxxxxxx
siano...bardzo czesto, na pewno czesciej niz wy. i wkurzają mnie glupie komentarze typu zagorzale katoliczki itp..... ludzie probują w rozny sposob tluamczyc swoje postepowanie tak zeby wyszlo ze robi to ok....żenada