Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia z klasa

atrakcyjnym dziewczynom sie nie odmawia niczego bo nam sie wiecej nalezy

Polecane posty

widzieliscie kiedys kaszalota w dobrym sportowym aucie ? nigdy zapewne bo to niemozliwe a jak ktos widzial to musiala to byc fatamorgana :classic_cool: atrakcyjnej zawsze bedzie lepiej i na prawde fajnie jest byc kims i patrzec z pogarda na te zakompleksione kaszaloty :-p

Gość wyrafinowana kusicielka
Masz rację autorko. My nie po to pół zycia spędzamy przed lustrem, na solariach itd żeby traktowali nas tak samo jak te zwykle co o siebie tak nie dbaja. Piekna kobieta wymaga pieknego traktowania, to stara prawda od zawsze.

Gość azalia azalia azalia
To prawda! Ja też nigdy nie czułam się tak piękna jak teraz,ale na to muszę sobie ciężko zapracować. Ciuchy,kosmetyczka,tipsy, fryzjer,solar...Kasy mi idzie na to strasznie dużo,ale warto. Czuję się piękna dzięki temu i wiem że podobam sie mężczyznom,wystarczy że pójdę na dobre bale a mam powodzenie większe od moich przeciętnych koleżanek.

Gość durna baba jezdeś
żona Kammela pasztet , a jakiego Kammela ma, o którym ty możesz tylko pamarzyć, tarmosząc sobie łechtę i boberka

Phi,co mi jakiś tam Kammel,on akurat poleciał na jej pieniądze ,sama jesteś durna baba,ja tam mam o wiele przystojniejszego faceta też z dobrą furą.

Gość Kammel to gej

Gość a może furę z facetem

Gość ja73
o gustach się nie dyskutuje.ja nie biegam do solarium nie mam tipsów dbam o siebie ale bez przesady i jakoś faceci też się za mną oglądają proponują spotkania.....może niektórzy lubią bardziej naturalne kobiety pozdrawiam

Gość robmuraczka
TAK WIDZIAłAM KASZALOTA W ATRAKCYJNYM SPORTOWYM AUCIE byłam to ja , mam własną firmę, łeb na karku i sporo kasy nie musze być nikogo utrzymanką sama sobie zarobię na extra wóz fbuhahahah

Gość robmuraczka
a Ty jestes tak tępa i głupia , ze musisz najpierw dac dupy, zeby dostac sportowe auto, a ja se moge kupic jakie chce, bo sama umiem na siebie zarobic, ciezka praca umysłową..ale co ty mozesz wiedziec o "pracy umysłowej" wiesz co to jest praca oralna:)hheza to

Gość romburaczka
tak bogatym kaszalotem waze 72 kg przy 170 wiec dla tej laluni z gory jestem kaszalotem;) chociaz sama siebie lubie i akceptuje:)z dodatkowymi kilogrami ktore po ciazy zostały

jejku a te znowu a atrakcyjnosci. jestescie puste dziewczyny niestety. mozesz byc piekna jak z obrazka ale jesli masz nasrane w glowie to nawet uroda ci nie pomoze. zawsze bedziesz pusta lala. i nawet extra woz nie zdziala cuda. i nie rozumiem o co ci chodzi z tymi "brzydszymi" dziewczynami? taaak, jestes pusta autorko topicu i nic tego nie zmieni. zycze szczescia z ta twoja uroda.

Bardzo mądrze ktoś napisał. Siegaj z górnej półki to z górnej dostaniesz....:-) romburaczka Ja wolałabym byc bardzo piekna niz bardzo bogata. Bo nie wszystko można kupic bo nie wszystko ma swoją cenę:-)

Autorka ma rację,co wy chcecie? Taka jest prawda,oczywiście sa wyjątki od reguły,ale ja też nie widziałam nigdy kaszalota w super aucie.W fajnych autkach fajne babeczki,laseczki a nie kaszaloty. Tacy faceci którzy coś sobą reprezentują,mają dobre auto itd.to też chcą żeby w tym aucie siedziała ładna laska a nie kaszalot.Taka prawda.Nie spotkałam kolesia który by leciał na takie zwykłe laski. Ale ja poznawałam kolesi z wyższej półki...

