Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia18.

Pomóżcie, moja mama robiła mammografię i wyszły jej niedobre wyniki !

Polecane posty

Gość Gosia18.

Mam 18 lat mama niedawno wróciła z wynikami badania mammograficznego ma coś źle i musi robić jeszcze USG .Niedługo pojedzie na to USG co to jest?? czy to znaczy że mama będzie chora ? czy amputują jej pierś? błagam odpiszcie mi ... :( :( :( :( :(

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nie bój się . Najpierw porządne USG!!!! Potem biopsja (niekoniecznie) i konsultacja.

Gość Gosia18.
pomóżcie mi!!! bardzo sie martwie i nie potrafie sie uspokoić dobrze że mamusi nie ma w domu i nie widzi jak strasznie sie przejęłam i płaczę bez ustanku :(

Gość a ja ci powiem tak...
jeśli zauważono jakieś zmiany chorobowe, to biopsja jest raczej nieunikniona ale to jeszcze nie wyrok :) i zbyt wczesne mi się wydaje takie czarnowidztwo

Gość sbsbsbbs
Masz 18 lat , czy 8 ? No sorry ale nie wymagaj od ludzi na forum wrozenia z fusow. Jesli wyniki wyszly zle, to niestety twoja mama musi udac sie do lekarza i on stwierdzi czy to cos powaznego. Zle wyniki jeszcze o niczym nie swiadcza. Sama jestem wlasnie w takiej sytuacji, chociaz to akurat nie dotyczy mamografi. Tez dostalam zle wyniki, ale tylko dalsza diagnostyka i badania sa w stanie okreslic czy bedzie bardzo zle. Dlatego wspieraj mame, badz dla mnei wyrozumiala, bo w takiej sytuacji czlowiek starsznie sie deneruwje, ale nie wymagaj od ludzi tutaj ,zeby postawili diagnoze.