Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIZSA

OD DZISIAJ ZACZYNAM DIETE 1000KCL PLUS CWICZENIA -5kilo

Polecane posty

Gość LIZSA

mam zamiar schudnac 5kilo do konca czerwca,waze 63kilo i mam 160cm wxzrostu,wiec jest nie fajnie:( dzisiaj zaczelam diete 1000kcl zjadlam na sniadanie 2kanapki razowe z bieluchem i pomidorem ide pozniej na dluuugi spacer,pragne miec szvczuplejsze nogi:(

trzymam za ciebie kciuki! ja zaczelam nowojorska. mam nadzieje, ze dam rade, chociaz probowalam juz paru i zawsze hmmm... do wieczora. obiecalam sobie, ze ta jest ostatnia. jak mnie dam rady to naprawde sie podlacze do ciebie na 1000

ja od wczoraj zaczęłam 1000kcal:) tzn nie jem nawet tyle. jeżdżę na rowerze, skaczę na skakance i smaruję się serum wyszczuplającym :) ja to bym chciała jakieś 8-10kg schudnąć. najlepiej do 23czerwac, ale jak zleci mi cokolwiek z wagi to będę happy;)

Gość inoroz
moge sie przylaczyc?? stosuje diete 800-1000kcal 9 dzien i nie znalazlam watka dla siebie. z tego co widze to jest jeden watek o diecie 1000 ale dziewczyny raczej tam gloduja a ja glodowki mam juz za soba i pokladam nadzieje teraz w tej diecie:) 4 posilki ostatni o 18 glownie warzywa owoce i nabial biegi 3-4 razy w tygodniu na razie jestem zadowolona:D

Gość agabw
dziewczynki ja też chciałabym się do was przyłaczyć po wczorajszym obrzarstwie od dzis 1000 kcal (dzis tylko i wyłacznie soki - po wczorajszym az brzuch boli od jedzenia)

Gość inoroz
9 dzien diety i -2,5kg bez glodzenia sie co jest dla mnie zupelna nowoscia!!!...:D wzrost 162 waga wyjsciowa prawie 62kg 9 dzien 59 :D musze powiedizec ze czuje sie fantastycznie! planuje zrzucic jeszcze jakies 4-5kg mam wielka nadzieje ze mi sie uda! i mam nadzieje ze mi pomozecie:D

jest juz temat o diecie 1000 kcal ja na niej schudlam w 3 miesiace z 85 na 68 :) dzis sie dokaldnie wazyłam tak wiec warto :) oczywiscie przydał by się ruch

jest juz temat o diecie 1000 kcal ja na niej schudlam w 3 miesiace z 85 na 68 :) dzis sie dokaldnie wazyłam tak wiec warto :) oczywiscie przydał by się ruch

Gość inoroz
no to dobilam do 820kcal i na dzisiaj to juz koniec:) mam dzisiaj maly kryzys przedsesyjny i wielka ochote na cieple ciasto z lodami...:( ale bede twarda! juz tyle wytrzymalam ze az zal to rzucac! teraz woda herbatki a rano bieganko:D

u mnie trzeci dzień:) i czuję się bardzo dobrze, nawet chyba zmniejszę ilość kalorii dziennie. a Ty jak?

Gość fjdgldgorogurwoiug
po prostu Karolina--------------->co jadałas na diecie? jak wyglądalo Twoje sniadnie,obiad,kolacja ? cwiczylas? Ile masz latek/?

moj 10 dzien:) sniadanko: szklanka mleka 1,5% + 30g musli (180kcal) II sniadanko: maślanka truskawkowa 200g (210kcal) obiadek: za godzinke dopiero i beda to 2 jablka (110kcal) kolacja: o 18 salatka z pomidorow i rzodkiewek (150kcal) w sumie bedzie to 650kcal w zwykle dni jadam tak naprawde nieco powyzej 800kcal i w porywach 1000kcal i dzieki temu zawsze mam zapas w razie na jakas straszna ochote na gume do zucia kawe z mlekiem itp:) dzisiaj bardzo malo kalorii ze wzgledu na to ze wieczorkiem spotykam sie ze znajomymi i pozwole sobie na jedno piwko:D czyli bedzie to juz 900kcal!! w zeszlym tygodniu zdarzylo mi sie wypic dwa i pol jednego wieczoru... za to na drugi dzien wyrownalam bilans i zjadla poprostu jeszcze mniej. ale koniecznie zawsze 4 posilki!! jesli teraz tez nie wytrzymam na jednym to jutro zrobie to samo:) pzdr

Gość kobieta 34 lata
zganię Cię za ten "obiad" .2 jabłka? --to moze byc podwieczorek,na obiad zjedz jakis drob i warzywka :)

dziekuje za uwage ale to wyjatkowo dzis przez ten wypad wieczorkiem;) nawet jakbym teraz chciala zjesc cos innego to nie mam jak bo rano przygotowuje sobie jedzonko na caly dzien w pracy... w domu jestem dopiero po 20 :(

Gość no czasem tak trzeba
rozumiem 🖐️:)

Gość okropnaaa
od jutra mam zamiar zaczac sie odchudzac... w jakim czasie mogę schudnąć 9 kg jedząc: - sniadanie: dwie kanapki chleba grahama jakies warzywko, wedlina lub twarozek - II sniadanie: owoc lub jogurt naturalny - obiad: normalny, w mniejszych ilosciach, unikanie tlustych i smazonych potraw i do tego codziennie 1 h hula hop i 6 weidera prosze o pomoc

Gość okropnaaa
sory to nie do tego topiku mialo byc.. przepraszam

mam nadzieje ze jak jutro zajrze tutaj to juz nie bede sama:( milego wieczorku ;)

ja od dzis jestem na 800 kcal a od wczoraj godzine biegam i godzine gram w siate :) uda mi sie schudnac 5 kilo w ten sposób do około 3 tygodni?:(

kikaaa--------zamiast znaku zapytania powinnaś postawić kropkę:) uda Ci się.

Ja na 1000 kcal schudłam 15 kg przez 4 miesiące ( z ćwiczeniami) teraz elegancko trzymam wagę. Poza tym ta dieta pozwoliła zmienić moje nawyki żywieniowe :) :)

serio myslisz ze sie uda ?:) no to jestem juz na dobrej drodze :D

jeśli będziesz przestrzegała zasad to tak, jestem pewna, że Ci się uda:)

Cześć Dziewczyny!!! abrakadabras - teraz nadal jesteś na 1000kcal. czy sobie dołozyłaś trochę w ramach sabilizacji?

Ja jestem na 1000kcal. - 1200kcal. od 1 czerwca dzisiaj rozpoczął się piaty dzień a u mnie 1 kg. mniej jestem zadowolona z tej diety. Mam zamiar do połowy lipca schudnąć do 56kg. i mam nadzieję że się uda, bo w połowie lipca mam generalna miarę sukienki ślubnej. Startowałam od 64kg. / 160cm. zapisuję się na wasz topic.

o jak milo widziec tu nowe osoby:) ja tez jestem szalenie zadowolona z tej dietki! coraz lepiej sie czuje! to moj 11 dzien... chcialam wazyc sie co tydzien ale nie moglam wytrzymac i dzisiaj zobaczylam kolejny kg mniej! :D -->58!! widze efekty i chce jeszcze i jeszcze i jeszcze! pozdrawiam kolezanki i zycze milego dnia!!