Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIZSA

OD DZISIAJ ZACZYNAM DIETE 1000KCL PLUS CWICZENIA -5kilo

Polecane posty

abrakadabras--> fantastyczny wynik gratuluje!! masz racje najwazniejsze to zmienic styl zycia i utrzymywac wage:) kikaaa--> pewnie ze dasz rade!! mysle ze mozesz nawet troszke dorzucic kalorii w codziennym menu:)

Więc powiem wam tak dziewczyny ;) dietę 1000 kcal stosowałam od lutego, zaczynałam jak moja waga pokazała 70 kg ( załamałam się lekko) no i poszło. W 1000- cu starałam się unikać ziemniaków, makaronu, ryżu i białego pieczywa ( zastąpiłam wasa i chlebem żytnim- jeden bochenek 0,6 kg wystarczał mi nad ponad tydzień) nie jadłam słodyczy. Ale moze napisze co jadłam: ćwiczyłam na czczo więc po siłowni jajecznica z plasterkiem szynki i cienka kromka razowca obiad: warzywne!!! leczo, kurczak z warzywami, sałatka z chudą wołowiną, sałatka grecka itp kolacja: ponieważ wcześniej lubiłam jeść słodkie na wieczór to jadłam jogurt z granolą albo razowca z twarogiem, lub serek homo, ewentualnie galaretka Jako że starałam się jeść co chwilę to pomiędzy głownymi posiłkami jadłam np; wasa z twarożkiem i rzodkiewką ewentualnie jabłko Jak same widzicie nie chodziłam głodna, a teraz moja waga pokazuje 55 kg i jestem z niej bardzo zadowolona a jem w granicach 1500 kcal i nie tyje Przez całą dietę zdarzały mi się grzeszki typu kawałek pizzy a nie pól jak wcześniej, lody mcflurry które uwielbiam (250 kcal), czasmi jedno ciastko a nie pół paczki Teraz zdrowo się odżywiam nie mam ochoty na pizze, sery żółte( ich nie jem wogóle plasterek, dwa na tydzień), słodycze itp jak to miało miejsce dawniej. No i moje zdrowie nie ucierpiało na diecie:) skóra ładna bez wyprysków które się wcześniej zdarzały. Tak czy inaczej trzymam za Was kciuki jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem jak to u mnie było.

abrakadabras------mam takie pytanie....ile czasu zajęło Ci zgubienie pierwszych 8kg? to było tak, że najpierw gwałtownie schudłaś, czy musiałaś poświęcić większość czasu, żeby waga się ruszyła?

no to ja jestem juz po obiadku:) zostal mi jeszcze jeden posilek kolo 18... mam ogromna ochote na cos slodkiego... chyba skocze po bialy ser dzem i zrobie sobie kanapeczki na chrupkim chlebku:D a co u was??

pudełko -------> Kilogramy traciłam systematycznie, zdarzało się że był tydzień czasami 2 przestoju ale ubytek wagi był w miarę systematyczny :) Co mnie jeszcze zaskoczyło jak przestałam ćwiczyć i zwiększyłam porcje nadal chudłam - w ten sposób ostatnie 3 kg :)

dzien dobry dziewczyny! o ile jeszcze ktoras tu zaglada:/ mialam rano chwilke zalamania kiedy na wadze ujrzalam znow 59 a nie 58. domyslam sie ze to jedzonko zmagazynowane w jelitach... innej opcji nie przyjmuje bo twardo trzymam sie swoich zasad! pozbieralam sie wiec szybko i walcze dalej!:D zrobie wszystko zeby zwazyc sie dopiero w pn... bo to powoli przeradza sie w obsesje:/

Witam !!! Ja dzisiaj zaczęłam dzień niezbyt dobrze ( bułka grahamka + kawa cappucino), dlatego że nie bardzo się przygotowałam z jedzeniem do pracy. Ale mam nadzieję, że po powrocie do domu wszystko wróci do normy. Muszę się tylko jeszcze przyzwyczaić do tej wody uffff, nie przepadam za nią, ale 1,5 l. to niestety to norma żeby ładnie pozbyć się ciała. Jakie po za dietą robicie zabiegi żeby lepiej wyglądać??? Słyszałyście o tym peelingu z fusów od kawy?

