Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawiłam go

czy to jest u facetów normalne?

Polecane posty

Gość zostawiłam go

co sadzicie o takim facecie. Byłam z nim prawie 10 lat więc sporo. kiedyś mieliśmy krysys bo w jego telefonie znajdowałm rózne smsy typu "słoneczko co porabiasz, bardzo tęsknię ... bleble" oczywiście nie do mnie. Trochę sraciłam zaufanie ale minęł4 lata i tak mnie skusiło znowu sobie jego smsy przeczytać a tam "ja ciebie też kocham ale to jak będzie między nami nie zalezy tylko ode mnie i ble ble..." oczywiście się tłumaczył i myśle że nie zdradzał mnie ale po prostu podbudowuje swoje ego takimi smsami. Zostawiłam go w końcu ale to nie tylko przez te smsy ogólnie furiat się zrobił straszny. tylko tych lat szkoda :(

Gość nina blue
napewno zdradzil !!! na bank !!

Gość przykro mi...
ale zdradził na pewno... kwestia czy się do tego przyzna i czy żałuje? ale skoro czytałaś te sms-y nie możesz zpisać sobie tych nr tel a później jakoś to sprawdzić? mój mąż (mamy po 27lat) też miał sms-a.... o podobnej treści... i zdradził- zrobiłam tak wściekłą awanturę, że w końcu się przyznał. jak zobaczył co może stracić stał się zupełnie innym człowiekiem- ale i tak nie wiem czy z nim będę ja nie jestem (przykro mi że to powiem) aż tak naiwna (mam nadzieję,że nie jestem...) Rozmawiałam z nią...z jej mężem....nawet z jej ojcem...bo jako 33latka zasłania się tatusiem...wszyscy wiedzą... dlaczego tylko moje małżeństwo ma cierpieć...ona też nawarzyła sobie piwa,więc teraz niech je pije- i pije...rozwodzą się

Gość zastanawiam sie...
Czy to normalne? Nie wiem w normalnym zwiazku, z normalnym facetem nie jest. Zastanawiam sie... Kochac to nie znaczy posiadac. Gdyby moja zona kogos znalazla i byla szczesliwsza, nie robilbym afery na cala galaktyke. Wolalbym sam odejsc i bez wojen.