Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiemmm

poczułam się jak dziwka...

Polecane posty

Gość kwiatuszek swintuszek
czasami wsadza mi świeczkę zapaloną do cipki, żeby było goręcej... ufff

rajcuje Cie podszyw? prosze bardzo nie zaluj sobie :P ja juz wiecej nic nie napisze pod swoim nickiem wiec prosze bardzo rob z siebie debila

A i jeszcze jedno , wypierrdalac!!!!!!!!!!!!

Gość sama nie wiemmm
hmm no niby powinnam sie cieszyc,bo faktycznie oznacza to,ze potrafie go w lozku zadowolic ale z drugiej strony...takie dziwne to jest...

Gość to zależy jak sie
sama z tym czujesz, jeśli ci pasuje, to ok, jeśli nie- porozmawiaj z nim. Nie widze problemu. A ja to bym tak chciała, ale mój to raczej boi sie zeby w pysk nie dostać:D

to zalezy, jakie macie temperamenty, dokladnie, jesli Ci to nie pasuje powiedz mu o tym, moze pozniej? nic na sile, jesli zle sie z tym czujesz, ja z moim mamy bardzo dzikie temperamenty i uwielbiam taki seks, oraz owe przeklenstwa, podnieca mnie to oraz jego, gryzienie, drapanie itd, seks zmyslowy delikatny rowniez, wyszlo to u nas naturalnie, po pewnym czasie, w lozku lubie byc dzika kotka, on nie chcial Cie urazic, podejrzewam, ze jestescie ze soba dluzej, niz pare miesiecy, ale podejrzewam ze gdyby partner, powiedziby do mnie tak na poczatku na bank trzasnelabym w pysk ;p to jest kwestia intymnosci tylko i wylacznie waszej, komus sie co takiego w zyciu nie spodoba, jest to indywidualna sprawa