Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona decyzja wlasna

Odchodze od meza

Polecane posty

Odchodze od meza, zostawiam mu wszystko - dom, oszczednosci, dzieci. Chce zyc w koncu normalnie! Bez bicia, bez wyzwisk, bez szantarzu. Dzieci kocham i bede sie z nimi spotykac, maz ich nie skrzywdzi - kocha je! Mnie nienawidzi i ja tez chce zyc normalnie.

Gość chciałbym wiedzieć
i bardzo dobrze... ale czemu dopiero teraz?

Gość Magda28***
pewnie,najlepiej uciec od problemow :o dzieci zostawiasz? zalosna jestes.Tobie przywalil,to i dzieciom moze.Masz obowiazki jako matka,a wez szkoda slow 😡.Ludzie w tych czasach w ogole nie szanuja instutucji malzenstwa.Po cholere bralas slub? po cholere,sie pytam.Zeby Cie szlag trafil

Gość fvvr
co za głupia wypowiedz:(ludzie w tych czasach w ogóle nie szanują uczuć innych ludzi i lubią oceniać nie znając sytuacji:(

Gość Pnada wielka
ja bym odeszła ale z dziećmi........

Gość justa026
na pewno nie po to brała ślub żeby mąż ją tłukł

Gość jejuuuuuuuuuu.......
do magda 28 - zeby cie szlag trafil ! on ja bije itp a ona ma dalej z nim byc ??? sadzac po niku masz 28 lat.....eh a myslisz jak 8-latka :p dziewczyno a moze niech ja jeszcze gwalci w imie swietej instytucji malzenstwa?! tez bedzie ok ?! jedno jedyne co mi sie nie podoba to zostawianie dzieci..... do autorki: nie rob tego !!! dzieci sa najwazniejsze! powodzenia :)

Gość Magda28***
fvvr: chyba Twoja wypowiedz jest glupia :o Chodzilo mi o to,ze w tych czasach ludzie wola wszystko rzucic,niz nad czyms pracowac!!!! lenistwo wchodzi w kazda dziedzine zycia,min w malzenstwo wlasnie.Lepiej wziac manatki i odciac sie od problemow,zamiast je rozwiazac.Do tego mowi,ze maz ja psychicznie wykanczal,robil jej to,zrobi i dzieciom,wiec jest nieodpowiedzialna matka,skoro chce dzieci opuscic i zostawic je z ojcem PO CHOLERE ZAWIERACIE ZWIAZKI,SKORO NIE CHCECIE O NIE DBAC!

Gość Magda28***
jejuuu" chyba Ty myslisz jak 8latka:) przeczytaj moja powyzsza wypowiedz,a moze dojdzie jej sens do Twojego malego mozdzku.Skoro facet jest agresywny,niech odchodzi,ale zostawiac z nim dzieci? Pomysl,rusz ta pusta glowa...

Gość Pnada wielka
do karolci zaciekawila mnie twoja stopka...jak schuidals tak szybko????

Gość fvvr
ciekawe czy ty byś chciała pracować nad małżeństwem gdybyś dostawała w mordę!

Gość kafeteryIna trolica
a co z dziećmi?

Uciekaj od niego,jak najszybciej... ale z dziecmi:) Nie mozesz ich zostawic!!!\ Zastanów sie. Moze ich tez spotka to co ciebie? Nie moesz mu ufac !

Gość to co ze kocha dzieci
jak piszesz - jesli bije ich matke i zachowuje suie podle to nie jest czlowiekiem godnym zaufania(mowiac delikatnie) Jak mozesz mu je zostawic?!!!! Jak on je wychowa? na kogo?

Gość Magda28***
fvvr : po pierwsze,nigdy bym nie pozwolila,zeby facet mnie uderzyl,od tego trzeba zaczac.Autorka topiku jest totalna kretynka,skoro pozwolila sie tak traktowac.Nie zal mi jej,bo powinna dawno cos zrobic.Jezeli szmata pozwala traktowac sie jak szmate,to czego oczekuje? powinien jej jeszcze raz poprawic i przypierdoIic w pysk,moze to by ja otrzezwilo.Nigdy nie zrozumiem biadolacych kobiet"ojej,bije mnie",to odejdz,zniszcz go,nie daj sie tak traktowac dobranoc

Gość justa026
ciekawe ile kobiet cierpi w samotności obawiając sie potępienia takich jak Magda:( takiego związku nie warto ratować,tam nie ma już miłości

