Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiemmm

poczułam się jak dziwka...

Polecane posty

Gość sama nie wiemmm

mój facet podczas kochania powiedzial do mnie,ze jestem prawdziwą suką...troche mnie to zdziwiło i byłam w lekkim szoku... chyba to widział i po tym dodał "ze to własnie lubi" Ostatnio często zdarza się do mnie tak mówić gdy się kochamy. yy ale to zastanawiam się czy to nie jest już przegięcie...poczułam się troche jak dziwka... Przesadzam ?

Gość gugulinka
ja tam uwielbiam jak mój facet tak do mnie mówi,tyle że on nie sam z siebie,nie chce mnie obrażać

Gość sama nie wiemmm
hmm...no nie wiem...mam nadzieje...ale z drugiej strony takie dziwne to bylo ;) hm

Gość nie przesadaj.
nie przesadaj.

Gość ashantii
no to go popros zeby tak Ciebie nie nazywal i juz jak ci to nie pasuje to czemu masz tego sluchac?? a co do wypowiedzi ludzi ktorzy pisza ze przesadzasz bo oni lubia to sa lekko glupi:o jak wy lubicie to co ja to obchodzi?!!

Takie cos sie ustala przed seksem, mozna sie bawic w wiele rzeczy ale trzeba sie najpierw zapytac o zgode a nie walic tak prosto z mostu. Wiec nie przesadzasz.

Gość ANku33
Tak też bywa.

Gość sama nie wiemmm
moj facet tlumaczy to jako,ze jest to dla mnie komplement...hm czy ja wiem...

kiydś sie mówoło na dsuper dziwczyny że sa laskami , potem dupami. a teraz że suczkami , wiec to chyba oznaka czasu , ale ja osobiście nie przpadam ża przezwiskami :P

dałabym po pysku i poszła, i niech sobie sam kończy ze swoją rączką, rączkę może nazywać jak chce

Gość Pan Kici
ja do swojej raczki mowie kicia

Gość zależy co kto lubi noo..
ja np chciałabym żeby mnie mój facet tak traktował, jak dziwke, wyzywał od suki, rozkazywał mi mmmm strasznie mnie to kręci, ale on by nie uuumiaał mi tak ubliżyc

23 ... ojaaa rozmarzyłam sie ... :D

Gość zejafajny__
Może cię pomylił z inną panią dziwką ?

Ty, Ivanor-nie nadużywaj słów ;P takie rzeczy to tylko w ...łóżku ;P

:classic_cool: :P

Gość bongo bongo bongo
Na 100% nie chiał Cie obrazić, wywołać uczucia niższej wartości, ani poniżyć (może do pewnego stopnia usprawiedliwionego doznaniami sexualnymi z powodu mówienia takich świństewek). Moim zdaniem podniecasz go na maxa- i powinnaś być zadowolona z tego faktu. Jeśli tak jest- to powiedz mu to. Jeśli tego nie lubisz- też mu powiedz. Facet wkłada w Ciebie swojego fiuta, a Ty nawet nie potrafisz z nim pogadać. Ja też to lubie; szczególnie w połączeniu ze spontanicznością ma to w sobie coś pierwotnego i prymitywnego- a taki sex jest najlepszy. Pozdrawiam.

boże, czuje się tu jak moherowy beret... albo jakaś niewyzwolona jestem :o ale jak by mnie facet tak nazwał, to naprawdę dałabym w pysk, nie lubię być obrażana czy wyzywana od dziwek, czy to na ulicy, czy w łóżku i to jeszcze przez ukochaną osobę :o a faceci to oblechy :o

bo rozmawialismy o tym co lubimy i powiedział, że nie będzie mnie tak traktował. wydaje mi sie, że on to odbiera własnie jako szacunek... Udało mi sie tylko wynegocjować kąsanie, gryzienie po całym ciałku mmmmm :D chyba jakaś dzika jestem :D

wiele kobiet tak ma....ale wazne zeby obie osoby to akceptowaly:)

oczywiście :)

Gość kwiatuszek swintuszek
A ja lubię czasem, zaznaczam czasem, jak mnie mój mężczyzna weźmie w tzw obroty, mówi do mnie wtedy władczo \"odwróć się\", kochamy się od tyłu, czasem da mi klapsa, czasem złapie włosy, czasem mówi świństwa, nie wulgarne ale takie że aż mi dreszcz przechodzi jak teraz sobie pomyslę... Ja mam potrzebę nieraz poczuć się jak taka właśnie bezbronna suczka, a czasem kochamy się przy świecach i muzyce pomału i delikatnie - wszystko po to by urozmaicać, by nie było rutyny :)