Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunia

Do mężczyzn- rozwiedziona z dwójką dzieci jest materiałem na żonę dla faceta bez

Polecane posty

Gość Kasiunia

Czy mężczyźnie przeszkadza to że kobieta ma dwoje dzieci innego mężczyzny. Czy jeśli już się w niej zakochał to będzie mu to z czasem jednak przeszkadzać?

Gość nie zakocha się jak pokażesz
mu szybko czyjeś dzieci a jak będziesz ukrywać to oleje oszustkę

Gość nie zwariowałam
to nie tak! Normalny facet zakochuje się w kobiecie a nie w jej stanie posiadania! A Ty autorko, jako pierwsza powinnaś przestać patrzeć na siebie jak na towar na półce! Miłość się zdarza, bardziej obawiaj sie tego, że większość (skoro masz dwoje dzieci, to sobie tak myślę, że też jesteś około 30-stki) facetów z naszego "zakresu" raczej się nie wychyli poza romansik...i po jakimś czasie wracam tak, skąd uciekał

Gość real1
nie zwariowałam - niestety to smutna prawda, jestes dla niego napewno atrakcyjan po wagledem seksualnym i z pewnościa mu schlebia ze poderwał doswiadczona kobiete, nie ma wątpliwosci ze jest takze miły dla dzieci, ale to mu minie z czasem , to przykre ale prawdziwe

Gość real1
sorki to było do kasiuni

Gość Kasiunia
wraca skąd uciekał... czyli dokąd?

Gość facet po 30ce
zgadza się, że dwoje dzieci ineego to jest bardzo duże obciążenie emocjonalne już trzech moich kolegów miało takie kobiety i żaden nie wytrzymał presji rodziny tych pań i ich samych jeden był bardzo zakochany, pani miała 3 dzieci, którymi opiekowały się także 2 babcie, niestety po dwóch latach uniesienia i seks spowszedniały a pani i jej mama tak zaczęły nacisklać na ślub, że atmosfera w związku przypominała magazyn trotylu a lont podpalił biologiczny ojciec dzieci bo zrobił awanturę i pobili się, kolega wymiękł powiedział: to się będzie ciągłęło do końca życia i będzie coraz gorzej a jak dzieci będą dorastać to nie będę się liczyć tylko mój wkład finansowy, dlatego dziękuje szukam panny bez dzieci

Gość real1
rozwiedziona z dwójką dzieci jest materiałem na żonę dla faceta bez? tak brzmialo pytanie.. a ile jestes z nim ze myslisz o slubie

Gość Kasiunia
A jak mamy oboje po 37 lat, kiedyś przez rok chodziliśmy ze sobą (mieliśmy po 20 lat).On odszedł dla mnie od żony (nie mają dzieci- była dla niego toksyczna a teraz go kocha i walczyła aledała rozwód bez orzekani o winie) i jeździ do nas do Holandii a teraz buduje dla nas dom i nas zabierze do Polski. To chyba kocha naprawdę..? Warto wrocić?

Gość facet po 30ce
to masz duże szanse bo oboje szukacie stabilizacji przed magiczną 40 to się może udać

Gość takie tam duperele...
Zaraz, zaraz...! A dlaczego ma mu minąc? Czy samotna kobieta z dwójką dzieci może liczyc tylko na oszusta? Chyba sobie żartujecie! Wstyd, że kobieta traktuje inną kobietę jak towar drugiej kategorii, zamiast się wspierac! Myślę, że jeśli facet naprawdę Cię kocha, dzieci nie będą mu przeszkadzały. Czasy się zmieniły, i "ojczym" nie znaczy już ten, który "bije i pije". A tak dla pewności zapytaj dzieci co sądzą o Twoim nowym partnerze. Na ogół dzieci wyczuwają nieszczerośc na odległośc!

Gość Kasiunia
Nie wróci czesem do żony a ja z dziećmi na lodzie?? Wiem że nie mógł z nia mieć dzieci i wogle było mu z nią źle, bo jak wyjaśnić to że tydzień po spotkaniu już ze mną sypiałl a w miesiąc po tym zostawił żonę?Trochę się niepokoję tym że ona go dalej kocha i namawia do powrotu..Wiem też że z pół roku po rozstaniu z nią , jeszcze przed rozwodem sypiał z nami obiema(ja jestem w holandii).Ta żona napisała do mnie na naszej klasie że on z nią nadal sypia i ze ona go kocha a ja rozwalam małżeństwo..