Gość Uczuciowa 25
ja też chce schudnąć 5kg :) mam zakład:P

Gość Uczuciowa 25

No to polecamy peeling kawowy na cellulit i wyszczuplenie - działa bosko !!!

chcialam kiedys wyprobowac ten peeling ale kiedy zobaczylam reakcje mojego faceta a mianowicie turlał sie ze smiechu to zrezygnowalam jakos:P teraz uzywam zwyczajnych kuonych peelingow a najbardziej lubie pomaranczowy garniera:D

a co to innych zabiegow to generalnie uwialbiam wszelkiego rodzaju maseczki kremy balsamy:D nie stosuje zadnych wyszczuplajacych ani antycelulitowych bo zwyczajnie uwazam ze to pic na wode:D zeby porawic sylwetke to biegamod 2 do 4 razy w tyg trenuje 1-2 razy w tyg wieczorkami czasem rosciagam sie cwicze hantlami:D co do hantelkow to musze znow sie przymusic do regularnych treningow bo w zeszlym roku swietnie wyrzezbilam sobie ramiona! teraz juz nic po tym nie pozostalo i strasznie zaluje:(

inoroz - "nie stosuje zadnych wyszczuplajacych ani antycelulitowych bo zwyczajnie uwazam ze to pic na wode" - jeżeli chodzi o kupne specyfiki i kremy też jestem tego samego zdania, ale właśnie peeling kawowy jest rewelacyjny- stosowałam go już wcześniej. Faktycznie na przechodniów (jezeli tacy są, bo ja zamykam się w łazience i nikogo nie wpuszczam) robi wrażenie :) i trochę bałaganu ale za to rezulat wspaniały. Ja żeby było śmieszniej zbieram nawet fusy po wypitej kawie, impreza w domu wieczorem peeling. Tylko zdziwienie gości nie do opisania jak Pani Domu skrobie filizanki z fusów. :P

ja mieszkam tylko z chlopakiem i jesli nagle zamykalabym sie w lazience a zazwyczaj sa szeroko otwarte to zaczalby sie martwic ze cos sie dzieje:) hehe w sumie czemu nie sprobowac:) a w jaki sposob przygotowujecie taki peeling bo slyszalam rozne wersje?? ile razy w tyg stosujecie i kiedy zaczelyscie widziec efekty??

no dobra dziewczyny ja zmykam i pojawie sie dopiero w pn... czeka mnie weekend na studiach :/ trzymajcie za mnie kciuki zebym trzymala sie planu dietkowego i zebym zwazyla sie nie wczesniej jak w pn:) ja trzymam kciuki za was! a jest tu ktos w ogole??:P

Gość do Abrakadabras
podziel si ę z nami swoim menu 1000 kalorii ,please

dziś napiszę wam przykładowe bo nie mam za dużo czasu, ale jutro wrzucę więcej ;) śniadanie : wasa 3-4 sztuki, twarożek ze szczypiorkiem, rzodkiewka albo chuda wędlina II śniadanie: cienka kromka pumpernikla albo razowca, pomidor,ogórek, polędwica drobiowa Obiad: czasami zupa jarzynowa, pieczarkowa, pomidorowa etc ( ale czasami nie zawsze) II danie: sałatka gyros : sałata lodowa, ogórek, pomidor, cebula, papryka, kurczak zamarynowany w łyżeczce oliwy z przyprawą do gyrosa smażony na teflonie bez tłuszczu, do tego dressing z jogurtu naturalnego, czosnku, soli, pieprzu Sałatka grecka albo: Ryba pieczona w folli aluminiowej z przyprawami czasami trochę makaronu ciemnego z sosem pomidorowym domowej roboty ( bez miesa mało kalorii) jak pisałam wcześniej leczo warzywne filet z kurczaka plus surówka plaster cienka rozbitego schabu zamarynowanego smażony na teflonie plus warzywa albo cały ugotowany brokul polany łyżeczką roztopionego masła, ew kalafior Czasami tylko warzywa na patelnie podwieczorek: owoc kolacja jogurt odtłuyszczony w wersji ligh plus płatki, granola, albo twaróg z łyżką dzemu albo twaróg z rzodkiewką jajecznica z szynką bez chleba Ogólnie nie chodziłam głodna a posiłki były urozmaicone i smaczne jutro wrzucę coś więcej pomysłow ma dania w diecie 1000 kcal

hej dziewczyny:)moge dolaczyc???od jutra chce diete 1000kcal.Szukalam jakiegos swiezego i madrego topiku a nie glodowek i glupich diet.Zamierzam sie przede wszystkim zdrowo odzywiac ale bez popadania w skrajnosc:)jutro sie dokladnie zwaze i podam aktualna wage:)

witam po weekendzie!!:D rowniez nowo przybyla:) niestety stalo sie to czego sie balam! duzo piwa zapiekanka drozdzowka z czekolada razy 3! jestem na siebie wsciekla ale i nie moge uwierzyc ze pomimo takiego weekendu zlecial mi kolejny kg! jupi!!:D dietki ciag dalszy

