Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka12345

co teraz sie dobrze sprzedaje??jai interes można rozkręcić???

Polecane posty

Gość Ale perły
Końcówki serii, trochę własnych szpargałó. Ale końcówki w sensie takim, że wiem skąd brać. Na razie nie handlluję

Gość karkosik
ale koncowki serii czego? ubran, kosmetyków ?

Gość sawaxd
karkosik a ty co ze skarbówki ? :P

Gość aneczka12345
moj chłopak pomoze mi założyć taki sklep. ale czym chandlować. nie mam pojecia

Gość karkosik
nie :P jak znasz nazwisko, to wiesz czym sie zajmuje :P

Gość aneczka12345
a czym sie zajmujesz???

Gość karkosik
inwestowaniem w ciekawe projekty :)

Gość ania12345
ale sam cos prowadzisz

Gość karkosik
tylko inwestuje .... poki co :)

Gość Witastwosza
Jednak pieczone kurczaki są najlepsze

Gość AGUSKA1133
a mi sie nasuwaja na przyklad budki z kanapkami.. jest taka siec barów kanapkowych w Anglii - Subway, naprawde wydaje mi sie ze to dobry biznes ;) bo chyba w Polsce czegos takiego nie ma ... ale by bylo jakby ktos lapnal mój pomysl i zarobil na tym krocie :) nigdy bym sobie nie wybaczyla ze tu to napisalam :D

ciuchland to dobry biznes, wedlug mnie. kupujesz szmaty na kilogramy, segregujez i sprzedajesz na sztuki. po ciuchlandach ludzie łażą cały czas... :)

Gość iuytfdgvhbnjm
Ciucholand hahahha czy ty wiesz co mowisz? Proponuje otworzyc , zobaczymy jak szybko zamkniesz.Masz pojęcie? Kupujesz ok. nastepnie sortujesz , czesc wypieprzasz, prasujesz metkujesz,wyceniasz, zawozisz...czesc z tego sprzedaż, a czesc nie idzie za grosze ale wiekszość wisi i wypiepszasz bo ile ma wisieć ..nie masz pojecia

Gość armani
coraz mniej ludzi łazi po lumpeksach , moi znajomi maja 5 skl. i powoli zamykaja interes, rynkiem rządzą czarnuchy bluzki po 10, spodnie nowe po 5 zł

Gość uiop
a w Polsce gdzie kupisz ładne? Nigdzie jest totalny szmelc i jeden wielki przekret. Lumpeksy były dobrym interesem 5 -10 lat temu , a nie teraz,kochana.Utopic kasę łatwo , ale Yonka , sądząc po Twoim komentarzu to sorry , ale pojecia nie masz i pewnie bys nie odzyskała tej kasy.

Gość Tak może być
tak, masa ludzi chodzi po ciuchlandach, tylko nikt nie kupuje. Sprzedasz parę rzeczy poniżej wartości, a reszta leży i jak ktoś wyżej napisał- następny towar dawaj. A najlepiej jak masz świeży towar, a taka się pyta- kiedy będzie towar. Bo ona lubi oglądać. Ja zlikwidowałam, teraz mam drogerię i w smrodzie nie siedzę.

no fakt nie mam pojęcia wydawało mi się że to dobry pomysł patrząć na popularność takich sklepów w moim rodzinnym średniej wielkości miasteczku na południu Polski. Sorry :)

Gość Oczywiście się wtrącę
Ja miałam lumpeks. Boże, jak to się trzeba narobić! Każda niedziela to szykowanie slkepu, segregowanie, pranie w domu, żeby coś uratować... Wiecznie niezadowolone klientki, które płacą jak za stare, a ma być nowe. Do tego przekręty w hurtowni: raz zysk, raz w pysk. Harówka od rana do wieczora i nie wtedy, kiedy siedzę za wagą, lecz wtedy kiedy jest zamknięte. Co, myślicie, że te szmaty same włażą na wieszaki? Zeby sprzedać jedną szmatę trzeba mieć w rękach nawet 5. Porażka, nie wiem, czy jakaś inna branża jest aż tak pracochłonna:(

Gość Ja maturę już dawno miałam
A może sklepik chemiczny?

Gość hajs lezy na ziemi..
najlepiej handlowac tym co nielegalne to zawsze sie sprzedawalo sprzedaje i bedzie sprzedawac, oczywiscie poki nie wpadniesz ;)

Gość do hajs lezy na ziemi
Naoglądałeś się Młodych wilków?:P

Gość fdrdguikjk
LUMPEX to jest pomysł na biznes

Gość ceeeeeeeedee
a jak teraz jest z salonami fryzjerko- kosmetycznymi? mam wrazenie ze w miastach jest tego od groma i nie warto ale w mniejszych miejscowosciach moze byc zainteresowanie.

Gość bacam3
wiecie co czytam i wiary nie daję zacznijmy od tego jaka kasa i gdzie oki mamy mało kaski więc na jarmark jedziemy wbijamy się z sezonówką jak święto zmarłych to znicze jak lato to th jak sezon na itd itp troszkę zarobimy i całąkasę inwestujemy w stały przychód w7ybieramy sobie np. ciuchu damskie bo nie męskie jaki facet robi sam zakuopy hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy no hyyyyyyyyyyyyyyyyyy babka to babka wybieramy same nowości i śledzimy trędy a będzie oki a jak ktoś ma jakieś wątki to niech pisze do mnie na bacam3@wp.pl a napewno mu doradzę

Gość debrsy iori
ci co napisali że lumpex to sa naprawdę debile!!!! kretyni wszystkie takie modelki jak wy pojecia nie macie o tym biznesie :) takich było sporo i wszscy upadli :D

Gość aligatore
Witam wszystkich co chcą wiedzieć co najlepiej sprzedaje się na Allegro Właśnie powstaje serwis dzięki któremu będziecie mogli to sprawdzić. Największe sprzedaże Oferty z wojego miasta,województwa. Ułatwieniem jest to że nie trzeba podawać nazwy przedmiotu,poprostu zobaczymy wszystkie aukcje z największą liczbą ofert kup teraz i licytacje Istnieje również możliwość sprawdzenia po kategoriach. Pierwszy taki serwis na świecie,narazie w fazie testowej i tylko Allegro Pracujemy też aby w przyszłości dodać do tego ebay i amazon. Zapraszamy już we wrześniu 2011 na www.aligatore.com Pytania na aligatore@vp.pl

Gość jest kryzys
a w kryzysie najlepiej sprzedaje się wódka.

Gość onnnnn
ponawiam temat macie jakies pomysły