Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takadrugaja piersza

dalczego chłopak nie zerwie z 1 dziewczyna spotykając się z drugą

Polecane posty

Gość takadrugaja piersza

mam chłopaka, jestesmy razem 2 lata. dziś zaczęłam temat zerwania, bo wydaje mi się, prawie jestem pewna,że spotyka się z inną. on mówi, że ja jak zwykle wiem swoje. a na zdrowy rozum wszystko wskazuje, ze mam rację. nie rozumiem tylko, czemu on nie chce się rozstać ze mną i mieć wolną rękę i robić z tamtą co chce. wtedy nikt by nie kazał mu się tłumaczyć, nikt by nie zatruwał. dodam, że wątpię, żeby mnie kochał, bo już nie pamiętam kiedy to słyszałam ostatni raz. z wygody też to chyba nie wynika. dziwni są faceci, utrudniają sobie życie. dalczego? co ja mam zrobić?

Gość no nie wyczymam
Bo facet jest jak małpa - nie puści się jednej gałęzi, dopóki nie złapie drugiej :P ;)

Gość takadrugaja piersza
heheh, ale on juz złapał drugą

dla mnie to normalka ze dziewczyny tak robia ze spotykaj sie z jednym a maja drugiego w zanadrzu i najl;epiej to chciały by jeden był do sexu i na pokaz a drugi w domu od sprzatania i gotowania i od zarabiania pieniędzy:)

Gość i tyle w temacie
olej gościa, bo to kur.wa a nie facet i jeszcze Cię czymś zarazi :O

dokladnie olej go! jest na swiecie na peczki innych facetow ktorzy sa monogamistami :D moze z tamta mu sie nieuklada? a czy ona wie ze on jest z Toba... eh lepiej nie montowac sie w takie historie