Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajk23

Maz chce dziecko a ja nie!

Polecane posty

cesarka lepsza dla dziecka??????????????????????? ech...gdzieś Ty to doczytała.....ręce opadają idz i pogadaj z lekarzem!!!!!!

Gość Nie chę Cię martwić
Dla dziecka cesarka też nie jest lepsza

Gość kajk23
u nas robia cesarke nagminnie, nie mieszkam w polsce i tak sobie zycze czy macie prawo mi mowic co mm robic, potepiac mnie i moj wybor, mowic mi czy moge miec dzieci i kiedy bedzie na to odpowiedni czas??? kiciaaaaaaa27 masz 27lat? wygladasz na 35 conajmniej i nie mowie tego zlosliwie? mam nadzieje ze nie po porodzie ie tak postarzalas? w takim wieku juz taka twarz i takie zmarszczki? twoje dziecko pomyslize to nie mama tylko babcia!wez zadbaj o siebie a nie praw mi tu kazan!

kobieto mysl to nie boli. Nie chodzi o rodzja karmienia tylko o skład mleka ktroe dziecku podajesz. myslisz że to w puszce to to samo niz z piersi? To jesteś głupsza niz myślałam i tak jak piszą dziewczyny nie powinnaś się w ogóle na dziecko decydowac bo do bycia matką jeszcze trzeba trochę odpowiedzialności

a wiesz ze takie podejscie to powod do rozwodu? i koscielnego uniewaznienia slubu tez? zniesiesz to jak mąż odejdzie i dostanie na to koscielne pozwolenie?

Gość kajk23
tak rozmawialam z lekarzem cesarka jst lepsza dla dziecka nie wychodzi takie umeczone, jest rozowe a nie sine i ma mniejsze prawdopodobienstwo urazow tpu naderwania itp nie bedziecie mi mowily kiedy mam miec dziecko i kiedy bedzie odpowiednia pora, jestescie strasznie glupie wielkie matki polki jak stonoga pisala ciekawe czy tez tak dobrz wychowujecie swoje dzieci jak rady prawicie

Moim zdaniem kobieta powinna dojrzec do tego by byc matka. Poza tym, jesli jestes męzatka to decyzje o dziecku podejmujecie oboje. Porozmawiaj z mezem - rozmowa to podstawa - wyjasnij mu na spokojnie twoje obawy i zyczenia dotyczace ciazy i porodu. Wszystko da sie zrobic, jesli tylko ma sie odpowiednie checi. Nikt nie powinien cie naciskac, jesli chodzi o zajscie w ciaze i pozniejszy porod. Sama sie go panicznie boje, ale staram sie o tym po prostu nie myslec. Nie ja pierwsza... i nie ostatnia... Rozumiem cie doskonale.

Gość kajk23
moj maz poprostu chce juz miec dziecko i chce zeby bylo normalnie urodzone ale ja na to zgody nie wyrazae zalatwie tabletki na zanik laktacji i bedzie ze mleka nie mam i juz po problemie pozatym z kasa mozna wszysko a maz nigdy sie nie dowie i tyle

kajk23-jak czytam twoje wypowiedzi to dochodzę do wniosku, ze naprawdę nie powinnaś mieć dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Przykro mi, ale z twych wypowiedzi bije egoizm a bycie matką to też poświęcenie...często łzy, zmęczenie....co wtedy zrobisz dasz małemu tabletki??????????????????????????????????????????????????

Gość Nie chę Cię martwić
Ja Ci nie mówię, co masz robić, tylko staram się uświadomić :P Miałam cesarkę- nie na własne życzenie, tylko nie miałam innego wyboru. Wcześniej byłam szczupła, tez w pewnym momencie zrzuciłam 30 kg i to nie tuż przed ciążą, a wiele lat wcześniej i cały czas się trzymałam. Po porodzie zaczęłam tyć, z gospodarką hormonalną nie moge dojść do ładu :( O bólu nie będę wspominać, bo pewnie zdajesz sobie sprawę, że przecięcie wszystkich powłok brzucha jest bolesne :P Nie bez kozery pród naturalny tak się nazywa

Dziewczyny, tu naprawde nie chodzi o to, zeby obrzucac sie wyzwiskami. Spokojnie! :)

Gość kajk23
spadac podszywacze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 2 ostatnie topiki nie moje!

kajak-nie wiem skąd lekarz takie rzeczy Ci powiedział!!!!!!!! Poza tym właśnie pokazałaś klasę wyzywając innych!!!! Czego spodziewałaś się na forum na którym są same matki!!!!?????????????????Nikt ci niczego nie narzuca, ale straszne bzdury piszesz!!

