Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna baba drugiej babie

Ale ZANUDZACIE

Polecane posty

skonczcie z takimi daremnymi tematami typu: moj facet to, tamto, mam egzamin, odkryto nowe plemie, kosmetyki za darmo....... i milion innych bo to juz sie robi zalosne, naprawde nic ciekawego nie idzie poczytac, poza waszym wyzalaniem sie, oj jaka to ja biedna jestem bo musze sie uczyc, trza bylo nie isc na studia, albo ze facet mi w domu sprzata no naprawde problem jak cholera chyba autorka tego topicu powinna sie powiesic, zawsze mozna bylo znalezc na tym forum cos ciekawego a dzis żenua jakich malo

Gość łoooooooooooooooooo
najbardziej to chyba ty zanudzasz.jak ci sie nie podoba,to spadówa

o jezu ! co sie dziwicie,w domu tez ma te same tematy :o dodatkowo dochodzą jeszcze te o kupie i panu Mietku,sasiedzie co to pyka moja starą,starego a teraz i na mnie ma ochotę :classic_cool:

nie podszywac sie smiecie! Ten temat w porownaniu do reszty jest najbardziej interesujacym tematem na calym kafe

Codziennie zakładam barchanowe szorstkie majtki na moje atrakcyjne łono i jadę na hulajnodze do Zgierza, gdzie wylewam sobie na głowę wrzący olej na zapleczu smażalni ryb pana Mikosza Zdzisława i doznaję w ten sposób ogromnego orgazmu tym bardziej, że moje sutki drażni wtedy dziobem wytresowana papuga, którą kupiłam na targowisku w Garwolinie za wyszorowanie językiem emaliowanej umywalki z XIX w.

wszystkie kompromitujace mnie komentarze to podszyw a wy i tak jestescie nudni, nawet sie podszywac nie umiecie, ani to smieszne... bleee zalosni jestescie wiesniaki