Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozna zoperowac

mam ogromne otoczki wokół brodawek... mam ogromne suty!!!

Polecane posty

wyglada to paskudnie ohydnie wrecz sa prawie tak wielkie jak cale piersi :(:(:( srednica chyba z 6 cm albo i wiecej:(:(:(

Gość poka poka poka

Gość dka
sutki to te guziczki, a brodawki to ta otoczka dookoła. więc co masz duże?

Gość dka
dobra zwracam honor, bo sama juz zgłupiałam :D a pozatym to nie przejmuj się. ja tez mam ogromne i ich nie lubie ale sie przyzwyczaiłam i wiem że nic z nimi nie zrobie, moj facet mowi że mu sie podobają :O

ale one sa potężne! te otoczki, rozmiar piersi B, ale otoczki prawie takie jak caly cycek... porażka!!! 6 cm czujesz?

Gość dedede19
też tak mam tylko dodatkowo wypukłe brodawki ( tak tak brodawki, nie sutki) + widoczne gruczoły mleczne. nigdy nie rozebrałam się przed facetem w świetle dziennym. Watpie by to dało sie zoperować, chyba przeszczep tylko :/

Gość dfgdfsg
ale dziwne, ja własnie zmierzylam średnicę tej otoczki brodawkowej u siebie i mam 6 cm, a jednak nigdy nie pomyslalam że mam duże. Mam proporcjonalne i są dokladnie na środku piersi (ja mam C) i na pewno nie zajmują całego cycka. Faceci z którymi byłam mowili że mam "słodkie, małe brodawki". Więc chyba przesadzasz trochę? Albo pokaż zdjęcie. Masz z gatunku takich? : http://www.bravoerotica.com/met-art/lauren-a/presenting-donatello/12.jpg Bo moje wyglądają mniej więcej tak: http://www.bravoerotica.com/alisonangel/alison-angel/public-nudity-in-portland-2/10.jpg tylko są bardziej okrągłe, nie takie podłużne

Gość brunetka 26
Mam 26 lat i jeszcze nigdy nie karmiłam piersią. Jestem kobietą szczupłą, lecz mój biust znacznie przekracza swoj rozmiar. Pod biustem mam 76 cm - w biuście aż 118 cm. Obecnie noszę biustonosz 75JJ. W dodatku mam ogromne i ciemne otoczki /po zmierzeniu średnica 8 cm/ oraz bardzo duże, grube i mocno uwypuklone brodawki /na około 1,5 cm/...I gdy u lekarza kardiologa lub ginekologa zawsze zdejmuję biustonosz - nieco mnie mój biust krępuje.

Gość san1
brunetka36 ja mam to samo, czemu mnie tak widac te brodawki .

Gość gość
Ja się za to zastanawiam z czego moga się powiększyć brodawki, wcześniej ich promień miał ok 1.5 cm, w wieku 20 lat po ok pół roku zrobiło się 4.5 cm promienia przy miseczce c i utrzymuje się tak juz dluższy czas :(

Gość gość
Jak faceci nie narzekają to nie masz czym się przejmować

Gość san1
do 06 :13 . Może przytyłas?

Gość deel

Dziewczyny, o czym Wy piszecie? Przecież takie brodawki są cudowne! 

Gość Fire

Ja marzyłem by moja dziewczyna i potem żona miała właśnie większe otoczki piersi. Uwielbiam takie i szalenie na mniw działają. Jak dla mnie są właśnie takie bardzo kobiece, bo małe otoczki utożsamiają mi się z otoczką faceta. A to zdecydowanie na mnie nie najlepiej działa i ma delikatnie mówiąc średni wpływ. Jak to mówią nie na cycku świat stoi a tym bardziej na jego otoczce ale prawdę mówiąc troszkę bym ubolewał choć po cichu gdyby moja dziewczyna niezależnie od wielkości samej piersi miała małe otoczki. Na szczęście tak się nie stało za co jestem szczerze wdzięczny losowi.