Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może trochę ta

może to dziwne

Polecane posty

Gość może trochę ta

o 23.30 dostałam smsa od chłopaka, że idzie spac, bo był bardzo zmęczony. teraz napotykam przypadkiem komentarz na nk dodany przez niego pod zdjęciem kolezanki po północy... :( dziwnie się poczułam :O wiem, ze nie musi smsowac ze mną po nocy (ten sms na dobranoc kończył naszą konwersację) ale jednak troszkę zakłuło mnie w sercu

Gość może trochę ta

no najwyrazniej nie chcialo mu sie smsowac z Toba, taka prawda... ale kazdy ma prawo miec gorszy dzien :D

Gość może trochę ta
już trzeci albo drugi raz to się zdarzyło :O a przeciez nie musiał smsować, mógł napisać smsa na dobranoc jak naprawdę szedł spać :O szkoda, że na nk chciało mu się siedzieć a zazwyczaj wtedy swobodnie pisze do mnie smsy z gadu :O

gdyby nie napisal, ze idzie spać, byłoby ryzyko ze sie z nim bedziesz kontaktować... a po info o śnie, ma pare godzin wolnego od Ciebie :P

Gość może trochę ta
nie, komiczne. ja w przeciwieństwie do Ciebie nie przegrałam życia więc to wykluczone :P on tez nie przegrał. gdyby chodziło o Ciebie to tak- to się zgodzę, że trzeba byłoby skończyć. ale nie, to jest inna sytuacja

gdyby chodziło o mnie, to błogosławiłabyś mnie za kazdego smsa, ktorego raczyłbym napisać :P

Gość może trochę ta
gdyby chodziło o Ciebie- zmieniłabym numer :O

"nawet takiego ewidentnie i po chamsku kłamliwego ? " tak, gdyz znaczyłby on, ze jednak wykazuje jakies zainteresowanie, ze chocby minimalnie zalezy mi na tym, by przedstawic jej odmienna rzeczywistość... a to tez o czymś świadczy... wiem - zmieniłabys numer na taki, ktory by mi sie łatwiej wpisywało i był u tego samego operatora co ja :P

ciekawe jaką wersje o godzinach snu Twego (czy aby tylko Twego) faceta, zna ta koleżanka z komentowanego zdjecia :P

Gość wyrafinowana kusicielka
a on nie ma prawa zajac sie swoimi sprawami przed snem?Nie uwazasz ze troche zaborcza jestes?

Gość wyrafinowana kusicielka
Moj facet czesto po naszych smach rozmawia z kolega jeszcze na gg i co,nie widze w tym problemu.

myslę, że o wiele bardziej fair i grzeczniej byłoby napisać: \"idź spac dziewczę, bo mnie nudzisz, a chciałbym jeszcze poprzeglądac fajne fotki Twojej ładniejszej kolezanki na NK\" :p

Gość może trochę ta
ma prawo nie mam pretensji tylko po prostu zrobiło mi się smutno ponieważ jeszcze niedawno pisał do mnie ciągle, nawet cała noc. zdaję sobie sprawę, że to śmieszne, ale po prostu zasmuciło mnie to

Gość może trochę ta
Haris Pilton- ona nie jest ładniejsza :P komiczne- jesteś komiczny :O

Masz racje Haris :P ale to nie byłoby politycznie poprawne, zwlaszcza, ze komentarz mogl byc wpisywany w sytuacji, gdy przedstawiona na zdjeciu kolezanka, była bliżej niz to sie wydaje :P

"Haris Pilton- ona nie jest ładniejsza" bo tak Ci chłopak mowi? :P moze zwykle ogląda tylko czubek jej głowy i sie nie przyglądał

autorko - przykro mi, nie mogę polegac na Twojej subiektywnej ocenie ale może jakies fotki na poparcie tezy?

Gość może trochę ta
za wszystkim według Was kryje się zdrada :O a mi nie o zdradę chodzi pff

juz tak nie pufaj... napisal Ci, ze idzie spac bo mu pewnie dupe trułaś 18778 smsami 1 wieczora... nie bądź taka namolna a mniej razy bedzie Ci przykro

Gość może trochę ta
namolna? :D to on do mnie napisał :D uwierz- nie mam w zwyczaju truć dupy komukolwiek :P

o 23.30 to się albo seksi, albo się zajmuje czymś swoim (czyta książkę, ogląda tv, śpi...itd.), a nie wysyła 2000 smsa pt. "tak za Tobą tęsknie, Misiaczku". Czasami to aż głupio sie przyznawać do bycia kobietą :o

Gość może trochę ta
i nie piszę że tęsknię :O nie nazywam go Misiaczkiem :O czy Wy naprawdę myślicie, że nie mamy o czym pisać? potrafimy do 4 nad ranem rozmawiać na sensowne tematy- nie tylko o seksie :O

a j będę bardziej ludzka :P droga autorko- chłopiec poprostu strcił wenę - nie bardzo miał juz o czym pisać więc napisal że idzie spać żeby cię nie urazić lub zachciało mu się spać, potem niechcący coś am mu się przypomniało i jednk posiedzial dłużej czy takie wersje ci pasują??? bo są ci na rękę jak nie -wymyslę inne;)