Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INeedAJob

JAK znalezc PRACE????

Polecane posty

Gość INeedAJob

skonczylam liceum, szukam moze krotko, ale gdzie nie wysle cv i list motywacyjny to nigdzie nie oddzwaniaja, nie wiem jak mam szukac, szczerze to mam dosc, wiem ze niektorzy szukaja kilka miesiecy, ale ja juz nie mam ochoty, wszedzie pisza ze poszukuja pracownikow, wedlug wymagan spelniam wszystkie, ale i tak wszyscy mnie maja w dupie, nie mam znajomosci i pewnie dlatego nie szybko znajde prace

Gość a na jakie stanowiska
aplikujesz?

No właśnie, zalezy jakiej pracy szukasz. Może tam być, że Cię nie przyjmują, bo nie masz studiów.

Gość INeedAJob
przewaznie o prace jako sprzedawczyni w jakims sklepie odziezowym, zoologicznym, ksiegarni, drogerii, obsluga klienta czyli np solarium, nawet ostatnio jako ksiegowa ale ani widu ani slychu

Gość INeedAJob
to naprawde nie sa prace, ktore wymagaja studiow

Gość ta co sie zna na wszystkim
daj sobie spokoj z wysylaniam maili z aplikacja. przejdz sie po miescie, zobacz gdzie wisza ogloszenia, wejdz i zostaw tam CV. osobiscie. tak jest najlepiej. w jakichs takich odziezowkach zwykle udawalo mi sie zalapac na dzien probny (a pozniej prace) w ciagu 10 min spaceru po centrum handlowym.

Gość INeedAJob
jutro sie przejde, tylko chodzi o to ze oni wymagaja tez listu motywacyjnego, a do kazdej pracy jest inny i drugi problem drukarka popsuta

Gość ta co sie zna na wszystkim
ojojoj, widze, ze z checiami cieniutko... nie wszedzie wymagaja listu motywacyjnego, na poczatku przejdz sie tylko z CV, ewentualnie pozapisuj sobie gdzie trzeba zlozyc CV+LM, wroc do domu, napisz i po sprawie. problem z drukarka to nie problem. istnieje cos takiego jak kafejka internetowa, ewentualnie jakis punkt ksero. idziesz tam z pendrive'm, plyta albo dyskietka i drukujesz.

Gość INeedAJob
no drukarka to rzeczywiscie nie problem, ale odechciewa mi sie, bo juz tyle aplikacji wszedzie zlozylam i nic

Wysyłaj i zanoś zawsze CV i list! Nawet jak nie masz co napisać i wydaje się że to głupie. Zawsze docenią to, że zrobiłaś coś więcej niż inni, bo być może bardziej Ci zależy i będziesz lepszym pracownikiem.