Ja mam swoj sportowy wóz i mam w dupie sportowe wozy jakis kolesi ale mam kilku kolegów z fajnymi samochodami a z mniej fajnymi dziewczynami lub żonami. Albo maja fajne do wożenia autem ale zasypiaja obok innych.

Gość swwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
rzeczywistosc ale jestes pusta i reszta lasek tez a ja jestem ladna babka i moj maz przystojny, facetem, ale nie jestescmy bogaci jezdzmiy starym uzywanym bmw..i co nam sie zajebiscie to auto podoba, choc nie jest super bryką, ale nam nie zalezy na pieniadzach kochamy sie mamy, wspaniałe piekne i zdrowe dzieci;), mnostwo przyjacioł, starcza nam na zycie, czasem nawet gdzies wysokczymy w gory,do Chorwacji a ja zauwazyłam, ze nowymi sportowymi , autami jezdza własnie przebrzydłe dresy z sztucznymi na maska paniennkami(ja jestem naturalnie piekna, ni niszcze skory solarium ani prostownica), a one wszystko maja wyprostowane,mozgi chyba tez, zrobione na maska, a jak rano wstaja to straszą:)a pogadac z nimi mozna tylko o opalniznie ..z solarium

Gość robmuraczka
a ja nie napisałam ze jestem brzydka:), tylko:"ze jestem kaszalotem" ze swoim sportowym autem w sensie, ze nie łaze na solarium, nie waze 45 kg, tylko 72 mam kobiecie kształty , długie ciemne włosy...i jestem atrakcyjna kobieta, ale dla laski ktora załozyła topic zapewnie jestem w jej mniemamniu kaszalotem bo zeby byc laska to ona ma zreszta w opisie swoim "trzeba chodzic na solarke, prostowac włosy, tlenic je, miec tipsy" ja mam wszytsko swoje, paznkokcie tez naturalne.. i naprawde to nie jestem dla facetow kaszalotem:)tylko dla lasek solarek;)

Gość BillGates
rzeczystwosc, a kogo obchodzi, ze masz swoj sportowy woz, a ja jestem Billem gatesem i co?buahah

Gość romburaczka
romburaczka dodam, ze mam figure jak Niggela i buzie tez;)na powodzenie nie narzkeam

A JA UWIELBIAM SOLARIUM, MAM AKRYLE, CHODZE SAMA NA SIŁOWNIĘ, UWIELBIAM SPODNIE DRESOWE, ŁYSYCH KOLESI I SAMA MAM SPORTOWE AUTO.MOGŁABYM BYC CHUDSZA ALE NIE JEST ŻLE, MAM BLOND WŁOSY(SWOEJ ALE BLOND) I WSZYSTKO MI SIE NALEŻY

Gość mnie jest łatwiej

Gość jedno pytanie
a dlaczego im się należy więcej? :)

Gość jedno pytanie
jakieś upośledzone są czy jak?

nalezy sie wiecej bo ciezko pracuja na swoj wyglad.To na zasadzie-lepsza praca,lepsza placa:classic_cool:

Gość jedno pytanie
aha hahahahahhahaha:D w sumie racja czymś trzeba braki nadrabiać:D

Gość jedno pytanie
pojebani... właśnie o to chodzi:) o beznadziejny temat tej dyskusji:) "kaszalot" może być zadbany i szczęsliwy i bogaty

A ja wszystko bez wysiłku dostałam od natury . Prawie nie potrzebuję Makeup\'u , solarium ( śniada cera ) . Jedynie ciuchy . Lekki błyszczyk na usta . NO1 coś o Tym wie ... .