Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masssakra

jak tak można ??????????????

Polecane posty

Gość masssakra

We Włoszech matka zostawiła swoją córkę w samochodzie, zapomniała o niej i poszła uczyc dzieci do szkoly, po 4 godzinach sobie przypomniala o córce, niestety było już za późno, dziecko nie zyło :(

Gość gwoli ścisłości
zmarło w szpitalu.:o

Gość po dwóch godzinach

Gość masssakra
sorry wiadomosc z drugiej reki :(

Gość masssakra
a w Kanadzie dwa przypadki zostawienia dzieci na lotnisku :( jak mozna zapomniec wlasnego dziecka :(

jakies 2 lata temu w polsce była podobna sytuacja. matka zostawiła dziecko w aucie i poszła do pracy. wróciła po 8 godzinach...:o dzieckosię ugotowało... znajoma której swego czasu dziecka pilnowałam ojechała zapisac tąze córke do przedszkola...nie dość ze o niej zapomniała to jeszcze zatrzasnęła kluczyki w samochodzie:o trzeba było szybę wybić zeby dziecko wydostac:( a ona jest lekarką:o

Gość może to nie na miejscu
ale przypomnial mi sie "Kevin sam w domu".

Gość a czemu sie dziwić
ludzie nieraz zostawiaja psy w samochodzie na upale, które umierają w meczarniach wiec to tylko kwestia czasu kiedy zaczną zostawiać tam małe dzieci!:o

Gość masssakra
moj mąż w BILD ZEITUNG czytal i moze nie dokladnie go zrumialam

Gość masssakra
z resztą nie wazne ile godzin, dziecko zmarlo bo matka o nim zapomniala, tragedia :(

a ja na własne oczy widziałam,jak na piętrowym parkingu w centrum handlowym blisko mnie ochroniarz stał przy samochodzie,w którym jakaś debilka zostawiła małe dziecko przypiete w foteliku!!!!! ochroniarz pewnie zwrócił uwagę na płacz dziecka i przez krótkofalówkę dał cynk do centraki i przez głośnik mamusi szukali

ja znam przypadek z mojego miasta, kiedy to kobieta zotawiła malutkie dziecko zawinięte w kocyk z tyłu na siedzeniu i poszła na zakupy. I to dziecko \"skulgnęło\" się na podłogę samochodu, twarzą do dołu. Oczywiście razem z kocykiem, który dodatkowo ograniczał dziecku możliwość poruszania i się, no tłumił głośność płaczu. Ale płakało tak głosno, aż ktoś się zaitetresował skąd ten dźwięk i zajrzał przez szybę do samochodu. Matka oczywiście przepadła opętana szałem zakupów, a samochód otwierała policja, czy tam straż. Włamali się przez szybę. Porażający brak wyobraźni i nieodpowiedzialność.

Widocznie dla współczesnych matek-Polek ważniejsze są zakupy i własna osoba, niż maluszek, za którego jest odpowiedzialna. Wiadomo,że opieka nad dzieckiem to niewyobrażalna odpowiedzialność, ale jeśli jakaś matka czuje, że temu nie podoła, może warto część pieniędzy przeznaczyć na opiekunkę do dziecka, a nie na wydatki poprawiające urodę? Moim zdaniem takim matkom powinny być odbierane prawa rodzicielskie.To nie jest niedopatrzenie, to jest zwykły brak prawdziwego zainteresowania własnym, malutkim i bezbronnym maluszkiem!!!