Gość niestety wg takiego myslenia
," jak odczuje ze butelka gorsza jak nigdy nie pozna piersi nigdy????" Logika powalająca. Mozna powiedzic komus z domu dziecka -" skad wie, ze taki jest gorszy, niz normalny dom, skoro niepoznał go nigdy" - i kupe innych przykladów. Zgadzam sie,ze nie powinnas miec dzieci.

Gość kajk23
ok tu sa same baby nie dbajace o siebie i moje gadanie nic tu nie da ani wasze tez bo i tak po swojemu zrobi e zegnam wszystkich

cesarka nie jest bezpieczna ani dla ciebie ani dla maluszka:( poza tym są znieczulenia przy porodach naturalnych!!!! a ból wcale taki straszny nie jest tylko wszyscy wokół straszą....co do tycia to szybciej zrzucisz nadmiar po naturalnym porodzie...

Gość po cholere zakladasz topik
jesli na wszystkie odpowiedzi (sensowne zreszta) reagujesz agresją? Nie chcesz,to nie, najwyzej maz cie rzuci.

Gość ej ty
kiciaaaaaaa27 faktycznie jestes zadna jak noc i wg mnie wygladasz na przed 40 wygladasz jak babcia tego dzicka anie jak matkle blle tyle solarium make up fuj!!!

Ciekawe wnioski - kobiety rodzące naturalnie i karmiące piersią nie dbają o siebie - zapamietajmy to drogie mamy :) Ty pewnie przed lustrem spędzasz minimum 3 godziny zanim wyjdziesz z domu...

Gość kajk23
najwyzej rzuci napewno nie bede oddawac tyle dziuecku i tyle zegnam wszystkie glupie matki myslace tylko o sobie maz jak bedzie chcial zucic to i tak rzuci ale predzej taka znieksztajcona po porodzie niz taka jak mnie ma na dzien dzisiejsz to po pierwsze

ej ty pokaż swoje zdjęcie paskudo!!!! No cóż piękne gwiazdy tak mają że takie maszkary im zazdroszczą....nie ma to jak byc odważnym anonimowo.....

Gość kajk23
tak spedzam duzo czasu w lazience bo nie musze podziwiac pieknych kobiet w tv i sie podniecam Angelina bo sam tak wyglada zazdrosne obsmarkane matki z palcmi po lokcie w gownie

Gość qwertyu
A kto powiedział że rodząc dziecko siłami natury i karmiąc piersią nie możesz o siebie zadbać? Nikt ci przecież tego nie zabrania. Warto tylko żebyś sobie uświadomiła że dziecko bardzo dużo będzie od ciebie potrzebować i to nie tylko tego że go urodzisz i jak będziesz karmić. Jesteś gotowa na takie poświęcenie czy potrafisz postawić potrzeby kogoś innego wyżej niż swoje własne? Jeżeli nie potrafisz tego zrobić to wydaje mi się że nie jesteś gotowa na bycie matką. A zgadzanie się na dziecko dla świętego spokoju według mnie jest niedojrzałe bo gdy dziecko juz jest to nie odłożysz go potem na półkę gdy będziesz miała ochotę zająć sie czym innym. Porozmawiaj z mężem o tym co czujesz. Może lepiej jeszcze poczekać skoro najwyraźniej nie jesteś jeszcze gotowa na taki krok.

Gość ej ty
wiesz co kiciaaaaaaa27 dalam twoje foto na forum i cie ludzie inni ocenia zjawiskowa brzydulo zeby bylo sprawidliwie, zobaczymy jakie oceny zdobedziesz maszkaro

No to nie możesz mieć dziecka bo nie starczy Ci czasu na stanie przed lustrem ;) kRETYNKO - bo innych słów już nie mam na określenie twoich wypowiedzi ;) Zaniżasz tu poziom zmykaj przed lustro ;)

Gość kajk23
a co myslisz ze maz dzieciek sie zajac nie moze w tym czsie gdy ja dbam o siebie ze twoj ma 2 lewe rece to trudno moj musi pomoc jak chce wozic, a kretynka jestes ty jak w wieku 22 lat zamaist konczyc studia to juz bachora chcesz

Gość Nie chę Cię martwić
Ależ nam przywaliłaś :P W przeciwieństwie do Ciebie nawet z rękami po łokcie w gównie jesteśmy zadowolone z życia i nie musimy pluć jadem na około :P