Gość bzyyyyyyyk
hej, pije ktos moze czerwona herbate, ja zaczelam , ale nie wiem czy mam ja traktowac jako lek wspomagajacy odchudzanie czy jako zwykla herbate, a co za tym idzie nie wiem na ile filizanek moge sobie pozwolic w ciagu jednego dnia. orientuje sie ktos moze?

Gość titeppa
hej dzieczyny mozecie napisac jak sie robi ten peeling kawowy?

jestem wsciekla bo ostatnie 3 dni to zupelna masakra dla mojej dietki i nawet nie staje na wage. weekend opisalam wam wczesniej a co do wczorajszego dnia to po powrocie do domu wieczorem czekala na mnie wileka miska pachnacego spagetti przygotowanego przez mojego ukochanego:) czakal na mnie zeby zrobic mi niespodzianke i co ja mialam zrobic?? no coz on zawsze wygra z moja dieta...:/ ale za to wszystko dzisiaj robie oczyszczanko i max 500kcal zeby jutro znow powrocic do starej dietki:) mam ciagle nadzieje ze spelnie marzenie swojej figury. boje sie jednak zeby te 3 dni nie powrocily mi juz straconych kg:( bzyyyyyk-> kiedys pilam litry czerwonej herbaty... teraz moge powiedziec ze to pic na wode! moze dziala przez 1 tydzien i czesto chodzisz do toalety ale potem organizm sie przyzwyczaja i ze tak powiem dupa:) najlepjej czerwona stosowac raz na jakis czas tak mysle:)

Gość abrakadabras proszę
wrzuc kilka łatwych i prostych wariantow na sniadanie i obiad

moje wczorajsze menu(1 dzien): -sniadanie:100ml mleka 2%+3lyzki musli fitella=150kcal -kawa 35kcal -obiad:salatka z brokulow,kalafiora,jajka,pomidora,jogurt nat.+troche majonezu=ok.170kcal(mala miseczka) -lod z consoni ciasteczkowy:Pok.200kcal -kolacja:kawalek indyka+salatka z pomidora i ogorka(pa pol)+lyz.majonezu i smietany=ok.300kcal -2 multiwitaminy rozpuszczalne 20kcal -activia 120kcal RAZEM ok.855kcal DZIS(2dzien) -sniadanie takie jak wczoraj -grahamka z szynka,pomidorem i ogorkiem=ok.230kcal -salatka:feta,kurczak,pomodor,ogorek(malo kurczaka)ok.250kcal -activia 120kcal -multivitamina 20kcal -omlet:2 jajka,plasterek chudej szynki,3 plastry pomidora,troszke ketchupu=ok.230kcal RAZEM 1000kcal(akurat:) jesli chodzi o cwiczenia to nie mam czasu bo caly dzien jestem w pracy:(ale tam mam czasem ruch:)

aha i wazylam sie wczoraj i nie podalam:)58,5(wtedy mialam 60kg bo mialam okres)a peelingi kawowe tez uwielbiam i stosuje je juz od dawna ale nieregularnie,teraz zaczne czesciej:)

ja wczoraj zjadlam tylko szkalnke truskawek i 2 jabluszka ale to dlatego zeby choc odrobine nadrobic wczesniejsze 3 dni:/ dzisiaj w planach: 9.00- szklanka truskawek z mlekiem:) 12.00- odrobina salatki z salaty kilku rzodkiewek i polowy pomidorka + pol parowki drobiowej + pol jablka 15.00- tak jak wyzej:) 18.00- salatka z pomaranczy i grejfruta w sumie to nie bedzie nawet 600kcal ale mi wystarczy. wiem ze to troche malo ale bede starac sie zwiekszac liczbe kalorii... wlasnie mam z tym problem ze ukladaja diete 1000kcal wychodzi mi przecietnie 700-800 heh ale najedzona jestem wiec nie wiem czy jest sens dodawac cos wiecej skoro mi to wystarczy??