Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziajkaoliwkowa

solarium - pytanie

Polecane posty

Gość ziajkaoliwkowa

nigdy nie bylam na solarium, ale chce isc zeby troche ie opalic, bo na sloncu mi ciezko. stad moje pytania: na jak dlugo powinnam isc pierwszy raz? czy sie czyms posmarowac? mam tatuaz i nie wiem czy to nie bedzie przeszkoda? i na ile seansow powinnam isc zeby byl efket delikatnej opalenizny?? pytam, bo wstydzie sie powiedziec kosmetyczce,ze ide pierwszy raz, bo to teraz takie powszechne...

Gość taka jakas
no zależy jaką masz skore, ja zazwyczaj smaruje sie zwykłym balsamem i na pierwszy raz chodzę na 6 min nastepnie na 8 min i potem na 10 min, Oczywiście caly czas kontroluje sytuacje aby sie nie spalić za bardzo

Gość ziajkaoliwkowa
mam jasna karnacje, dlatego sie troche boje :O a Ty po tym czssie jestes bardzo mocno opalona?

Gość kanapka z ogórkiem
pierwszy raz idz na 8 min potem jak nic się stanie po tych 8 to na 10....no chyba ze jestes mocno blada to idz najpierw na 6 min....efekty przy takich krótkich seansach będzie widać po około 4 razie

Gość ziajkaoliwkowa
tylko na sloncu zaraz boli mnie glowa, poza tym opalam sie na rozowo i ta moja nby opalenizna wcale nie brazowieje :( a tatuaz nie jeste przeszkoda? moze jednak lepej pogadac z kosmetyzka? i jakie solarium wybrac? macie jakies doswiadczenia?

Gość kanapka z ogórkiem
ja chodzę raz w tygodniu na podtrzymacie opalenizny

Gość taka jakas
ja mam śniada i opalałam się dość szybko. Ale myślę, ze dla Ciebie balsam spokojnie wystarczy

Gość ziajkaoliwkowa
ok, dzieki :) ale moze lepiej pogadac z komsetyczka i powiedziec o tatuazu? jakie solarium wybrac??

Gość wyluzuj koniecznie
Różne łóżka lub kabiny mają odmienne sposoby i zakresy dostępnych ustawień i ułatwień - internetowe doradztwo będzie niewystarczające i brak doświadczenia się i tak wyda. Im szybciej się przyznasz będzie naturalniej - po prostu od razu poproś o instruktaż lub pomoc w ustawieniu chociażby nawiewu. Chyba że wolisz poprosić jak będziesz już na golasa.

Gość wyluzuj koniecznie
przy wrażliwej cerze koniecznie skonsultuj rodzaj stosowanych środków do opalania z kosmetyczką. Inaczej efekt będzie wątpliwy. I pamiętaj lepiej o połowę za krótko niż o minutę za długo - twoje pośladki i piersi będą się opalać pierwszy raz.