Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia212

jak dłiugo karmiłyście piersią????

Polecane posty

Gość kasia212

Pierwszą córkę: 2 miesiące. Drugą: zobaczymy, ile się uda. Na razie dzidzia ma dopiero miesiąc.

Gość izusia3445
ja 12miesiecy

7 dni tylko piersią. Po 7 dniach w dzień cyc a na noc butla i tak do mieisąca. Później już tylko butla.

Gość a JA.
3 miesiące

Ja swoje pierwsze dziecko 9 miesiecy a drugie 10 miesięcy i dzieci sa zdrowe ale oczywiscie też je dokarmialam butelka i w miare jak dziecko dorastalo wprowadzalam nowe produkty.

wg mnie do 3miesiecy a poznie zaczynam myslec o sobie a nie tylko obyciu matka polka, to nie prawda ze dziecko karmione piersia jest zdrowsze, bzdura, juz nie powiem o mtkach 3 latkow ktore nadal czegos pod bluzka szukaja

Gość Stonoga a dla ciebie to tylko
skrajności istnieja????:O nie wiesz, że najlepiej jest karmić do około 9 miesiaca życia dziecko, bo potem pokarm już nie działą tak uodparniająco? to takie poswięcenie karmić 9 miesięcy?:O to po co w ogole urodziłas dziecko?:O

a kto Ci powiedzial ze urodzilam dziecko? kto Ci powiedzial ze skrajnosci sa wazne? Nie mowcie mi tu bzdu o 9 miesiacach albo jeszcze lepiej 1,5roku, kobieta jest nie tlyko matka polka ale tz kobieta i wyglad jej biustu tez jest wazna, a nie potem czytamy nie mam na chirurga, mam persi jak nalesniki!!!Prawda jest taka ze b kobiety same glupieja na punkcie dziecka ztracajac sie w tym bez reszty, odtracaja meza, karmic to najlepiej by chcialy do pierwszej klasy podstawowki a pytanie moje po co????Dziecko wyrosnie a cialo pozostanie!!! Nie mowie zeby nie kochac dzieci, zeby nie karmic! Mowie ze trzeba czasem tez pomyslec o sobie!MATKI POLKI!

Gość matka polkaaaaaaaa
Zielona stonoga-wygląd piersi to nie tylko kwestia długości karmienia!!!! Ja znam kilka kobiet które naprawdę długo karmiły maluszka bo do 2roku życia a niejedna dziewczyna nie mająca dzieci mogłaby im pozazdrościć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sama też karmiłam do 13mc i biust nadal mam śliczny hehehehe a czy jestem matką polką????TAK i żadna zgorzkniała kobitka nie ma prawa mi ublizać bo to jak długo karmię moje dziecko to MOJA SPRAWA Czepiasz się mam karmiących a zerknij na inne kobiety....bo jak się rozejrzysz to zauważysz pełno ślicznych zadbanych młodych mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak to już na świecie jest,że marne namiastki kobiet zazdroszczą swoim ŚLICZNYM SZCZĘŚLIWYM koleżanką!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia dla wszystkich ślicznych mam i dla zazdrośnic też:):):)

a czego j mam ci niby zazdroscic? slicznych piersi? moje sa pikne i nie mam czego nikomu zazdroscic, poprostu sie wypowadam! mojemu dziecko uddalabym wiele nawet serce ale gardze matkami polkami - chorymi kobietami zle rozumujacymi rodzicielstwo!