Magdo Dzieciom nie przywali jak to piszesz bo je bardzo kocha.To ja bylam zawsze ta "szybsza" - on nigdy dzieci nie uderzyl. A za maz za niego wyszlam bo bardzo go kochalam i liczylam na milosc.Liczylam latami az kielich sie przechylil, czy czara :-) Boje sie swojego postanowienia ale wiem, ze tak bedzie lepiej dla nas wszystkich. Alimenty na dzieci zaplace,spotykac sie bede ale chce zyc! Bardzo kocham swoje dzieci dlatego ich nie zabieram bo mam malo im do zaoferowania, sama miloscia sie nie wykarmia, to zbyt malo dla dzieci. Boje sie i chce juz byc poza ta decyzja - niech to juz sie stanie!

Gość do magda 28 *
lecz sie ! Po pierwsze, kobieta nie jest w stanie zadbac sama o malzenstwo- w koncu to zwiazek dwojga udzi. Po drugie jak dotad autorka podala same ogoly i nie wiemy co doladnie dzieje sie w tym zwiazku, ponad to, ze cos bardzo niedobrego, wiec nie badz taka predka w ocenie tego malzenstwa. I wreszcie po trzecie- czy moglabys wskazac choc jedna pare, ktora wiazac sie na cale zycie wiedziala na pewno czy im sie uda ?????????

Gość Magda28***
ale jak mozesz mu zaufac,ze dzieciom krzywdy nie zrobi? mam wrazenie,ze chcesz zapomniec,ze masz rodzine i uwolnic sie od wszystkich obowiazkow,tych zwiazanych z byciem matka tez dobranoc sorki,ze sie wyzej unioslam,ale po prostu nie rozumiem jak mozna pozwolic sie tak traktowac

Gość do Magda
nie każda kobieta ma taki charakter jak ty (na szczęście) lepiej idź z tego topiku..twoje wypowiedzi w żaden sposób autorce nie służą

Gość Magda28***
dlaczego mowisz,zebym sie leczyla :) Ja jestem jak najbardziej normalna,chamski czlowieczku.Boli Cie moje zdanie? Nie zgadza sie z Twoim? pozwolilabys facetowi lac sie po mordzie,wiec smialo:) a teraz stul pysk i idz spac

Gość Magda28***
fakt,do Was nic nie dociera 🖐️ powtorze jeszcze raz,raz pozwolisz,zeby facet Cie uderzyl,bedzie to robil zawsze. Zegnam

dziewczyno z takim czyms nie zostaniesz sama! sa rozne organizacje! znajdziesz pomoc jak tylko bedziesz chciała. wiecej wiary we własne siły! ja bym wolała zyc skromnie ale z dziecmi... a ty bys tak nie wolała?

Gość do magda 28 * raz jeszcze
Magda28*** fvvr : po pierwsze,nigdy bym nie pozwolila,zeby facet mnie uderzyl,od tego trzeba zaczac.Autorka topiku jest totalna kretynka,skoro pozwolila sie tak traktowac.Nie zal mi jej,bo powinna dawno cos zrobic.Jezeli szmata pozwala traktowac sie jak szmate,to czego oczekuje? powinien jej jeszcze raz poprawic i przypierdoIic w pysk,moze to by ja otrzezwilo.Nigdy nie zrozumiem biadolacych kobiet"ojej,bije mnie",to odejdz,zniszcz go,nie daj sie tak traktowac hmmmm......zycze ci, podkreslam ZYCZĘ zeby ciebie w zyciu cos podobnego spotkalo, moze wtedy zrozumiesz..... bo najwyrazniej jestes zbyt tepa i ograniczona a jedno co umiesz to cisnac w kogos ostrym slowem..... szmato!

Gość to co ze kocha dzieci
co to znaczy"szybsza"? czy to znaczy,ze bilas dzieci, a on nie? Czyli ty robilas im to samo , co on tobie - bilas slabszego?. Biedne dzieci takich rodzicow - wiecej komentarza nie mam...

Podjelam decyzje a teraz jedynie boje sie takich osob jak Magda. Ja naprawde bardzo kocham dzieci ale nie jestem w stanie zapewnic im tego co ojciec. Moja milosc beda mialy zawsze, bede placic alimenty, ja moge w psiej budzie mieszkac, chce tylko spokoju. Chyba to wszystko.