Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molekkaa

nie mam juz 5 miesiecy okresu!

Polecane posty

Gość molekkaa

Zawsze mialam nieregularny okres ale teraz to juz przegiecie!! czy sa jakies tabletki ale NIE ANTY bo nie chce ich brac na wyregulowanie okresu??

Gość yhyhyhyhyhyhhyhyhyhy
tez mam ten problem i ide w srode do gina :O

Gość molekkaa
ja juz bylam u 2 i kazdy z nich przepisal mi anty ale nic na wywolanie.przeciez to nie jest zdrowe!!!!!!Mam co raz wiecej wloso na ciele i kompletny brak checi na seks!;/

Gość może jesteś w ciąży
nie urósł ci brzuch? :P:P

Gość chyba na to wygląda ze jesteś

Gość to chore jak mogłaś tak długo

Gość ppppppppppppp
jesli to nie ciąża, to musisz zrobic dokladne badania poziomu hormonów, usg jajników, to nie jest normalne

Gość ....finka
CHOROBY KOBIECE --porady ;Mieszanka na wywolanie miesiaczki.

Gość molekka
nie jestem w ciazy!!

Gość a moze sie odchudzalyscie

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
zmień lekarza...powinnaś najpierw dostać leki na wywołanie (macica musi się oczyszczać!!) a później skierowanie do endokrynologa, zrobione usg i badania krwi.

Gość dsdsdsds
tez to mialam. i tez wllosy wszedzie gdzie kobiety normalnie nie maja. male piersi i w ogole zle samopoczucie... przeszlo. dopiero zaczyna sie byc normalnie.... hormony / ja nie wylam u lekarza, ale ty moze idz... lepej isc.. bo zaczniesz na wadze orzybierac i miec bole glowy i tragedia w ogole

Gość molekka
:?

Gość Bardzo prawdopodbne
że masz PCO. Objawy się sprawdzają. Idź zrób USG transwaginalne:P, u każdego dobrego ginekologa to zrobisz i tam już powinno cos wyjść. Żadne tabletki anty, ani inne. 5 miesięcy to szmat czasu, idź jak najszybciej. Z hormonami nie ma żartów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koniecznie poproś lekarza o badanie hormonów: PRL i HGH. To bardzo ważne,wiem bo sama to przechodziłam i nieszczególnie się skończyło

ja nie miaam chyba z 9. badania wszystkie ok - zdarza sie ot tak.

Gość molekka
A mi lekarz powiedzial ze nie musze robic hormonów bo wiadomo ktorych jest za malo;/ Co jakis czas mam uplawy brazowe albo podbarwione krwia;/

Gość idę na tory
sluchaj...ja kiedys tez nie mialam okresu pol roku, dostalam tabletki na wywolanie luteina..po paru dniach dostalam i potem znow pol roku...ja nie mialam z powodu glodzenia...rowniez pojawily mi sie wlosy na calym ciele i twarzy...poszlam z tym do ginekologa-endokrynologa i powiedzial ,ze mam zaburzenia hormonalne,wiec bede musiala brac hormony..balam sie ze przytyje,wiec nie bralam...i tyle lat sie meczylam..gdzies rok temu wzielam sie za siebei,bo mam maskie owlosienie.. nie boj sie...u ciebei moze byc to inna przyczyna i w ogole kazdy organizm jest inny...mnie lecza teraz antykoncepcja,by wyregulowac hormony a przy tym miesiaczki sa idealne..idz do lekarza..wszystko bedzie dobrze..tylko nie zwlekaj..powodzenai

Gość hej dziefczyny
a ja zaczełam miesiączkować ok 2 lata temu i jeszcze mam nieregularny okres to chyba normalne prawda?

Gość estergd
ja nie mialam 6 miesiecy a wiesz dlaczego bo sie odchudzalam moze ty tez sie odchudzasz i dlatego?

Gość nie ma cos sie zastanawiac
biegusiem do gina ;) ja nie miałam okresu przez dwa cykle (wczesniej był regularny co do godziny ;) ) Zapisał mi lutenyl i pomogło. Co prawda nie jest juz tak regularnie jak byo wczesniej , ale wszystko w granicach normy :)

Gość dostaniesz zastrzyk
Na wywołanie idż di gina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!