Gość matka polkaaaaaaaa
Czy TY wogóle wiesz co znaczy MATKA POLKA???????????????????????????????????? Najlepiej to siedzieć i oceniać innych!!!! Wiesz co pogardę to zachowaj dla siebie bo jesteś pusta jak CEGŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do zrozumienia dziecka to akurat TY najwięcej wiesz!!!!!!!! Co do Twojego wyglądu to bardzo wątpię w to co napisałashehehe bo zazwyczaj marne maszkary poprawiają sobie nastrój ubliżając innym!!!!!!!!!

trzy miesiace wylacznie piersia,a potem przez miesiac wieczorne karmienie zastepowalam butla,za kolejny miesiac coraz czesciej butla,potem cycek juz tylko rano (spalam sobie praktycznie gdy corka ciumkala). gdy miala niecale 6 miechow odstawilam ja calkowicie. nie wytrzymalabym dluzej,siedzenie w miejscu mnie wykanczalo psychicznie :D wolalam byc weselsza i rozsmieszac mala czesciej. jednak cycki i tak troche obwisly,na szczescie jestem juz rok po operacji i sa teraz piekniejsze niz kiedykolwiek:classic_cool:

matka polka kojarzy mi sie z: maryja dziewica,ktorej legenda od razu seks ukazuje jako cos brudnego i stawia kobiety na "piedestale" pod warunkiem,ze bede cierpietnicami z kobietami,ktore za sens zycia uznaja zycie swoich dzieci,szczegolnie synow,dla ktorych powinny byc najwazniejsze po bogu( zreszt alatwo do tego doprowadzaja poprzez nadopiekunczosc uzalezniajac ich od siebie ) oto z czym matka polka mi sie kojarzy:O

Gość testuje
10 m-cy

Gość testuje
ja po 10 m-cach karmienia mam piekne jedrne piersi z tym ze male-karmienie w ogole nie wplynelo na pogorszenie ich wygladu

Zielona stonoga-wygląd piersi to nie tylko kwestia długości karmienia!!!! Ja znam kilka kobiet które naprawdę długo karmiły maluszka bo do 2roku życia a niejedna dziewczyna nie mająca dzieci mogłaby im pozazdrościć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sama też karmiłam do 13mc i biust nadal mam śliczny hehehehe a czy jestem matką polką????TAK i żadna zgorzkniała kobitka nie ma prawa mi ublizać bo to jak długo karmię moje dziecko to MOJA SPRAWA Czepiasz się mam karmiących a zerknij na inne kobiety....bo jak się rozejrzysz to zauważysz pełno ślicznych zadbanych młodych mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak to już na świecie jest,że marne namiastki kobiet zazdroszczą swoim ŚLICZNYM SZCZĘŚLIWYM koleżanką!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia dla wszystkich ślicznych mam i dla zazdrośnic też:):):)

Gość 111111111111111
zielona stonoga-watpię,żeby po zrzuceniu 30 kg Twoje piersi były pikne

Gość tanioooo
takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

pokazalaym wama le pewnie powiecie ze to nie moje i tyle edzie bo jak chmara kobiet zobaczy coas wartego pochwalenia to zarazu bedzie ze sciagniete z jakiej strony internetowej ze podszyw itd

Gość tanioooo
pakaz swoje-poznac ze sciagniete z strony a ze swoje

2 miesiace:) mialam coraz mniej mleczka i wprowadzilam butelke czego w ogole nie zaluje. Moja corka rosnie idealnie, i zdrowa jak rydz:) a na widok butelki usmiecha sie od ucha do ucha:)

Gość bukaa
Wszystkie badania wykazujące wpływ karmienia na zdrowie dziecka są nieważne, bo Stonoga doznała objawienia i wie lepiej. :p A skoro dla ciebie wygląd jest taki ważny, to jak moglas dopuścić do takiej otyłości? :p

Moja mala wlasnie zostala odstawiona karmilam 8 miesiecy, wczesniej kupilam sobie dobre staniki, kremyi z moim biustem jest ok do 2 miesiecy stabilizowala sie u mnie laktacja wiec glupota byloby odstawienie po 2 czy 3 miesiacach, mojemu dziecku chcialam dac co najlepsze, ja i maz zgadzalismy sie z tym, on nawet naciskal zebym karmila do roku

Gość hub
tylko1,5 miesciaca:(

Gość hub
i to jeszce przez sciaganie , wiec tak naprawde nie wiem co to jest karmienie piersia...