Gość real1
ostroznosci nigdy za wiele najpierw pomieszkajcie razem wtedy bedziesz wiedzial czy to sie zazebia a o slubie pomysl jak juz bedziesz miala pewnosc, w wieku 37 lat moze sie udac ale jesli facet jest przed 30stak praktycznie nie ma szans

Gość boląca głowa
Ty Kasiunia jesteś zwykła kretynka! Facio posuwa ciebie i małżonkę, a ty planujesz z nim ślub i robisz z niego ojca swoich dzieci??? Skocz do psychiatry! A ta żona powinna ci przylac, żebyś wiedziała gdzie twoje miejsce! Żenada!!!

Gość Jusi 32
Już małżonki nie posuwa, jak mu pokazałam list to mi obiecał że przestanie ją widywać, złożył pozew i dostał rozwód, Mnie kocha! Jej kazał sp...

Gość Kasiunia
Już małżonki nie posuwa. Pokazałam mu jej list i mi obiecał. A jej kazał sp...

Gość Kasiunia
podszywa się ktoś

Gość boląca głowa
Hi, hi, hi..... Ciekawe kiedy tobie każe spierdalac? Pewnie już niedługo! A nie mówiłam, że jesteś kretynka?????

Gość zl.
a masz pewnosc ze ja posuwa? jesli tak to daj sobie spokój

Gość Kasiunia
Przyznał się, ale to jeszcze przed rozwodem. Wprawdzie po tym jak sie wyprowadził od niej a już był ze mną. Zrobił to z litości bo ona płacze że go kocha,,A ja byłam daleko bo w holandii

Gość boląca głowa
Oczywiście, że mąż posuwa żonę z litości! Żal mi ciebie, bo jak zostaniesz jego kolejną żoną też cię przeleci z litości, a miłosc będzie z kochanką!

Gość slkjlk
nie jest to plus ale można przeboleć

Gość Słuchaj Kasiunia mnie faceta
z litosci to facet drugiemu piwo stawia, a nie posuwa kobietę. Posuwał ja, bo mial ochotę na seks i ta ochota okazała się silniejsza odwierności Tobie. Chciało mu się, to ją posuwał. Kropka. Wierność Tobie nie była dla niego wartością. Myślisz, że to się zmieni ? I nie daj sobie wmówić, że nie mógł inaczej. Mógł, ale mu się nie chciało inaczej. Zastanów się.

Gość ale bagno

Przeczytałam i załamałam się... Jestem młodsza od Ciebie droga autorko o ok 18lat, a nigdy nie pozwoliłabym by jakiś facet tak mnie traktował... Przykro mi jest,gdy czytam Twoje wypowiedzi... Gdyż po prostu łapiesz się brzytwy....Chwytasz faceta, który pięknie mydli Ci oczy.... Odpowiedz sobie na jedno.... Chcesz być z mężczyzną, który jednocześnie sypiał z Tobą i niedoszłą ex żoną, a po rozwodzie podobno już z nią nie sypiał i podobno buduje wam dom???? Kobieto to nie jest \"Moda na sukces\", to jest życie, więc się zastanów!!!!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbb
Ja po rozwodzie lat 35 dwojka dzieci i poznalam faceta ,zakochalismy sie i jestesmy razem 5 latek . Wlasnie meblujemy nasze mieszkanie .On tez rozwodnik z jednym dzieciakiem. I jest ok.

Gość Kasiunia
Czemu ta żona jego się trzymała skoro ją porzucił i sypiał ze mną..? Powinna była odpuścić go sobie skoro w twarz jej powiedział że się z nią tylko męczy a kocha mnie. Było mu z nią źle po czym nagle sie obudziła że go kocha... Romans nawiązaliśmy w sierpniu. Sypiał z nią (żoną) jeszcze od wyprowadzki od niej tzn od września do stycznia, na sylwestra był ze mną ale od stycznia już całkiem jest mój..Sypiał z żoną z jej inicjatywy! Zapraszała go a ja byłam tysiące km dalej. I tak musi mnie kochać skoro od nie odszedł a ja mam dwoje nie jego dzieci prawda?

Gość Kasiunia
W sumie odszedl od niej już po miesiącu bycia ze mną! To czy możliwe że coś jeszcze do niej czuł? Była ponoć zbyt zaborcza o niego i miała fochy..A jak się zerwał ze smyczy to obiecała zmianę..

Gość real1
pewnie fajna lufa z tej jego zony a ciebie wkreca facet, dziwi mnie ze jeszcze nie dotaroło to do twojej głowki e plany lubia brac w łeb ,szczególnie z takimi ludzmi jak twój lovelas... wspólczuje... zajmij sie lepiej dziecmi.