Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhzdTHEyrj

dlaczego on milczy?

Polecane posty

Gość bhzdTHEyrj

cudowne spotkanie (drugie) a on milczy! wczoraj trzymanie za raczke, pieprzenie farmazonow a dzies czekam na jego telefon jak na zbawienie. jestem najbardziej zla na siebie,ze dalam sie tak zrobic! myslalam,ze w koncu spotkalam kogos wartosciowego i pomylka. po raz pierwszy poczulam cos do kogos, chociaz wiem,ze to irracjonalne. jestem debilka:(

Gość starsza___
ciii.... wszedl na chwile do jaskini :) wyjdzie moze jutro albo pojutrze ale wyjdzie :) a najlepsze dla Ciebie - przeczekanie ;) powodzenia

Gość bhzdTHEyrj
Czekam, czekam, chociaz mnie az skreca;) naprawde go polubilam. rozumielismy sie bez slow-takie samo poczucie humoru, podobne zainteresowania....

faceci są jak ślimaki niekiedy:) wysuną głowę, otworzą się po to, by za chwilę schować się do skorupki i przeboleć swoje "otworzenie" zbytnie:) nie naciskaj, nie ponaglaj, nie rób wyrzutów, jak w końcu się odezwie:) przyjmij to jako coś naturalnego:) poza tym - facetom czas płynie inaczej:) totalnie inaczej:)

Gość starsza___
kilka dni mozna mu dac, niech "jego" zdaniem to on Cie zdobędzie :) choc prawda jest inna ! :) to proste schematy, czasami sa oczywiscie wyjątki ale normalnie męzczyzni działaja na prostych zasadach :-) powodzenia

Gość gdybym po dwoch
spotkaniach czekała na telefon od jakiegoś chłopaka jak na zbawienie też bym była zła na siebie. Nie odezwał się przez 24 godziny, dlatego uważasz że nie jest wartościowym człowiekiem? ten świat jest co raz bardziej powalony :/

Gość ależ jesteś niecierpliwa
to były dopiero 2 spotkania... nie wiem co sobie po nich juz obiecujesz

Gość po drugim spotkaniu

Gość chciałbym wiedzieć
oj bo on nie chce Cię wystraszyć i się narzucać